ימי ניסיון
-
@daniel4241 אמר בימי ניסיון:
@frize37
זה תלוי בבן אדם אני רק הצעתי לא כל אחד חייב להסכים איתי וזכותואני לא בא לחלוק עליך ח''ו
אני רק מסביר שבאמת אופציה כזאת זה יותר כאבי ראש ובאמת לא יביא לקוחות חדשים.
מי שבאמת מעוניין יבוא גם ככה.
ובשביל אחוז קטן מאוד שאולי לא ירצה להשקיע כמה שקלים ולא ירצה ללכת לחדר מחשבים ולא אצל חבר וכו'... לא נראה לי ששווה השקעה, תמיכה וכאבי ראש. אני כותב את זה מנסיון אישי. -
@frize37
אם אתה אומר אני מכיר אנשים אחרת מבחינת ניסיון. שיש ניסיון אנשים מנסים זה עובדה ואם טוב להם נשארים גם. אבל לכל אחד יש דעה ושלו וכל אחד מותר לו לחשוב אחרת -
@frize37
אם אתה אומר אני מכיר אנשים אחרת מבחינת ניסיון. שיש ניסיון אנשים מנסים זה עובדה ואם טוב להם נשארים גם. אבל לכל אחד יש דעה ושלו וכל אחד מותר לו לחשוב אחרתדרך אגב, @frize37 הוא סוכן של כל החברות ונטסטיקים
ואם הוא כותב לך מניסיון אישי, תהיה בטוח מנסיון של מאות ואלפי לקוחות ואנשים
וכמו שהוא אמר, יש חנויות אינטרנט שיש שם נטפרי ואפשר לבדוק שם
אני עצמי שילמתי על שעה שלימה ! רק 15 ש"ח !
וזה מספיק זמן כדי להתנסות בסינון, ואם אדם לא מוכן לשלם סכום כל כך קטן, אז באמת לא שווה להשקיע עבורו
אפשר גם להתנסות ב6 ש"ח
זה לא כזה סכום גדול -
@מעמד
אבל זה לא רק קשור לסינון ואם נגיד במחשב שלו זה לא מתאים ויש הרבה בעיות. זה שבמחשב אחר זה עובד טוב לא אומר שבמחשב אחר או במיקום אחר יהיה יותר טוב כמו (למשל פחות קליטה עם אתה בוחר נסטיק ) וגם להפך יכול להיות שדווקא בבית יהיה לו יותר טוב בלי בעיות. בגלל זה אני חושב אין יותר טוב מלנסות במקום שאתה רוצה את הסינון ובתנאים שיש לך בבית או בכל מקום שאתה צריך. והרבה אנשים יחשבו פעמיים אם לעבור עכשיו חברה ואם לא טוב צריך לחזור או ששילמו סתם לנסטיק זה כאבי ראש וגם כספית זאת דעתי אתה לא חייב להסכים איתי וזכותך המלאה -
פוסט זה נמחק! -
חשבתי על רעיון לעשות אינטרנט אלחוטי של נטפרי בתחנות דלק או מקומות דומים.
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק. -
@magicode אמר בימי ניסיון:
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.
זה יהיה הסטוריה ! -
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.ואתה עדיין חושב על זה או שזה לא משתלם מבחינת כספית?וגם לא יותר פשוט לעשות תוכנה כמו VPN או VPN עצמו לניסיון בחינם או ניסיון בעלות סימלית? ככה האדם יכול לבדוק ישר מתקין עובד מתאים לו נשאר בוחר את הדרך שהוא רוצה נסטיק או ספק וכו.תודה רבה
-
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.האוטובוסים של קווים
לא נטפרי? -
@a0533057932 אמר בימי ניסיון:
וככה מי שרוצה לבדוק שיבוא עם המחשב שלו ויתחבר ויבדוק.האוטובוסים של קווים
לא נטפרי?ומה יעשה מי שגר בירושלים ורוצה להתנסות בנטפרי?
