• כניסה למייל gmail

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    4k צפיות
    M
    @shraga תודה רבה!! זה עזר!!!
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    939 צפיות
    M
    אצלי גם עובד פיקס, ועם אתה לוחץ לחיצה ימנית פתח תמוה בדף חדש, גם לא עובד?
  • אפליקציה / תוכנה לשפות, מישהו מכיר?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    811 צפיות
    זהירז
    @yh תודה על העזרה. גיליתי שבתרגום של גוגל יש הצגה של המילה תמיד גם באנגלית (מופיע מתחת), ואם מעתיקים את זה לעברית ומתרגמים ליידיש זה כותב את זה יפה.
  • סינון ויקיפדיה

35
    1 הצבעות
    35 פוסטים
    7k צפיות
    הגוף והנפשה
    @ליכט תודה טוב לדעת... עד היום כשאני שולח פנייה למרכז הפניות אני לפעמים חושב פעמיים כי הם מכירים אותי...
  • יש סיכוי שאנחנו גם נקבל מחירים כאלו

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    3k צפיות
    smk148S
    @מושט זה ממש לא ככה!! יש ל019 עלויות לנתב את התקשורת לנטפרי ולתחזק שרתים לשם כך. חוץ מהעלויות שיש לנטפרי עצמם שאת זה אפילו ה15 ש"ח שלך לא מכסה להחזיק ולתחזק סינון מדהים כזה.
  • בדיקת תמונות

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    י
    @משה-זוכמיר אמר בבדיקת תמונות: ביום שלישי וביום שלישי בליילה-כל הליילה היה קצב בדיקה מטורפת (ישבתי כמה שעות במשך השעות האחרונות של הלילה בקניות באלי אקספרס) מהיום בבוקר אני רואה שזה לא זז אני כרגע נצרך להמון קניות מהאתרים השונים (אני בונה את ביתי ועוד שניי יחידות דיור) וזה ממש מפריע לי. אני מקווה לפתרון א"א עם נטפרי לעשות קניות שם אם במקום אחר אין להם כח מספיק לבדוק את כל התמונות המסופקות בחברות . וזה חבל. ניסיתי כמה פעמים לערוך קניות באיביי אבל קצב הבדיקת תמונות הוא מאד איטי ולוקח המון זמן יקר. חיפשתי חלק לאופניים שאין שם אפילו מה לבדוק ולקח מעל חצי שעה. אבל מה יש להתלונן הרי התשלום 15 ש"ח זה בהתאם. תשלם יותר תקבל יותר.
  • למה לא שייך תשתית סלולארית

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    677 צפיות
    5
    אפשר להגדיר את מה שסים כשר עושה עם הוט מובייל כתשתית וספק נפרדים. לא שייך שזה יהיה ממש אותו ספק של נייח כי זה סוג שירות תוכנתי אחר. לא לשכוח שבסלולרי יש גם את שיחות וsms שזה תשתית מקצה לקצה - במקרה שזה באותו רשת (ולכן כנראה זה באופן מסורתי כך). אולי העלות של כל אחד מהם לבד היא זניחה, כך שאין כל כך רווח באספקת השירות ואף אחד לא ייקח את זה.
  • דפדפן פיירפוקס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    773 צפיות
    ליכטל
    @ראובן http://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בדפדפן_פיירפוקס
  • בעיית אבטחה באתר mypost של דואר ישראל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    בעיה באתר שלהם עיינו https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html#hostname=https://mypost.israelpost.co.il/
  • שידורים חיים - ט' באב שפתוחים בנטפרי

שידור חי תשעה באב יוטיוב
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @למדן-וידען אמר בשידורים חיים - ט' באב שפתוחים בנטפרי: אני משער שזה קשור לפלאש פלייר. מעניין לעניין באותו עניין; גוגל שינו את המדיניות ביחס לפלאש בגרסה החדשה (60)? הם קוראים להגדרת הב"מ, "זהה", ולא "שאל". זה שינוי משמעותי, או רק בשם, (כי גם בעבר היה אתרים שהתירו)?
  • חופשה לצדיקים מנטפרי!!

10
    3 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    גלינגג
    @האברך כנראה שלא למדת את 2 האשכולות כה"צ. באשכול שהבאת דובר על בניית מנגנון סינון אתרים. לא על בדיקת תמונות, לא על גלויות, ולא סרטונים ועוד ועוד..
  • 019

54
    1 הצבעות
    54 פוסטים
    14k צפיות
    ה
    שאלה: האם אחרי חצי שנה, 019 מסכימים להאריך את המחיר המוזל (68.5 ש"ח)? מישהו ניסה לבקש?
  • נקודות ממערכת הפניות

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    שימו לב ש @magicode הצביע על הפוסט של @ayys613, שזהו כנראה הסכמה לדבריו....
  • אתר חדש ומענין

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @מבין-מקצועי אמר באתר חדש ומענין: http://www.m-hakehilot.co.il/leisure אתר מענין מאוד, אבל אי אפשר לפתוח וידאו, זה בעיה אצלי או שנטפרי חוסמים את זה? כנראה חסום ע"י נטפרי. ראה כאן.
  • מצלמות הכותל - חוו"ד

מצלמות הכותל
    21
    3 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    WWWW
    @שי אמר במצלמות הכותל - חוו"ד: @957 תודה על הוספת המצלמה של 'ירושלים בשידור חי' , זה וידאו או תמונה? זה תמונה כל 10 דקות... משהו מעניין, אפשר לראות היסטוריה...
  • לחצתי על התמונה...

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @הגוף-והנפש אמר בלחצתי על התמונה...: רק זה היה נראה לו שזה בלי להקטין ונראה טוב. נכון, במסך גדול.
  • בעיה בדיווח התמונות בכרטסת

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    946 צפיות
    י
    @WWW כנראה שלו. נראה לי שיש בעייה אצלם בנטפרי.
  • בדיקה ב019 כמה נפח גלישה נשאר ללא SMS

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    12k צפיות
    ששלוםש
    @עברי-אנכי הכל בערך אתה יודע... בדר"כ המכשיר הולך לחומרא.. אם כתוב שנגמר בדר"כ נשאר עוד כמה מגה.
  • ערוץ בינינו

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    ברוב הפעמים אני מצליח
  • מה קרה לסמלים בג'ימייל?

גימייל
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @גלינג לא יודע, אבל לפנ"כ רעננתי, וגלישה בסתר, ולא עזר...