בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@בר-מזל אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אצלי וביררתי אצל עוד כמה יש כל יום כל יום ניתוקים,
מה עושים!!!!
עוזבים את בזק!!!!
מאוד מעניין שבמקרה שלנו נטפרי החליטו כנראה שלא מעניין אותם.
כל מה שעשיתי, פניתי לבזק פניתי לנטפרי, גם רגיל וגם אישי, היה אצלי טכנאי שאמר לי שאין לו מה לעשות..., אפילו הייתי פעם עם נציג של בזק מעל שעה, וכבר עשו שיחות ביחד עם נטפרי, וכבר הייתי בטוח שהנה אוטוטו יש כבר נציגים משני צידי המתרס שביחד ינסו לפתור את זה
אך לאכזבתי באיזשהו שלב הנציג של בזק אמר שהוא לא יכול להמשיך ככה בטלפון שבור והציע לי באדיבות לפנות ישירות לנטפרי ולוודא מולם שאין הבעיה אצליהם, שאלתי בחשש איך אני יגיע לנטפרי, (ביודעני שכל הצינורות הרשמיים כבר יודעים מהבעיה), אך הוא הרגיע אותי שהוא מעביר אותי עכשיו לנטפרי, אוקיי כבר שמחתי
אך מה רבה הייתה אכזבתי כאשר לאחר ההעברה הגעתי פשוט למרכזייה הראשית של נטפרי ולאחר כל התהליכים הרגילים הגעתי לנציגה שאמרה לי באדיבות שאין לה איך לעזור לי מכיון שזה נמצא בטיפול אצל הצוות הבכיר.
לא הואילו כל תחנוני שעד שיש כבר נציג מבזק שמוכן לגלות את הבעיה, שלפחות מהצד שלהם ישתפו פעולה, אך כל זה עלה בתוהו.לסיכום העגום מאיך שאני רואה את זה.
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני לקוח נטפרי (כבר מעל 6 שנים), שאני יכול להגיד שגליתי, התעלמות, אדישות, וחוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה.לסיכום אסיים במשפט שכתב לי אחד מנטפרי, אם זה יש לך בעיה, אז תחזור לסלקום.
-
לסיכום העגום מאיך שאני רואה את זה.
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני לקוח נטפרי (כבר מעל 6 שנים), שאני יכול להגיד שגליתי, התעלמות, אדישות, וחוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה.ייתכן שהתייאשו מלמצוא את מקור הבעיה וייתכן שעדיין עובדים, אבל אדישות? חוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה?
רק אספר לך ש @magicode היה מחובר למחשב שלי בשליטה מרחוק לפני כמה שבועות כ40 דקות עד 00:30 בלילה, ושבר את הראש בניסיון להבין מה מקור הבעיה.
אני ממש לא הרגשתי אדישות וחוסר רצון. -
@davd לא ממש מסכימה.
נטפרי עושים כמיטב יכלתם, תאמינו לי.
נס שיש אותם בעולם הזה, אחרת כבר מזמן לא היה נשאר ממנו...
ואגב, אני עם בזק ועובד לי מצוין.
אני לא אומרת, לפעמים יש מצבים שפתאום הכל איטי אבל משהו שאפשר לשרוד והוא גם לא קבוע. -
@yonig20 אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני לקוח נטפרי (כבר מעל 6 שנים), שאני יכול להגיד שגליתי, התעלמות, אדישות, וחוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה.ייתכן שהתייאשו מלמצוא את מקור הבעיה וייתכן שעדיין עובדים, אבל אדישות? חוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה?
רק אספר לך ש @magicode היה מחובר למחשב שלי בשליטה מרחוק לפני כמה שבועות כ40 דקות עד 00:30 בלילה, ושבר את הראש בניסיון להבין מה מקור הבעיה.
אני ממש לא הרגשתי אדישות וחוסר רצון.אכן לפני כמה שבועות גם לי ניסו לעזור....
אבל מה לעשות כבר עברו מאז כמה שבועות, וזהו, נראה שהבעיה כאילו ירדה לתהום הנשיה, יום אחד זה עובד טוב ולמחרת בעיות כל היום, וכן הלאה.
וכעת הפניות נשארות ללא מענה כלל.... -
@עדי-זו-אני אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@davd לא ממש מסכימה.
נטפרי עושים כמיטב יכלתם, תאמינו לי.
נס שיש אותם בעולם הזה, אחרת כבר מזמן לא היה נשאר ממנו...
ואגב, אני עם בזק ועובד לי מצוין.
אני לא אומרת, לפעמים יש מצבים שפתאום הכל איטי אבל משהו שאפשר לשרוד והוא גם לא קבוע.אני מאמין
כתבתי מה ההרגשהולגבי בזק
אני לא יודע מה מטרת האינטרנט בשבילכם, אבל בשבילי לשרוד זה לא אופצייה.
הסכמתי לשלם יותר בשביל סיבים כדי שיהיה לי מהירות.
יש לי לקוחות, יש לי עבודות, ואין לי את הפריבילגייה לשרוד.
אני צריך לעבוד. -
@davd אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אבל מה לעשות כבר עברו מאז כמה שבועות, וזהו, נראה שהבעיה כאילו ירדה לתהום הנשיה, יום אחד זה עובד טוב ולמחרת בעיות כל היום, וכן הלאה.
וכעת הפניות נשארות ללא מענה כלל....כמדומני שכתבתי לך את זה בפניה.
