• הצלת יהודי ממכשיריו

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @נחNן מצחיק אותי כל הטענות האלה של "אפשר לעקוף". באותה מדה אפשר גם לקנות מכשיר אחר. עומד כאן יהודי ומסכים להתקין סינון על המכשיר שלו. אם הוא מעוניין בסינון, אז למה לעקוף? באותה מדה הוא יכול גם לא להתקין סינון, לא? אגב, החלטות כאלה שמתקבלות ברגע, גם נגמרות ברגע, ולכן כדאי להוריד אותו לאט לאט מהסולם שטיפס עליו. להציע לו סינון של נטפרי או נטספארק או משהו אחר (אפשרי גם סינון של אפליקציות ולנתק לגמרי את החיבור לאינטרנט), אם הוא לא רוצה תשלום חודשי - אז לא חסרים מתקיני סינון למיניהם שיכולים להתקין על כל מכשיר. שישאר לפחות עם אפליקציות, וכך לא ירגיש לגמרי מנותק, ולא יתחרט למחרת על הצעד שהוא עשה.
  • תוקף נקודות עבר ועדין לא קיבלתי נקודות חדשות

13
    2
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    777 צפיות
    1
    @magicode מה היגיון בהתנהלות הזאת?
  • איך ליכנס ללינק בדרופבוקס?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    576 צפיות
    shragaS
    @חוות-דעת [image: 1549007542142-389eb91e-a8f1-4530-b026-be9d9011ce37-image-resized.png]
  • כמה משתמשים יש בנטפרי???

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    @magicode אמר בכמה משתמשים יש בנטפרי???: @yits אמר בכמה משתמשים יש בנטפרי???: @Glantz לפני שהוספתי את החתימה שלי בפורום דיברתי עם הבעל הבית @magicode שהוא יעשה את זה, ויש לו גם יכולות לנווט מחדש, אבל הוא לא רצה להכנס לזה מסיבותיו... "סיבותיו" אני זוכר שלפי התקנון שלהם זה אסור. אני דיברתי גם על באנר של KSP לטובת נטפרי.
  • אימות מספר הטלפון לא עובד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    437 צפיות
    ק
    ניסיתי עכשיו ועובד.
  • מהירות הפעלה ביוטיוב

יוטיוב מהירות הפעלה
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    795 צפיות
    משרדימ
    @aviavi1 http://videownload.ml/ או ב https://video-tov.ml
  • שולחן עבודה מרחוק גוגל

שליטה מרחוק
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @משה-זוכמיר מה עם אני-דסק?
  • שירות של RL

9
    14 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @אנוממי ??
  • תגובות ב-JDN

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    746 צפיות
    מצפה לישועהמ
    תודה רבה לנטפרי שחסמו את התגובות שם. עוד דבר מיותר שנחסם מעינינו. בין שאר הדברים שנטפרי חוסכים מאתנו. תודה רבה, פשוט תודה.
  • לא נפתח לי שום אתר מלבד ג'ימייל!

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    635 צפיות
    yzahnY
    @תפארת-התורה1 אמר בלא נפתח לי שום אתר מלבד ג'ימייל!: שום דבר לא נפתח מלבד האימייל מה הכוונה לא נפתח? דף חסימה או שגיאה?
  • קליטה בבית שמש

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    976 צפיות
    א
    תבדוק באתרים הנ"ל: https://www.govmap.gov.il/?c=204000,595000&z=0 http://www.mihachi.co.il/אין-לך-קליטה http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Radiation/Communication_Facilities/cellular/Pages/CellularMapGIS.aspx
  • מבצע בסים כשר

1
    4 הצבעות
    1 פוסטים
    517 צפיות
    אין תגובות
  • מהי מהירות ההעלאה בסים כשר-פרטנר?

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @שלום-על-ישראל אמר במהי מהירות ההעלאה בסים כשר-פרטנר?: @אלי-TZA פי 5+ לטובת מי? לטובת סים כשר-פרטנר כמובן @ניק-ירושלמי אמר במהי מהירות ההעלאה בסים כשר-פרטנר?: @אלי-TZA באיזה איזור אתה? (אם אפשר איזה עיר ואיזה איזור בעיר) צפון, קליטה מצויינת לפרטנר דור 4 בכל העיר.
  • ספק סלולארי באזור בית הכנסת הגדול בני ברק

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    629 צפיות
    ל
    @שלום-על-ישראל הם הרי מביאים מפה של גוגל למה אני לא יכול לראות אנטנות בחיפוש רגיל ?
  • אין אפשרות כניסה לאזור אישי בנטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @יי כנראה נשמר לכם בזיכרון הדפדפן שדות/סיסמא למילוי אוטומטי וזה גורם שלמרות שאתם מכניסים סיסמא/מספר מוכנס המספר השגוי ששמור בזיכרון.
  • פרופיל

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    785 צפיות
    ל
    @משרדי אמר בפרופיל: @לייבל באמת, מה זה חשוב? מה אכפת לך ? בשביל מה כל התסבוכת הזאת, של גראווטר ? אאמ"כ @magicode רוצה לחסוך מקום בשרת
  • מה התוכנית הכי מומלצת לעשות עכשו הכי הרבה דקות ופחות כסף?

הועבר
    44
    1 הצבעות
    44 פוסטים
    3k צפיות
    א
    לי היה x2one והשירות שלהם גרוע ולא מה שהיה אז שהם ניתקו את כולם אלא לפני והמהירות לא היתה כזאת גבוהה בערך בשמונה בערב היה 1-5 מגה אבל בבוקר היה יותר טוב 15-30 והיה קליטה 3\3
  • קליטה

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    חכםח
    @מעלה-ומוריד אמר בקליטה: @חכם ויש לזה אפילו מטבע לשון. PDNFTT. כלומר - Please Do Not Feed The Troll {ר''ת PDNFTT} ובתרגום חופשי : נא לא להאכיל את הטרול
  • רבני נטפרי

נעול
    11
    4 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    כמובן ללא כל ספק שאין פונים לשאלת רב על כל אתר ואתר. יש מספר רבנים שהתייעצנו איתם לקבלת כללים וקווים מנחים על מה פותחים ומה לא. הכללים הללו נמסרו לעובדים ועל בסיס הכללים הללו פותחים או סוגרים אתרים. יש שאלות שעליהם לא היה לנו כללים לטיפול, או דברים שהם יוצאים מהכלל כפי ראות עינינו, ואז חוזרים לרבנים לשאול מה לעשות. אין כאן ניסיון של הסתרת רבנים, אבל אם כל רב שנפנה אליו בשאלה, יקבל בתמורה טלפונים ופניות בלי סוף, לא יהיו לנו רבנים שיענו לנו על השאלות. אם יש לך השגה על טיפול בפתיחה/סגירה של אתר מסויים, ואתה חושב שנטפרי לא מטפלת בזה כהוגן, אתה מוזמן לפנות לאחד הרבנים שנמצאים איתנו בקשר, ויפנה אלינו בנושא. ישנם הרבה כאלו. ובכללם: הרב שריאל רוזנברג הרב מאיר קסלר הרב יהודה סילמן הרב מרדכי יצחק הכהן רובין ועוד. יצויין, לא כל הרבנים שותפים לכלל ההוראות. אבל אתה יכול לפנות לאחד מהם. את האשכול נעלתי, כי אין צורך לפתח דיון בנושא.
  • דרוש

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    537 צפיות
    משרדימ
    @מאפרת הפורום הזה הוא רק לנושאים שקשורים לנטפרי תוכלו לנסות בפורומים המופיעים בצד שמאל.