האם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????
-
אנחנו משלמים בנטפרי בכל החברות מחירים מופרזים שלפעמים עולים בעשרות שקלים יותר מבחברה רגילה, ואם זה לא מספיק אז יש התמיכה שאם יש לך בעיה בלילה אחרי שעות המענה אין עם מי לדבר, ובכלל בשישי ומוצ''ש, כאשר בחברה רגילה יש מענה טכני בכל הזמנים כולל בלילה!
-
אני חושב שאתה מוציא פה שם רע וזה פשוט לא נכון.
במיוחד שאתה כותב את זה באופן כללי בלי להביא מקרה ספציפי. -
@magicode כוונתו למה אין כזה דבר שנטפרי עובדת ישירות עם בזק/סלקום /פרטנר וכדמה.
חברות רשמיות יש להם שירות לקוחות מסודר, תמיכה טכנית מקצועית, לא שאין שם בעיות אבל בד"כ פחות ממה שיש בחברות קטנות.
הוא כותב לגבי שעות הלילה וסופ"ש שאין תמיכה בחברות הקטנות.
בענין המחירים אני לא מתמצא אבל מסתבר שכשזה עובר דרך עוד חברה יש לה דמי תיווך, מה שמייקר את המחיר. -
בקוי זה לא בהכרח עובר עוד חברה ספק אינטרנט יכול להיות באותו רמה כמו בזק בינלאומי גם בזק בינלאומי קונה שירות של תקשורת של הסיב האופטי לחול.
לגבי השירות. נא להיות ספציפי. ולהביא שם של חברה ודוגמא של חוסר שירות.
אני חושב שבפועל השירות של הספקים הקטנים יותר אנושי מאשר הגדולים.
וזה מכוער לקרוא להם מאכרים. כאילו יש פה איזה תרמית.
בסה"כ לתת שירות לציבור שלא מבין בטכנולוגיה זה מאוד קשה. ליושבי הפרום הזה קשה להם להבין כי הם מבינים בטכני.
אני יכול להגיד שחברות תקשורת גדולות אמרו לי שהם מעדיפים שזה יעבוד דרך המשווקים החרדים כי הם לא יודעים איך לתקשר עם הציבור החרדי.אם האשכול הזה נפתח כתגובה לזה
https://forum.netfree.link/topic/9097/חג-שמח
וזה בא להלין על זה שבגלל שזה חרדי פחות נותנים שירות בחול המועד אז זה מגעיל אותי. -
@magicode למה לא לתת ללקוחות לבחור ממי לקנות?
מה יזיק אם יהיה גם אפשרות להתחבר דרך חברות גדולות מבוססות? -
@אלף-אלף אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
מה יזיק אם יהיה גם אפשרות להתחבר דרך חברות גדולות מבוססות?מה הקשר לנטפרי
תפנה לחברות הגדולות ותשאל למה אין להם נטפרי -
אני יכול להגיד שחברות תקשורת גדולות אמרו לי שהם מעדיפים שזה יעבוד דרך המשווקים החרדים כי הם לא יודעים איך לתקשר עם הציבור החרדי.
כנראה שאתם לא יודעים כמה שזה נכון
ניסיתי לעבוד עם עוד כמה חברות וספקים גדולות יותר שעובדים עם נטפרי כמו למשל אייס תקשורת שבזק ממליצים עליהם בתור ספק ממדרגה ראשונה ואין להם טיפת ידע בסינון וכל יומיים נפל לי הסינון מהמחשב
(תנסה לתאר לעצמך שנטפרי היו עובדים עם סלקום - היית ממתין שעות עם הנציגים ה
" חכמים " שלהם וגם אז לא היו מצליחים לפטור לך את הבעייה
לך תסביר להם שהסינון עושה תקלות.)
לספקים של נטפרי יש שירות מעולה וטיפול מיידי בפניות שקשורות לסינון ויותר מהיר מהמהירות של התגובה של בזק למקרה שנפל לך כל הרשת הביתית.
