הכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.
-
בכרטיסיה באה לא יהיו בעיות כאלו בעז"ה. היא תהיה רספונסיבית ממסך 4K
ועד מסך של שעון חכם... בעז"ה כמובן... -
זה לא תחומים, אבל תשתדלו להתרכז בעיניין כי אני אמור לקרוא הכל כאן, ואין לי כח לפוסטים מיותרים...
תעשו טובה.. -
@GolanArt אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@עברי-אנכי לא כל מה שגדול אומר שמדובר בכבדי ראיה... זה עיניין של סגנון ונוחות...
ידוע, ידוע..
הבדלי הגודל בגופנים בין "תחומים" לכאן.
אבל, היה נראה לי שהקטע של הפנל, הוא כמו הסימניות שיש למעלה, שהם קטנטנות, וזה די מספיק. לא קוראים שם מלל וטקסטים, וסימול נקלט מהר גם כשהוא לא גדול. תאר לך סמארטפון [הדרן, לצרכי פרנסה בלבד!], 5 אינץ', שאת המסך שלו ממלאות 6 אפליקציות בלבד..
בכ"מ, אם תהיה אפשרות התאמה אישית, יהיה מושלם לכולם. -
@עברי-אנכי אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@עברי-אנכי לא כל מה שגדול אומר שמדובר בכבדי ראיה... זה עיניין של סגנון ונוחות...
ידוע, ידוע..
הבדלי הגודל בגופנים בין "תחומים" לכאן.
אבל, היה נראה לי שהקטע של הפנל, הוא כמו הסימניות שיש למעלה, שהם קטנטנות, וזה די מספיק. לא קוראים שם מלל וטקסטים, וסימול נקלט מהר גם כשהוא לא גדול. תאר לך סמארטפון [הדרן, לצרכי פרנסה בלבד!], 5 אינץ', שאת המסך שלו ממלאות 6 אפליקציות בלבד..
בכ"מ, אם תהיה אפשרות התאמה אישית, יהיה מושלם לכולם.זה אני מסכים איתך לגמרי. יכול להיות שאני אעשה מצב "סלים" כזה. בכ"א, תהיה בעז"ה התאמה מלאה למכשירים ניידים למיניהם
כי היום נטפרי זה לא מה שהיה פעם. -
@מעמד אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@עברי-אנכי אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
שלא יצטרכו לגלול כדי לראות את כל הפנל עד לתחתיתו.
מענין ! אצלי אני לא צריך לגלול ! הכל מוצג לי בשלוש טורים !
כנראה שבמחשב לא צריך לגלול ובפלאפון כן.
אצלי אגב זה ב 2 עמודות...
מה שצריך לעשות זה להגדיר את הטופס הז כרספונסיבי שמתאים את עצמו למחשב ולטלפון באופן אוטומטי. -
אולי אפשר לתת לאנשים אפשרות לבחור תגודל...
-
@coby אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
כנראה שבמחשב לא צריך לגלול ובפלאפון כן.
לי יש מחשב וצריך קצת לגלול. וכבר כתבתי למעלה:
@האברך אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
לכאורה זה תלוי ברזולוציית מסך, וכן בהגדרות תצוגה (כמה אחוזים).
מה שצריך לעשות זה להגדיר את הטופס הז כרספונסיבי שמתאים את עצמו למחשב ולטלפון באופן אוטומטי.
@GolanArt כבר כתב את זה
בכרטיסיה באה לא יהיו בעיות כאלו בעז"ה. היא תהיה רספונסיבית ממסך 4K
ועד מסך של שעון חכם... בעז"ה כמובן... -
במקומה תבוא חדשה!
התבקשתי לעצב אותה מחדש עם שינויים ושיפורים, אז
קדימה, ספרו לנטפרי מה אהבתם, מה לא אהבתם, מה תרצו
להוריד, מה תרצו להוסיף, הכככללל....נראה לי שאני קצת "עף על עצמי"...
"תעופה" מס' 1:
מכיר ווינדוס 10? יש שם מצד שמאל "מרכז ההודעות" בדומה לפנל של נטפרי רק בצד השני למטה.
מה שקורה שם שכשמגיע הודעה למיל את לוחץ על הפנל שלהם והוא נפתח ואתה רואה ת'הודעה
כך יעשה לגבי התקשורת עם נטפרי, כלומר יהיה שורה של טקסט שלוחצים עליה רואים תתשובה של טנפרי וזהו... במקום להיכנס כל פעם למיל וכו'טיל מס' 2:
יש את שלושת העיגולים שכשאתה עובר אליהם נפתח לך הפנל...
