חשבון בודד חיוב כפול?!
-
@aiib
אני עונה על דעת עצמי אבל אני חושב שפחות או יותר כך הם פני הדברים .חיבור VPN הוא לא מובנה על הרשת כך שנוצר מצב שאנשים חלילה עלולים להשתמש בזה כרצונם (ברצותו מחבר וברצותו מנתק) , מהנסיון שלי רוב משתמשי הVPN לא התקינו את תוכנת WIFREE כך שנוצר מצב שאנשים עשויים להיות ללא סינון ולתהדר באיצטלת נטפרי,
או לחלופין עבור אנשים שרוצים להנות מכל העולמות (חטיבת סינון אחרת + נטפרי) , נטפרי נועדה עבור אנשים שמעונינים באינטרנט מסונן באמת ולפי הקריטריונים, ולא בשביל מי שרוצה לרקוד בשני החתונות,החיבור האידיאלי הוא חיבור של ספק שתומך בנטפרי בצורה נורמלית,
ישנם מקרים ספציפיים ונקודתיים מאד כמו במקומות עבודה שבהם יש צורך בחיבור VPN ,
חיבור VPN בשני מקומות בו זמנית פירושו שני חיבורים,
נכתב ע"י למעלה " מבחינת נטפרי אין בזה עלות נפרדת נוספת" -- ממש לא ! איך אתם חושבים שהמפעל האדיר הזה קיים ?
חיבור VPN דורש בחלק גדול מהמקרים תמיכה יותר מחיבור רגיל, וא"כ זה לא שיקול רק של הלקוח,
כיום יש אפשרות לחבר כמה חשבונות VPN לחשבון אחד בנטפרי רק שהתשלום הוא על כל אחד ואחד מהם
-
@957 @957 תודה על תגובתך. לגבי אלו שלא מתקינים את תוכנת החסימה וכן לגבי התשובה על העלות. לפי דבריך היה על נטפרי שלא לתת בכלל אופציה של vpn אבל נטפרי לא חסמו את האופציה הזאת. א"כ מדוע שאלו שמשתמשים באפשרות הזו יצטרכו לשלם פעמיים [במידה ויש להם 2 מחשבים]
אם אתה לא סומך על אנשים אל תתן להם כלל את האפשרות של vpn
תודה -
אבל צריך לחשוב על אנשים שלא מוכנים להתפשר על נטפרי,
ולכן!!
כשהם בבית הם גולשים על נטפרי דרך הרואטר, וכשהם בחוץ הם רוצים להמשיך בVPN!אני אישית צירפתי אדם, ושכנעתי אותו להתקין את התכונה של נטפרי, הבעיה שהוא במקום לימודים הוא חייב להתחבר לWIFI ושם לא מסונן,
אורי וירטואל התנדב לתת לו VPN חינם, כדי שיתקין את התוכנה ויכול להמשיך גם בלימודים להשתמש בכשר,
עכשיו שזה בתשלום נוסף הוא לא מוכן להוריד את התוכנה!!למה א"א להוסיף לחשבון רגיל עוד VPN באותו תשלום?
תודה רבה
@administrators -
אני משתמש במחשב במשרד וטבלט בחוץ ומשלם כפול אז מה
-
לגבי התגובות האחרונות: נראה שלא הבינו את כוונתי, זה ברור שמי שרוצה להשתמש בvpn מחוץ לבית שצריך לשלם כמו שמשלמים גם לבזק שמדברים בטלפון בבית וגם לסלקום כשמדברים מחוץ לבית.
אני מדבר על משהו אחר, אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק ומתקין vpn של נטפרי על כל מחשב מה שגורם לי לשלם על כל מחשב בנפרד שזה אומר שכל אדם אחר משלם כשהוא גולש בבית ב5 מחשבים רק חשבון אחד ואני משלם על כל מחשב בנפרד.
הגיוני?! -
@aiib האם יש לכם VPN א' וזה אתם מחברים לכל מחשב או יש לכם VPN נפרד לכל מחשב ?
-
@שלו'
כדי שנוכל לגלוש במקביל אנחנו צריכים להשתמש ב2 נפרדים וזה מה שיש לנו -
אז זה דומה למי שיש לו 2 חיבורים א' בבית וא' במשרד שהוא משלם עבור כל חיבור.
-
@שלו' הסברתי למעלה את ההבדל
-
@aiib ואם מחר מישהו יעשה דיל אם כל החברים שלו... וכולם ירשמו על שמו בחינם!
-
@aiib אם אתה רוצה נטפרי, במחילה תתגמש ותעבוד עם אחד הספקים שמתאימים לזה. אתה משתמש ב-VPN בדבר שהוא לא מתאים לו.