אני חושב שהסיפור אצלך זה לא הסיפור הגדול שמדובר פה.
אתה בחרת לא להאמין לי ולהכליל את עצמך בבעיה של כולם בשעה שיש לה מאפיינים אחרים שנראה שזה בעיה פרטית. -
@חיים-כהן
כן עברתי מרימון לנטפרי כי זה תמיכה של בזק
ונהיה הכל איטי וניתוקים יותר מוגברים - חיבור ל 25 מגה במקום 100 מגה
בא שוב טכנאי של בזק והפעם האשים את כבל התשתית מהקופסת בזק עד לארון התקשורת.
חזרתי לרימון בחיבור בראוטר וקפץ כעת התקשורת למעל 52 מגה, איפה הצדק, אצל הקב"ה. -
בחיבור של עמית מרגישים איטיות מסוימת אבל זה עדיין מרגיש יחסית תקין.
בבדיקות שמדמות בדיקה עם סינון ובלי (הראשון עם והשני בלי)
http://185.217.99.139:43211/
http://185.217.99.139:43210/
יש קבוע פער בJITTER ופינג לטובת הלא מסונן. (פער של 4-5 MS ממוצע בפינג ו2-30 בJITTER) -
גם היום עדיין היתה תקלה כללית (להרבה לקוחות) בנטפרי-בזק, בשעה האחרונה לפחות.
יש מישהו שיכול לדאוג לחיבור של החוטים כמו שצריך?
-
@a053
גם אני מצטרף לבקשה.
כבר נמאס מהניתוקים, ולדברי הנציגים של בזק, זה קשור בכל פעם לנטפרי או לפחות לסנכרון של נטפרי עם בזק. -
יש בעיה של עומס בבזק, הבעיה באחריות נטפרי, עובדים על זה.
זה בעיה נוספת על מה שדיברו פה בפרום. -
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אתה בחרת לא להאמין לי ולהכליל את עצמך בבעיה של כולם בשעה שיש לה מאפיינים אחרים שנראה שזה בעיה פרטית.אין לי מושג על מה אתה מדבר.
לא זוכר שכתבו לי שיש בעיה מיוחדת אצלי.
ובסה"כ אני רואה כאן שכולנו סובלים אותו דבר.
גם איטיות, וגם ניתוקים -
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אתה בחרת לא להאמין לי ולהכליל את עצמך בבעיה של כולם בשעה שיש לה מאפיינים אחרים שנראה שזה בעיה פרטית.אין לי מושג על מה אתה מדבר.
לא זוכר שכתבו לי שיש בעיה מיוחדת אצלי.
גם איטיות, וגם ניתוקיםיכול להיות שאני מתבלבל בינך לבין מישהו אחר.
-
גם איטיות, וגם ניתוקים
ביומיים האחרונים המצב זוועה,
אתמול והבוקר ניתוקים, ואחרי איפוסים וריבוטים זו המהירות.
קשה לי להאמין שזו בעיית תשתית, אם ההעלאה שלי שרשמית מוגבלת ל-3 מ"ב מגיעה לפי 20 מההורדה... -
מבין אותכם תיסכול ועוד איך
אני בחו"ל דרך VPN היה לי את אותו סיפור של ניתוקים ואיטיות מחרידה הטכנאים האשימו כמובן את נטפרי עד שבא טכנאי צעיר מתחיל אמר תעבור חברת אינטרנט אפי' שהייתי ב'בזק' דכאן שיש לה שם וכבוד
עברתי לחברת אורנג' והצרות היו השם ישמור ויציל פי עשר מהראשון וכבר חששתי שאיך לא, נטפרי זה הבעיה
הטכנאי אמר לי עבור הלאה תעבור לחברה אחרת וכך עשיתי
עברתי בשלישית לחברה (יהודית) שעובדת על התשתיות של הראשונה והפלא ופלא הכל נעלם כאילו לא היו בעיות באותו קו ובאותו חיבור רק משווק אחר
לכן אל תהססו ואל תתבוססו במיץ מלפפון חמוץ אלא הרימו שפורפרת ועברו חברה ואל תהססו לעשות זאת שוב בעוד שבועיים עד שתגיעו לספק שמשרת את צרכיך אל תתפתה ל'שמות'
תצרוך ותשלם על שירות שאתה מקבל אותו ולא על שום דבר אחר שאתה 'אמור' לקבל
על דברים שאתה 'אמור' לקבל תהיה 'אמור' לשלם ולא יותר -
שוב קריסה בבזק, כבר עשר דקות.
עדכון: 14:13 - האינטרנט חזר לעבוד.
-
התכתבתי היום עם נטפרי,
הם טוענים בפאתוס שזה בטיפול רציני מול בזק,
והם לא יודעים מה צפי לסיום הטיפול
זה חיבור חדש והם לא תמיד יודעים להגיד מה מקור התקלה,ואנן מה נגיד,
רצינו שיהיה יותר אמין, וקיבלנו סתירה לפרצוף
-
סתירת זקנים בניין
-
עדכון חשוב:
בעיית האי פי הקבוע, שאי אפשר היה להתחבר מספק בזק למצלמות ו RDP של מקום אחר עם IP קבוע בבזק. טופלה ע"י בזק היום בצהריים.
-
עשיתי בבית בזק ומידי פעם יש איטיות
סתומרת כל כמה זמן יש חצי דקה - דקה שזה לא עובד ואחרי זה חוזרת הגלישה
זה בסדר מה שיצא באתר?