• בקשה להתקנת תעודת אבטחה במערכת מולטימדיה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    281 צפיות
    shragaS
    @י-הלוי מה דגם המערכת?
  • טאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?

177
    3 הצבעות
    177 פוסטים
    19k צפיות
    י
    @אחד-תם מנסיון אישי. מצאתי באחד האפלקציות תמונה שאינה ראויה והעניין טופל. לאחר מכן שמתי לב בעוד אפלקציות שישנם תמונות חסומות.
  • נפילה באייס

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    329 צפיות
    frize37F
    @benaharon נכון שמחתי לעזור לכמה לקוחות עם הבעיה של אייס למיטב ידיעתי יש איזה בעיה כללית באייס, איזה סכסוך בינים לבין פרטנר. מי שירצה עזרה והכוונה מוזמן לפנות אלי
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    412 צפיות
    ב
    @המאורות אולי זה יעזור: https://danielzrihen.co.il/make-money-with-youtube/
  • תוכנת בלוסטאקס

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    349 צפיות
    GYMG
    @moshe05 המקבילים האחרים שמופיעים כאן יותר טובים
  • איזה אפליקציה דוכס עובדת עם חסימה של נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    368 צפיות
    אחד תםא
    @פו אפשר בדפדפן ולהגדיר (בלחצן התפריט של כרום) 'לגרסה במחשב'.
  • WSL

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    508 צפיות
    M
    @pdavidow The NetFree filter is not something you install, it is either ISP-based filtering or VPN-ing to a filtered line. If WSL uses your Windows network settings or is bridged to Windows connection, then it is filtered just like in Windows. NetFree does provide software for the VPN, but in the end it is just a normal VPN. However, NetFree also provides a blocking software, called WiFree, which is indeed for Windows only. This is not an official answer from NetFree
  • סרטונים או מצגות עם ערך יהודי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    277 צפיות
    ק
    @brnd אפשר לנסות לחפש בדף ערוצים_ביוטיוב_הפתוחים_בנטפרי או באתר וידיאו טוב.
  • טאבלט סמסונג T295 מישהו מכיר ביצוע רוט והמסתעף?

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    491 צפיות
    a0533057932A
    @אברך-פשוט לאחר ביצוע הרוט אפליקציות גוגל עובדות תקין לגמרי (גוגל מפס לא ברור)
  • אבטחה ב-SSH דרך CMD בווינדוס

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    537 צפיות
    ב
    @a0533057932 אמר באבטחה ב-SSH דרך CMD בווינדוס: @ברצינות אמר באבטחה ב-SSH דרך CMD בווינדוס: @a0533057932 אמר באבטחה ב-SSH דרך CMD בווינדוס: @ברצינות יש בתיקית המשתמש במחשב תיקיה מוסתרת בשם .SSH תמחק אותה מחקתי את הקובץ, זה הספיק. תודה! לחילופין יכלת לערוך אותו ולמחוק את השורה של השרת הרלוונטי נכון מאוד, וטוב שהדגשת. פשוט אצלי היה בקובץ רק את השורה הזו ולכן מחקתי אותו ללא חששות.
  • מדיניות חדשה??

4
    1
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    508 צפיות
    magicodeM
    @as14 אני לא בקי במדיניות של הנקודות בפניות אבל לא נראה לי שזה מדיניות חדשה. אם אתה רוצה תשובה יותר טובה, התומכים במערכת הפניות יכולים לענות זה התחום שלהם.
  • מחשב מוגן גם בלי חותמת

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    11k צפיות
    ז
    @פייבל-אשרינו כנס לכאן.
  • פרוג פתיחה חלקית

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    463 צפיות
    י
    @נ-חיים אמר בפרוג פתיחה חלקית: אולי אפשר לבקש מהנהלת האתר שיחלקו את הפורומים לכתובות שונות עם מזהה ייחודי לכל פורום... אני לא מאמין שהם יסכימו אבל אפשר לנסות נדמה לי שזה בלתי אפשרי במערכת הפורום שלהם
  • חסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?

נעול
    9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    634 צפיות
    ליכטל
    @משה-ארבל @ליכט אמר בחסימות גורפות ושרירתיות- מה קרה לנטפרי לאחרונה?: @משה-ארבל בעקבות דיווחים של כמה משתמשים שנחרדו לראות בפורום התכתבות בצורה זולה מאוד, נאלצתי למחוק כמה מהפוסטים שלך ולהרחיק אותך. נ.ב. תרגיש חופשי להשתחרר מכבלי נטפרי הכובלים. אם תרצה אוכל לנסות לדבר עם המנהלים של נטפרי, אולי יסכימו לוותר עליך - קורבן יחיד ובודד. בהצלחה.
  • נטפרי על סים פלאפון

11
    6 הצבעות
    11 פוסטים
    703 צפיות
    י
    @יוסי-תקשורת גם אני השתתפתי בפיילוט מצטרף למה שכתבו מהירות גבוהה ויציבה. אני מעלה תמונה ממהירות הגלישה ביומיים האחרונים. [image: 1622493093338-2a96f5a1-e938-47eb-a645-6c470084e730-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94.png] בנוסף לאדיבות והמענה המיידי של שירות הלקוחות. עלו והצליחו.
  • אימות רישום בגי'טהב

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    245 צפיות
    shragaS
    @פלורידה שולחים פניה.
  • נטסטיק

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    217 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה בהגדרות סינון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    274 צפיות
    נ חייםנ
    אתרים כאלו עדיף לפתוח דרך התגית דואר אלקטרוני/ג'ימייל
  • למבינים באיכות... סים פלאפון ומשלוח... חינם!

2
    1
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    302 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יוסי-תקשורת עקב הביקוש הרב חשוב להדגיש ההטבה פתוחה לכולם ולא רק למי שתמנייד מחברה אחרת ! מומלץ לשלוח לנו מייל או להירשם בדף כאן ואנחנו נחזור לכל פניה.
  • נטסטיק

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    1k צפיות
    yzahnY
    @gym אמר בנטסטיק: @netanel זה כלי שנמצא בנטפרי אבל יש גם תוכנות שעושות את זה ההבדל הוא שהקלטת נטפרי הוא על כל מה שעובר דרך הקו, גם של משתמשים אחרים, וכל הכלים הקיימים מקליטים רק מהמכשיר שעליו אתה מקליט.