ימי ניסיון
-
@רחמים אמר בימי ניסיון:
@daniel4241 כל חנויות עמדות מחשבים מסוננים עם נטפרי, אפשר לגשת לשם ולבדוק.
בידיוק זה מה שרציתי לכתוב
היום יש עמדות מחשב מי שרוצה לבדוק.
ומי שרוצה לבדוק לעומק לכמה זמן שיעשה חיבור של נטפרי. ומקסימום יחזור לאיפה שהוא היה.
לא חושב שלעשות נטפרי זה פרוצדורה גדולה.....
פעם היה לי יוזר ניסיון והייתי נותן ללקוחת. אבל חוץ מכאבי ראש לא עשה שום דבר. -
@frize37
אני מדבר בכללי לא רק עלי. לי יש סינון בנתיים של נטפרי בודק אותו אם לא עושה לי בעיות במחשב מבחינת סינון אין שאלה בכלל שהם הכי טובים.
כי שיש ניסיון אנשים מנסים וככה יבואו יותר הרבה לא יעשו את המהלך הזה לבטל ספק וכל זה בלי אפשרות לבדוק במיוחד למי שהיה ספק ותשתית לא מסונן אתה מבין? -
@daniel4241 אמר בימי ניסיון:
@frize37
אני מדבר בכללי לא רק עלי. לי יש סינון בנתיים של נטפרי בודק אותו אם לא עושה לי בעיות במחשב מבחינת סינון אין שאלה בכלל שהם הכי טובים.
כי שיש ניסיון אנשים מנסים וככה יבואו יותר הרבה לא יעשו את המהלך הזה לבטל ספק וכל זה בלי אפשרות לבדוק במיוחד למי שהיה ספק ותשתית לא מסונן אתה מבין?אני מבין אבל אין שום צורך לבטל ספק, עושים ספק של נטפרי,בודקים. מרוצים מבטלים או עוברים לבנדל. לא מרוצים מחליפים לספק הישן שלא ביטלתם ומבטלים את הספק.
ובכלל, כרגע ב019 אפשר לקחת ספק בלבד ב35 ש''ח ובאם אתה רוצה אח''כ לעבור לחבילה בנדל של תשתית+ספק עושים את זה בלחיצה אחת כמעט.ויש לשים לב, שלכאורה החברה היחידה שלוקח כסף באופן יחסי היא 019, כך שאם מישהו עושה ספק של נטפרי ב35 ש''ח ואחרי שבוע מבטל הוא ישלם רק לפי יחס הימים. בחברות אחרות כנראה שישלמו את הסכום השלם לחודש.
-
@frize37
עדיין אני חושב ככה כמו שאמרתי כל אחד יכול לחשוב אחרת אני אומר את זה נטו בשביל שאנשים דווקא יעברו לסינון מושגח וטוב ולא כי אני מרוויח מזה משהו -
@frize37
עדיין אני חושב ככה כמו שאמרתי כל אחד יכול לחשוב אחרת אני אומר את זה נטו בשביל שאנשים דווקא יעברו לסינון מושגח וטוב ולא כי אני מרוויח מזה משהואם אדם לא מוכן לשלם, למה שאחרים ישלמו בשבילו ??
-
@מעמד
אמרתי ניסיון אם הוא ירצה להמשיך הוא יצטרך לשלם רוב התוכנות היום נותנים ניסיון לפני שימוש בכללי אומר לא קשור לסינון ויש גם בקטגוריה של הסינון -
תאמין לי שמי שבאמת דואג לעצמו ישקיע כמה שקלים לבדוק....
-
@frize37
זה תלוי בבן אדם אני רק הצעתי לא כל אחד חייב להסכים איתי וזכותו -
@frize37
זה תלוי בבן אדם אני רק הצעתי לא כל אחד חייב להסכים איתי וזכותואני לא בא לחלוק עליך ח''ו
אני רק מסביר שבאמת אופציה כזאת זה יותר כאבי ראש ובאמת לא יביא לקוחות חדשים.
מי שבאמת מעוניין יבוא גם ככה.
