איטיות איומה כעת ב 019
-
@עמאר במקרה הזה בדוקא לא הלכתי על כיוון של בקשת IP אחר כי ידעתי שאני לא היחיד וזה לא פתרון, רק עקיפה
-
@yzahn אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
@עמאר במקרה הזה בדוקא לא הלכתי על כיוון של בקשת IP אחר כי ידעתי שאני לא היחיד וזה לא פתרון, רק עקיפה
היה לך פיתרון אחר? או שהעדפת לסבול למען הכלל
-
@עמאר למען האמת זה לא החיבור העיקרי שלי.
והייתי מוכן לסבול סבל כמה ימים אם זה יתרום לזה שזה יסודר לכולם.
יצויין שאני עצלן כרוני, אז כל תירוץ לא להתקשר לתמיכה כשר בעיני...
(כידוע המילה "עצלן" זה שם נרדף להמון המון דברים... וד"ל ) -
@magicode אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
אם השאלה פונה אלי. אז זה שאלה שמגיעה לאחר שאתה מניח הנחות וגם אז אני לא יודע את התשובות.
תשאל את 019.
ואם אתה שואל למה אני לא משפר את 019. אז שתדע שזה לא התפקיד שלי. מפריע לך? תעבור לספק אחר או שתציע להם את הרעיונות בעצמך.עכשיו אני רואה את התגובה.
לא היה מכוון אליך, סליחה.
אלא שאלה על 019.אבל אני מבין נכון שאין מגבלה על כתובות IP מצד נטפרי, זה נטו בחירה של הספק (שמנצל את זה שלקוחות נטפרי תחת NAT)?
-
אחרי כמה ניתוקים קצרים בימים האחרונים (בעיקר בלילות). בסביבות 14:20 האינטרנט נותק לגמרי. מנסה העברה מפלאפון לפרטנר אולי זה יעזור.
-
עדכון: העברה לפרטנר הסתיימה בהצלחה אך לא עזרה. אין אינטרנט. מניח שאין כאן עוד דיווחים כי לרוב המשתמשים אין איך לדווח.
-
@אלי-tza
אני ב019 חווה כעת שיבושים והבנתי שזה בעוד כמה חברות תקשורת -
@שקוע-בתורה איזה עוד חברות?
-
יש כאן עוד שחווים כעת איטיות איומה כבר מספר דקות נכבד?
-
@אלי-tza אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
עדכון: העברה לפרטנר הסתיימה בהצלחה אך לא עזרה. אין אינטרנט. מניח שאין כאן עוד דיווחים כי לרוב המשתמשים אין איך לדווח.
לי גם יש איטיות ובהתחלה חשבתי שזה קשור לנטפרי בגלל שהוויפרי היה אדום על אף שהוויפי הראה קליטת אינטרנט והיה כתוב בדף שהאינטרנט חסום
-
יפה שיש לכם שיבושים ואיטיות. לי אין בכלל.
-
@אלי-tza אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
יפה שיש לכם שיבושים ואיטיות. לי אין בכלל.
היה לי גם כמה דקות שלא היה כלום
בגלל שהוויפרי היה אדום על אף שהוויפי הראה קליטת אינטרנט והיה כתוב בדף שהאינטרנט חסום
-
@מעמד עכשיו גם לי יש. חזל"ש.
-
-
-
גם אצלי היו בסביבות השעה 14:40 מספר דקות ללא אינטרנט, לפני זה לא יודע, אפשר שהיו ניתוקים.
@יהודה-12 התקלה אצל פרטנר ארצית וממש לא קשורה לנטפרי
אם כבר צריך לתייג את @מערך-הסייבר-הלאומי -
@yp כן, ככה חשבתי.
זה לא נראה מקרי. -
אתמול היו כמה וכמה ניתוקים ב"פלאפון" והבוקר איטיות מופרזת... לע"ע הכל כרגיל
-
@1010 אמר באיטיות איומה כעת ב 019:
יש כאן עוד שחווים כעת איטיות איומה כבר מספר דקות נכבד?
כן גם אני חויתי
019 מובייל פלאפון -
תמיכת פרטנר סיפרה לי שבנייה נזק כבל תשתית של HOTnet בירושלים וניתקה את האינטרנט עבור משתמשים רבים כולל רשתות סלולריות הנשענות על תשתית הוט. בעיה זו משפיעה על הר חוצפים, סנהדריה מורכבת, רמת אשכול והסביבה