Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
הבעיה בסימים של הוט מובייל
כרגע עקב תקלה טכנית זמנית, כל סים של סלקום דורש הזמנה והכנה פרטנית לשם כך צריך לפנות למוקד.
@למדן-וידען מה הבעיה?
מסודר, תודה רבה!
@שמריהו ראיתי שכתבת שאתה רוצה תצוגת רחוב אז יש לך בקישור כאן (לא כתבתי לך תשובה שם כי ביקשו לא להגיב שם).
0_1488485123754_שרטוט.png
יש הרבה סוגים בדור4. לדעתי מכל הנסטיקים שבדקתי. הכי מוצלח הוא 831 של zte
1
תודה רבה
@957 אמר בנטפרי על תשתית של הוט:
@עילום אמר בנטפרי על תשתית של הוט: ולגבי נטפרי האם יש מצב שזה יתקדם לכיוון הזה של תשתית הוט? יש מצב, כל דבר בעתו ובזמנו , אין צורך לדחוק את הקץ, אתה רוצה אחישנה ?😊 ? 0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg
@עילום אמר בנטפרי על תשתית של הוט:
ולגבי נטפרי האם יש מצב שזה יתקדם לכיוון הזה של תשתית הוט?
יש מצב, כל דבר בעתו ובזמנו , אין צורך לדחוק את הקץ, אתה רוצה אחישנה ?😊 ? 0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg
בקוצר רוח ועבודה קשה 😊
ש
ממש תודה!!!
כבר לא חוסם. זה היה בטעות
@ezra ובניסוח אחר.. כאן זה לא פרוג
בהחלט, מהיום גם מי שצריך הרבה גלישה, יכול לגלוש מהסים של 019 בדור 4
החבילה הוכפלה בזכות @957 !!! לגבי הכפילות חבילות, מחר חבילת 20 גיגה תוסר.
A
@clickone בשביל האינטליגנציה אשמח אם תוכל להסביר לי [ולכולנו בפורום] יותר על הדבר מה זה אומר כל השרתים ומה זה המספרים האלו? ואיך זה עובד והאם זה מתחבר אוטומטית או שזה כמו הvpn שצריך בשבילו autovpn? בקיצור רוצים קצת ידע! תודה
C
@איצ2 אל תגזים....
@BEKKIKOL אם זה ברשיון חוקי תוכלו לעדכן ל 10 בעברית ללא תשלום. 0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg
@למדן-וידען אמר בחבילת 'תשתית + ספק' ב-RL:
אני השתמשתי באתר נתק
זהו הפתרון לכולם רק חבל שהם לא מרחיבים את זה לעוד שירותים/חברות
@957 השאלה אם הוא עובד בCMD. אנשי לינוקס "אוהבים" מאוד את הCMD... (הייתי שם חזק בתקופה שזה רק מה שהיה.... אני עוד זוכר את ההתלהבות כשיצא KDE2)
@י-מ-ג פנה אליי אם עוד לא פנית ואשתדל לעזור ולטפל בהקדם.