ובשביל אחוז קטן מאוד שאולי לא ירצה להשקיע כמה שקלים ולא ירצה ללכת לחדר מחשבים ולא אצל חבר וכו'... לא נראה לי ששווה השקעה, תמיכה וכאבי ראש. אני כותב את זה מנסיון אישי. -
@frize37
אם אתה אומר אני מכיר אנשים אחרת מבחינת ניסיון. שיש ניסיון אנשים מנסים זה עובדה ואם טוב להם נשארים גם. אבל לכל אחד יש דעה ושלו וכל אחד מותר לו לחשוב אחרת -
@frize37
אם אתה אומר אני מכיר אנשים אחרת מבחינת ניסיון. שיש ניסיון אנשים מנסים זה עובדה ואם טוב להם נשארים גם. אבל לכל אחד יש דעה ושלו וכל אחד מותר לו לחשוב אחרתדרך אגב, @frize37 הוא סוכן של כל החברות ונטסטיקים
ואם הוא כותב לך מניסיון אישי, תהיה בטוח מנסיון של מאות ואלפי לקוחות ואנשים
וכמו שהוא אמר, יש חנויות אינטרנט שיש שם נטפרי ואפשר לבדוק שם
אני עצמי שילמתי על שעה שלימה ! רק 15 ש"ח !
וזה מספיק זמן כדי להתנסות בסינון, ואם אדם לא מוכן לשלם סכום כל כך קטן, אז באמת לא שווה להשקיע עבורו
אפשר גם להתנסות ב6 ש"ח
זה לא כזה סכום גדול -
@מעמד
אבל זה לא רק קשור לסינון ואם נגיד במחשב שלו זה לא מתאים ויש הרבה בעיות. זה שבמחשב אחר זה עובד טוב לא אומר שבמחשב אחר או במיקום אחר יהיה יותר טוב כמו (למשל פחות קליטה עם אתה בוחר נסטיק ) וגם להפך יכול להיות שדווקא בבית יהיה לו יותר טוב בלי בעיות. בגלל זה אני חושב אין יותר טוב מלנסות במקום שאתה רוצה את הסינון ובתנאים שיש לך בבית או בכל מקום שאתה צריך. והרבה אנשים יחשבו פעמיים אם לעבור עכשיו חברה ואם לא טוב צריך לחזור או ששילמו סתם לנסטיק זה כאבי ראש וגם כספית זאת דעתי אתה לא חייב להסכים איתי וזכותך המלאה -
פוסט זה נמחק! -
חשבתי על רעיון לעשות אינטרנט אלחוטי של נטפרי בתחנות דלק או מקומות דומים.
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק. -
@magicode אמר בימי ניסיון:
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.
זה יהיה הסטוריה ! -
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.ואתה עדיין חושב על זה או שזה לא משתלם מבחינת כספית?וגם לא יותר פשוט לעשות תוכנה כמו VPN או VPN עצמו לניסיון בחינם או ניסיון בעלות סימלית? ככה האדם יכול לבדוק ישר מתקין עובד מתאים לו נשאר בוחר את הדרך שהוא רוצה נסטיק או ספק וכו.תודה רבה
-
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.האוטובוסים של קווים
לא נטפרי? -
@a0533057932 אמר בימי ניסיון:
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.האוטובוסים של קווים
לא נטפרי?ומה יעשה מי שגר בירושלים ורוצה להתנסות בנטפרי?
יסע למודיעין עילית הלוך ושוב? בעמידה?
זה יהיה לפחות שעתיים ניסיון במקום עד שעתיים ניסיון שהציעו פה... -
@מתעניין-0
אם אתה מוכן, והעניין הוא הזמן והלעמוד בנסיעה, אני חושב שבמחיר נסיעה הלון חזור אתה יכול להתחבר לחודש בסטיק (לא כולל עלות הסטיק כמובן)..... -
ואגב אני רואה ש @יוסי-תקשורת פרסם כאן בפורום שהוא כן נותן חודש נסיון.
מה שאומר שאפשר ופשוט צריך לשאול.....