הדוגמה שבחרת (קו נייח) היא לא מתאימה. הרבה יותר מתאים להשוות א"ז לשני קווים נייחים.
למה שלא יחברו את הקו שלי ושל חבר שלי על אותו יוזר?
נעשה ביחד קו של 40 מגה, ונשתמש - אני בבית שלי, והוא בבית שלו.
הרי זה לא עולה לחברה יותר כסף?
יש לנו הגבלה של 40 מגה, זה לא שנשתמש ביותר.
@למדן-וידען הקדמת אותי, אני כבר חושב 10 דק' איך לנסח את זה. -
@aiib אמר בחשבון בודד חיוב כפול?!:
לגבי התגובות האחרונות: נראה שלא הבינו את כוונתי, זה ברור שמי שרוצה להשתמש בvpn מחוץ לבית שצריך לשלם כמו שמשלמים גם לבזק שמדברים בטלפון בבית וגם לסלקום כשמדברים מחוץ לבית.
אני מדבר על משהו אחר, אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק ומתקין vpn של נטפרי על כל מחשב מה שגורם לי לשלם על כל מחשב בנפרד שזה אומר שכל אדם אחר משלם כשהוא גולש בבית ב5 מחשבים רק חשבון אחד ואני משלם על כל מחשב בנפרד.
הגיוני?!זהו זה העניין שאנחנו רוצים כמה שפחות ש "אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק"
ואגב זה הסיבה שקשה היום להשיג חשבון VPN אצל אורי וירטואל.
-
@magicode אמר בחשבון בודד חיוב כפול?!:
זהו זה העניין שאנחנו רוצים כמה שפחות ש "אצלי בבית אין נטפרי מובנת בקו אלא אני גולש דרך בזק"
אני מבין אותך אבל לא הרבה פחות מזה צריך לעודד התקנת WIFREE כמו שעוררנו באשכול כאן.
הרי לא חסר אנשים ששכניהם יש בזק ופרוץ (ואני בתוכם) ואין עליו סיסמה, ומה יועילו חכמים בתקנתם להקשות לקבל VPN אם בין כך יש רשת פרוץ לידם.
-
-
אולי הפיתרון צריך להיות שאורי וירטואל יזהה אם מותקן על המחשב המדובר וויפרי.
אבל זה כנראה הלכתא למשיחא. -
@clickone
זה דווקא רעיון מה שכתבת אבל לא בדיוק בצורה הזו, (זה אפשרי וכבר דיברנו על זה בעבר).
הרעיון היותר טוב הוא לשלב בין תוכנת הVPN לוויפרי , כך שהחיבור יהיה רק דרך תוכנת וויפרי עצמה, חיבורים רגילים לא יעבדו אלא א"כ (אם בכלל) באישור חריג מרב בנסיבות מיוחדות,
-
נראה לי שיש צד נוסף שלא כ"כ העלו בדיון כאן.
אלו שמשתמשים עם vpn באותו משרד בו זמנית, אך ורק כדי להגדיר הגדרות נפרדות לכל מחשב.
אם יישמו את מה שנכתב כאן, הרי שלאנשים האלו כבר יהי'ה פתרון.
מוכרחני לציין שבינתיים אין אף חברת סינון שנותנת את האפשרות הזאת בחינם. -
אני מסכים בעצם בכל הטענות. נכון שאולי מלכתחילה עדיף שלא לתת לאנשים vpn אבל לאנשים שכבר יש והם משתמשים בזה מדוע לחייבם כפול [לדוגמא אצלי בבית בגלל שזה כפול אז אני משתמש רק במחשב אחד בנטפרי ובשני אני חוסם עם k9 שפתוח למינימום]
ולגבי היופרי נכון שצריך לעודד את זה וזה חשוב והכל נכון אבל זה לא קשור כלל לחיוב הכפול וכמו שכבר כתבתי יש לי בבית כבר vpn ואני רק רוצה שאוכל גם להשתמש בעוד מחשב באותו בית [ולא כמו שההוא טען שאני והשכן נשתמש באותו קו וכל החברים וכו'] מי שרוצה לגנוב תמיד ימצא דרך ומי שרוצה לגלוש באופן פרוץ תמיד ימצא דרך.
אבל כאן מגיע אדם ואומר לי יש תוכנה שחוסמת את המחשב מפני אינטרנט לא פרוץ, ואני לא הולך לתת את זה לכל השכנים אלא אנחנו מדברים על 2 מחשבים באותו בית!
לא ברור?!
תודה לכולם -
-
@957 כבד דיברנו על זה בזמנו,
חבל לדון בזה שוב [מסתבר שמי שעד היום כך יש לו סיבה...]