(אז נכון שאולי בשעות הלילה אין להם שירות אבל א. לא אמור לקרות תקלות - אני כבר מעל שנה בסים כשר בלא תקלה אחת וגם אם קרה לא סוף העולם. אלא אם כן אתה מדבר על עסק או חנות שכל תקלה זה קריטי זה כבר משהו אחר.) -
שעות פעילות RL
פעילות המוקד משעה 9 בבוקר ועד 22:00שעות הפעילות של סים כשר
יום א׳: 10:00–14:00, 17:00–20:00
יום ב׳: 10:00–14:00, 17:00–20:00
יום ג׳: 10:00–14:00, 17:00–20:00
יום ד׳: 10:00–14:00, 17:00–20:00
יום ה׳: 10:00–14:00, 17:00–20:00שעות פתיחה יוסי תקשורת
ראשון 09:00-17:00
שני 08:00-20:00
שלישי 08:00-20:00
רביעי 08:00-20:00
חמישי 08:00-20:00
שישי 08:00-20:00 -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
שעות פתיחה יוסי תקשורת
ראשון 09:00-17:00
שני 08:00-20:00
שלישי 08:00-20:00
רביעי 08:00-20:00
חמישי 08:00-20:00
שישי 08:00-20:00התחלף לך כנראה ראשון עם שישי
-
@אלף-אלף אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
מה יזיק אם יהיה גם אפשרות להתחבר דרך חברות גדולות מבוססות?לא אמרתי לא לתת. אם ירצו החברות האלו נטפרי ישתפו איתם פעולה.
זה תלוי בכם כמה תשגעו אותם שאתם רוצים נטפרי.למרות שנטפרי לא תתנגד אני חושב שיש צד כזה שאם היה נטפרי אצל החברות הגדולות זה היה מזיק לטווח הארוך. כי יש חשש שבסוף תהליך כזה נטפרי תשאר רק אם החברות הגדולות. ואז לא יהיה תחרות בכלל.
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
למשל אייס תקשורת שבזק ממליצים עליהם בתור ספק ממדרגה ראשונה
אולי די עם ההמלצה על חברה הכי גרועה שקמה בתולדות האינטרנט
ללא קשר לנטפרי
ובזק ממש לא ממליצה עליהם
הם מרמים לקוחות ללא סוף -
@a0533057932 אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
למשל אייס תקשורת שבזק ממליצים עליהם בתור ספק ממדרגה ראשונה
אולי די עם ההמלצה על חברה הכי גרועה שקמה בתולדות האינטרנט
ללא קשר לנטפרי
ובזק ממש לא ממליצה עליהם
הם מרמים לקוחות ללא סוףתנוח דעתך. הם כבר לא קיימים. הם פשטו רגל.
-
@magicode אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
אני חושב שיש צד כזה שאם היה נטפרי אצל החברות הגדולות זה היה מזיק לטווח הארוך. כי יש חשש שבסוף תהליך כזה נטפרי תשאר רק אם החברות הגדולות. ואז לא יהיה תחרות בכלל.
אם יש חשש שנטפרי תשאר רק עם החברות הגדולות, זה כי השירות או המחיר שלהם יהיה יותר טוב, ואם הם יהיו יותר טובים אז לא צריך את החברות הקטנות.
-
כתבתי שלטווח הארוך זה יהיה מסוכן.
כי יש כזה דבר להוריד מחירים זמנית בשביל לרסק את כל המתחרים ואחרי שכולם מתים. אתה מעלה חופשי.
פה יש חשש מאוד גדול בעניין הזה.
בזמנו אני התנהלתי מול בזק בינלאומי והתחושה שלי שרק ביזנעס מעניין אותם. די חששתי שהם יהיו הבודדים. ואז הם יבאו בטענות ודרישות מנטפרי.
במצב כזה שהם בודדים הם יכולים די לאיים על נטפרי במיוחד שהם דאגו לעצמם להסכם שלא מאפשר לנטפרי להציע ללקוחות ספק אחר במקרה של הפסקת התקשרות.
ולכן יש לי תחושה שהקב"ה סובב את זה שהם יקחו ללב את האיום של נטספארק כדי להציל אותנו.כיום המצב בשוק הולך להשתנות לגמרי.
בזק עצמם עוד מעט יוכלו לספק אינטרנט וזה אומר שזה ירסק את בזק בינלאומי לגמרי.
