Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
1
@נטפריס אמר בנטסטיק WIFI:
לא מקובל בפורום להקפיץ (זה נושא ישן מאוד) ללא מטרה מוצדקת.
והראיה שיש פתיחת VPN למרות שהגוי עוד לא ראה ...
@100 אמר בהודעות בג'ימייל לא נשלחות לי:
המחשב מוסיף לך עוד תו ריק בסוף,
התו של מעבר שורה, או התו של הרווח אחרי הכתובת.
ל
@מעמד אמר בנט סטיק של huawei:
@a0533057932 @יעל-כהן-בי אמר בנט סטיק של huawei: הבעיה עכשיו שהוא רוצה סיסמה, וניסיתי שם משתמש admin וסיסמה admin ולא הולך.
@a0533057932
@יעל-כהן-בי אמר בנט סטיק של huawei:
הבעיה עכשיו שהוא רוצה סיסמה, וניסיתי שם משתמש admin וסיסמה admin ולא הולך.
עכשיו @יעל-כהן-בי מציע לה אות ראשונה גדולה והשאר קטנות... זה ההבדל
@אשר-כהן פה ישמחו לעזור לך 0_1548277982462_6b0dd850-1856-49f8-8a23-e82092d6ffda-image.png
@NDS 5 ג"ב
@מ-פינחסי אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
@6262 אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?: זהו שזה לא ממש נח כל פעם באמצע השיחה כשמגיעה תמונה לסגור לפתוח מחדש. אתה יכול ללחוץ על התמונה וזה פותח אותה בכרטייה חדשה
@6262 אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
זהו שזה לא ממש נח כל פעם באמצע השיחה כשמגיעה תמונה לסגור לפתוח מחדש.
אתה יכול ללחוץ על התמונה וזה פותח אותה בכרטייה חדשה
נו אתה לא מתכוון ברצינות זה עוד הרבה פחות נח.
@המכתב
@ח-צ אמר באין לי בכלל נקודות, הגיוני?:
אני מבקשת לרכוש אך הוא כותב שלא מוגדר אמצעי תשלום למרות שמוגדר....
M
@ליכט לא עזר
אפשר מייל בלבד ב"הראל" ול"הראל" יש אינטרנט מציון!!
מצליחה מציון בלי צרות!!
A
@ליכט אמר באתר אתחלתא:
@Clean ...
התחבר לאחרונה 10 באוגוסט 2018 הוא עוד לא חזר מהבין הזמנים קיץ, או יותר נכון כנראה שהוא זכה ונשאר למרבה הקנאה ב'אלול'.
@נתוש אצלי עבד חלק.
מ
@מעלה-ומוריד מה זה אומר בעצם? שיש תוספים בחנות שאין איך לבדוק אותם?
יש מספר ללקוחות נטפרי 0559905599
@בני-1 אמר בסרטונים jdn:
יש מישהו שיכול לעזור לי?
תפנה אליהם בצור קשר [פעם זה היה בתחתית הדף]
@עומד-בפרשת-דרכים ולהפך זה שזה במחשב אמור להיות הרבה פחות אלא אם תרצה לומר עדכוני ווינדוס אבל זה החברות יכולות להקים שרת דמא משל עצמם עם העדכון לא כך?
@magicode אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
@אוהב-ישראל אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?: @אחד-תם ה'הבהרה' שלהם לא רלוונטית לניתוק הכללי האחרון של יום ששי / מוצ"ש שעליו הם טוענים בתוקף שהאשמה תלויה בנטפרי. שאלתי אותם היום בצהרים אם זה באשמת נטפרי שיסבירו לי למה הם חושבים ככה. הם טענו לי בתוקף שהם לא אומרים כאלו דברים לאף אחד.
@אוהב-ישראל אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
@אחד-תם ה'הבהרה' שלהם לא רלוונטית לניתוק הכללי האחרון של יום ששי / מוצ"ש שעליו הם טוענים בתוקף שהאשמה תלויה בנטפרי.
שאלתי אותם היום בצהרים אם זה באשמת נטפרי שיסבירו לי למה הם חושבים ככה. הם טענו לי בתוקף שהם לא אומרים כאלו דברים לאף אחד.
אתמול התקשרה לקוחה וטענה שלא היתה לה יומיים אינטרנט. התקשרה לחברה וסידרו את זה וכמובן טענו שמקור הבעיה אצל נטפרי. אז כנראה כן אומרים את זה........
א
@מזמור באופן עקרוני זה אפשרי דרך OTG.
גם לי אתמול לא עבד Windows Update, ואחרי כמה שעות חזר לעבוד. צריך פתרון אמיתי