איטיות איומה כעת ב 019
-
@shloimy95 תודה ראשית ל @magicode שפינה את כל זמנו עבור פתרון התקלה, ותודה ל @frize37 שנכנס לעובי הקורה וזירז את העניינים
-
תודה תודה! ל-@frize37 ו-@magicode
-
תודה רבה!
וגם ל @shloimy95 -
@magicode יש מנהג בפורום אחרי שתקלה תוקנה לשאול מה היתה הבעיה, איך עלו עליה ואיך תקנו אותה...
-
@אלף-אלף לא יודע איך עלו ואיך תיקנו אני רק יודע שבצהרים שלחתי מייל למג'יקוד המנהל המסור עם תחינה שיכנס בעובי הקורה. הוא התחבר למחשב שלי וביצע בדיקות שונות. השארתי אותו מחובר כשהלכתי לסדר ב' ובערב כשניגשתי למחשב התקלה כבר לא הייתה.
יישר כח גדול לכל העוזרים המסייעים ולעוסקים בצרכי ציבור באמונה
-
@frize37
כתבו פה שהבעיה סודרה.
אשמח לדעת איפה הבעיה היתה ב 019 או בנטפרי?
כדי שהציבור ידע את האמת ולא סתם ירכלו.
תודה מראש! -
@zeevgros להבנתי הפעוטה התקלה היתה ב019 אבל בהקשר לנטפרי.
סמך לדבר, שבכל נטפרי שהוא לא 019 היה תקין, ובכל 019 שהוא לא נטפרי היה תקין
וזהו תיקון שכנראה התבצע על ידי שני הצדדים במקביל (ז"א נטפרי היו צריכים לאתר את הבעיה, ו019 היו צריכים לתקן בפועל) -
הבעיה לא הייתה בכל הנטפרים שיש להם 019, רק לחלק מהלקוחות וזה היה דווקא למספר מסויים של כתובות איפי חיצוניות.
לאחר שהוקצו כתובות חדשות על ידי 019 והוחלפו הכתובות אז הבעיה נפתרה. -
@zeevgros אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
אשמח לדעת איפה הבעיה היתה ב 019 או בנטפרי?
כדי שהציבור ידע את האמת ולא סתם ירכלו.אז על מי לרכל כעת
על החיגר או הסומא?אני חושב שזה לא מותרות לדרוש גם מנטפרי וגם מכל הספקים להקים מחלקה משותפת שהיא אחראית לכל הבעיות מהסוג הזה
וזה דבר שניתן לדעת מהרגע הראשון
שמדובר בתקלה משולבת -
@magicode אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
לאחר שהוקצו כתובות חדשות על ידי 019 והוחלפו הכתובות אז הבעיה נפתרה.
סוג של רשימה שחורה של כתובת ה IP?
למה באמת לקוחות נטפרי מקובצים ע"י כמה עשרות / מאות כתובות IP, ולקוחות 019 באינטרנט פרוץ יש לכ"א כתובת IP?
גם אם זה NAT זה לא מונע לתת לכל אחד (/עשר) כתובת IP שונה.
לקוחות נטפרי לא משלמים פחות על השירות ל 019 שלא מגיע להם לקבל כתובת IP כמו בן אדם... -
@www אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
לאחר שהוקצו כתובות חדשות על ידי 019 והוחלפו הכתובות אז הבעיה נפתרה.
סוג של רשימה שחורה של כתובת ה IP?
למה באמת לקוחות נטפרי מקובצים ע"י כמה עשרות / מאות כתובות IP, ולקוחות 019 באינטרנט פרוץ יש לכ"א כתובת IP?
גם אם זה NAT זה לא מונע לתת לכל אחד (/עשר) כתובת IP שונה.
לקוחות נטפרי לא משלמים פחות על השירות ל 019 שלא מגיע להם לקבל כתובת IP כמו בן אדם...אם השאלה פונה אלי. אז זה שאלה שמגיעה לאחר שאתה מניח הנחות וגם אז אני לא יודע את התשובות.
תשאל את 019.
ואם אתה שואל למה אני לא משפר את 019. אז שתדע שזה לא התפקיד שלי. מפריע לך? תעבור לספק אחר או שתציע להם את הרעיונות בעצמך. -
@www אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
אתה בטוח בכך?
שיש ל019 מספיק כתובת IPV4 ע"מ לא לחבר את כלל הלקוחות ע"י NAT? -
הבעיה לא הייתה בכל הנטפרים שיש להם 019, רק לחלק מהלקוחות וזה היה דווקא למספר מסויים של כתובות איפי חיצוניות.
לאחר שהוקצו כתובות חדשות על ידי 019 והוחלפו הכתובות אז הבעיה נפתרה.תודה
המון זמן לא הייתה לי מהירות כזו באמצע היום
-
שימו לב
אם גם אתם נתקלתם בבעיה, ידעו את התומכים בפיתרון !!
גם לי היתה בעיה, ביקשתי מ019 שיטפלו בזה, ולא הצליחו, עד שהצעתי להם להחליף לי ip...
והבעיה נפתרה. -
@עמאר במקרה הזה בדוקא לא הלכתי על כיוון של בקשת IP אחר כי ידעתי שאני לא היחיד וזה לא פתרון, רק עקיפה
-
@yzahn אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
@עמאר במקרה הזה בדוקא לא הלכתי על כיוון של בקשת IP אחר כי ידעתי שאני לא היחיד וזה לא פתרון, רק עקיפה
היה לך פיתרון אחר? או שהעדפת לסבול למען הכלל
-
@עמאר למען האמת זה לא החיבור העיקרי שלי.
והייתי מוכן לסבול סבל כמה ימים אם זה יתרום לזה שזה יסודר לכולם.
יצויין שאני עצלן כרוני, אז כל תירוץ לא להתקשר לתמיכה כשר בעיני...
(כידוע המילה "עצלן" זה שם נרדף להמון המון דברים... וד"ל ) -
אם השאלה פונה אלי. אז זה שאלה שמגיעה לאחר שאתה מניח הנחות וגם אז אני לא יודע את התשובות.
תשאל את 019.
ואם אתה שואל למה אני לא משפר את 019. אז שתדע שזה לא התפקיד שלי. מפריע לך? תעבור לספק אחר או שתציע להם את הרעיונות בעצמך.עכשיו אני רואה את התגובה.
לא היה מכוון אליך, סליחה.
אלא שאלה על 019.אבל אני מבין נכון שאין מגבלה על כתובות IP מצד נטפרי, זה נטו בחירה של הספק (שמנצל את זה שלקוחות נטפרי תחת NAT)?
-
אחרי כמה ניתוקים קצרים בימים האחרונים (בעיקר בלילות). בסביבות 14:20 האינטרנט נותק לגמרי. מנסה העברה מפלאפון לפרטנר אולי זה יעזור.
-
עדכון: העברה לפרטנר הסתיימה בהצלחה אך לא עזרה. אין אינטרנט. מניח שאין כאן עוד דיווחים כי לרוב המשתמשים אין איך לדווח.