יסע למודיעין עילית הלוך ושוב? בעמידה?
זה יהיה לפחות שעתיים ניסיון במקום עד שעתיים ניסיון שהציעו פה... -
@מתעניין-0
אם אתה מוכן, והעניין הוא הזמן והלעמוד בנסיעה, אני חושב שבמחיר נסיעה הלון חזור אתה יכול להתחבר לחודש בסטיק (לא כולל עלות הסטיק כמובן)..... -
ואגב אני רואה ש @יוסי-תקשורת פרסם כאן בפורום שהוא כן נותן חודש נסיון.
מה שאומר שאפשר ופשוט צריך לשאול..... -
@clickone אמר בימי ניסיון:
@nigun לאראל יש VPN (אגב כל חיבור שלו אפשר להתחבר גם דרך VPN ולא חייב ראוטר - רק צריך לדעת את כתובת השרת)
ואצל אראל אפשר גם לתת אמצעי תשלום בחיבור נסיון, ובמידה ומבטלים אז משלמים לפי השימוש (ככה אני זוכר)מה ההבדל ב VPN של אראל למה שיש לנטפרי זה לא אותו דבר או שטועה ?
תודה רבה -
@daniel4241 הVPN של RL כרוך בתשלום נוסף של 15 שקל לנטפרי
וכמו כן התמיכה הטכנית לכאורה היא מRL -
@a0533057932
אבל VPN של RL הוא נטפרי אניוואר 2 או אחר ?
ומה שהבנתי זה עולה 30 שח לחודש כולל הסינון של נטפרי?
סתם לידיעת כללי רוצה לדעת -
@daniel4241 VPN של RL אינו נטפרי אניוואר אלא הם מתחברים למחשב ומגדירים VPN
עד כמה ששידוע לי זה 20 לחודש לא כולל נטפרי -
@a0533057932
הבנתי תודה אבל זה פחות משתלם כי של נטפרי עולה 20 מה ההבדל בינהם? חוץ מהשירות למרות שאני חושב שלנטפרי יש שירות טוב מאוד -
@daniel4241 אני עובר על כל השרשור
ובמחילה
חוץ מניסיון שנטפרי יחלקו את התוכנה שלהם בחינם לימי ניסיון
עוד לא ראיתי שום בקשה
כל פיתרון שנתנו לך אתה דוחה
מה בדיוק אתה רוצה? -
@a0533057932 אמר בימי ניסיון:
@daniel4241 אני עובר על כל השרשור
ובמחילה
חוץ מניסיון שנטפרי יחלקו את התוכנה שלהם בחינם לימי ניסיון
עוד לא ראיתי שום בקשה
כל פיתרון שנתנו לך אתה דוחה
מה בדיוק אתה רוצה?שאלתי בכללי מה הבדל בינהם מבחינת VPN כאילו יותר יציב או משהו אחר?
ולגבי ניסיון רשמתי בכללי אני לא צריך כי אני משתמש כבר בסינון של נטפרי. פתחתי את האשכול הזה שאולי לאחרים יהיה את האפשרות בעתיד לנסות כי הרבה יחשבו פעמיים אם לעבור וכל זה לא אחזור שנית הכל רשום פה
הבנת אותי? -
וגם להפך יכול להיות שדווקא בבית יהיה לו יותר טוב בלי בעיות.
יש לנטפרי כל כך הרבה ספקים וחברות...
כשעברתי דירה, התברר שחברת בזק מספקת לי תשתית רק של 9 מ"ב, בגלל שזה איזור עתיק,
ביררתי אילו ספקים עובדים עם נטפרי, הגעתי להוט, ואמרו לי שיש בסביבה שלי אפשרות עד 200 מ"ב.
זה לא כל כך מסובך לבדוק.
בנוסף, לגבי סלולארי- אתה לא יודע מה עובד אצלך בבית? איזו חברה קולטת טוב? אין הבדל בין אינטרנט סלולארי לטלפון מבחינת הקליטה. חברה שעובדת זו חברה שעובדת.