כי בזק זה חברה חזקה יותר מבזק בינלאומי. וזה גם כנראה ירסק את כל החברות הקטנות.
זה כנראה ידחוק חברות נוספות להיות חברות תשתית של סיב אופטי בעיקר.
ולדעתי רק בעוד חצי שנה שנה נהיה חכמים יותר ונדע מה קורה עם האינטרנט.צריך גם לזכור שאינטרנט לא מסונן מטבעו הוא יותר מהיר. ולכן אם אתם רואים תוצאות גוגל באינטרנט לא מסונן שעולים מהר או דברים דומים זה לא בגלל בזק.
נטפרי לא מציגים מצג שהסינון לא מאט. הסינון די מאט.
משפרים את זה כל הזמן אבל צריך לקחת את זה גם בחשבון.
באינטרנט לא מסונן יש גם את H2 ו H3 שדי גורמים לתחושה של תגובה מהירה של האתרים. -
אני מוכרח לציין ובהדגשה!!!
יש שירות לקוחות ללקוחות 019 לתמיכה טכנית 24 שעות ביממה
(ולצערנו גם 7 ימים בשבוע... @magicode כדאי למנוע את זה)
-
@magicode אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
אם כך יש לערוך כמה דפי ויקי בעניין איטיות...
https://netfree.link/wiki/איטיות_בגלישה_בנטסטיק#:~:text=כי לסינון אין השפעה משמעותית על מהירות הגלישה.אני לא זוכר איפה כתוב שההבדל של המהירות בגלל הסינון הוא 0.1 שניה...
-
@עמאר אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
אם כך יש לערוך כמה דפי ויקי בעניין איטיות...
https://netfree.link/wiki/איטיות_בגלישה_בנטסטיק#:~:text=כי לסינון אין השפעה משמעותית על מהירות הגלישה.אני לא זוכר איפה כתוב שההבדל של המהירות בגלל הסינון הוא 0.1 שניה...
0.1 שניה זה בדרך כלל יותר מהאיטיות שיש בגלל הסינון.
זה תלוי בסוג של האיטיות יש התחלת חיבור ויש המשך חיבור ויש את האיטיות של HTTP1.
זה מורכב להסביר איפה בדיוק יש איטיות.
אבל לדעתי זה נכון להגיד שבגדול האיטיות לא משמעותית. כי בחיבור ממושך לא אמור להיות בכלל איטיות. -
לספקים של נטפרי יש שירות מעולה וטיפול מיידי בפניות שקשורות לסינון ויותר מהיר מהמהירות של התגובה של בזק למקרה שנפל לך כל הרשת הביתית.
מהנסיון שלי בRL וב019. באמת המקצועיות של אר אל היא הכי טובה, זה חברה שכל נצגיה עסוקים כל היום בנטפרי וסביר להניח שהם יותר טובים.
עברתי מאר אל אחרי שנים שהייתי שם, בגלל בעיית מהירות. ובאמת בעיית מהירות זה קשור הרבה לספק!!!! ואולי גם לסינון, אבל דבר ראשון זה הספק, גם אני שנים חשבתי שמהירות זה מגבלות של אינטרנט מסונן ואחרי שעברתי השתפר פלאים. (בדוק ב 100%).
{נראה לי שזה קשור לכמה הספק מעמיס על אותו השרת}. -
@מושט
עברת מRL ל 019 וראית שיפור?
בכמה ראית שיפור? -
אבל לדעתי זה נכון להגיד שבגדול האיטיות לא משמעותית. כי בחיבור ממושך לא אמור להיות בכלל איטיות.
לענ"ד, אפשר לחלוק על זה... זה תלוי הרבה מה אתה עושה באינטרנט. ב"גלישה" רגילה שאדם עובר מדף לדף כל הזמן, האיטיות כן משמעותית כי יש הרבה חיבורים חדשים כל הזמן ובקשות עבור משאבים קטנים. זה דבר שמאוד מושפע מ-latency ומהחסרונות של http <= 1.
בחיפושי גוגול יש איטיות מאוד משמעותית.
בהורדה אין הרבה משמעות לאיטיות אם יש בכלל.אפשר לומר שזה לא משהו שאמור להניע אדם מהשימוש בנטפרי אבל זה בהחלט מורגש.