הרעיון שלי: ברגע שנטפי ענו לי אל פנייתי - הנקודות הללו יהפכו לצבע אדום נניח
או שיצמד לנקודות סיפרה פיצית לפי מספר ההודעות מנטפרי...מה זה יתן?
-
לגולשים: נוחות שיא, תחרות שיא מול סינונים אחרים... בקיצור יותר אמריקה מהיום...
-
לנטפרי: התייעלות. אותו נציג יוכל להתכתב ברציפות על אותה פניה ולא שכל פעם נציג אחר ינסה לרפרף על השירשור של הפניה. בקיצור זה יתקתק יותר מהר. יותר ממוקד. הפניות יהיו טריות ומובנות וכנראה שזה ייצא בגדרך כלל מול אותו נציג.
-
-
- לגולשים: נוחות שיא, תחרות שיא מול סינונים אחרים... בקיצור יותר אמריקה מהיום...
מה יש לסינונים אחרים להציע שצריך להשתפר בשביל זה???,
(הרי כל מה שהם מציעים זה לשלוח פקס עם צילום ת.ז. ונפתח לך את ....). -
אגב בטאבלט הכרטיסיה לא עובדת לוחצים והיא בורחת הפתרון זה ללחוץ ארוך ואז נפתח האפשרויות והכרטיסיה נשארת אשמח אם יסודר
-
@GolanArt @shraga @administrators @magicode
אני מעתיק את מה שכתבתי כאן אני חושב שזה יהיה שיפור משמעותי מאד:להוסיף לכרטסת אופציה לבחירת תמונות שלא נשלחו לבדיקה, בדיוק כמו שיש את האופציה לדווח על תמונות שנפתחו או נחסמו ללא הצדקה, זה סוג פנייה די נפוצה וזה די מטרד לפתוח כל פעם פנייה ולהעתיק את כתובת האתר הראשי ואח"כ לחפש את הכתובת התמונה, פיתוח כזה יחסוך הרבה זמן מהמשתמש וגם מהנציג שיקבל תמונה הרבה יותר טובה במה מדובר וימנע את הצורך בשאלות ותשובות בין הנציג למשתמש.
ניתן להוסיף הסבר באופציה הזה, לדוגמה "אופציה זו נועדה לדיווח על תמונות שלא נשלחו לסינון כלל ומסומנים ב 3X3 כזה... ולא וכו' כזה..."נ.ב. אולי ניתן גם לשלב אופציה של שליחת תמונות שנשלחו ולא חזרו גם אחרי X זמן ולאחר ריענון ומחיקת קאש וכו'.
-
@GolanArt עוד משו...
בפנל יש הרבה אייקונים לטעמי
צריך בגודל גדול לראות את הכמה החשובים ביותר
ואת האחרים למשל כמו הגדרות פנל שלא כל כך שימושי לתת אותו בקטן עם אותו סמל הגדרות אבל פיצי בקצה הדף ומי שירצה ילחץ בדומה ללחצן ההגדרות שבגימיל
מי שחייב משהו פעם ב... מחפש
מי שחייב משהו כל הזמן רוצה שזה יהיה מול העיניים כמו "לפורום של נטפרי" ו"אזור אישי"מה זה יתן?
לגולשים: פחות חיפוש ותהייה ויותר נוחות ובהירות
לנטפרי: יעזור לך להוסיף דברים ואופציות כי זה יפנה לך מקום בכרטיסיה.בהצלחה!
-
@GolanArt
אולי להוסיף בכרטיסיה קישור להורדת תעודת אבטחה ואם יש אפשרות שיציג את זה רק אם לא מותקנת תעודת אבטחה
הרבה פעמים קיבלתי פניות לחוצות מאנשים "המייל לא עובד לי" ורק לאחר חקירה ודרישה התברר שזה מחשב חדש בלי תעודות אבטחה -
@WWW אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
'רענן תמונות', עושה משהו?
אם לא, לסל המחזורע"ז הדרך, "חדשות ועידוכנים", במספור האדום מראה הודעות מלפני שנתיים. לא עובד? לסל המיחזור.
זה שולח לשרשור שנכתבת בו הודעה פעם בחצי יובל וחצי, ובינתיים זה תופס מקום וקופץ המספר כאילו לא ראית את 'החדשות החמות' של נטפרי, עד שתה נכנס ומתאכזב לראות שהחדשות זה שהחבר'ה יצאו לחופשת סוכות.
אם לא מיחזור, לפחות שידרוג... -
להוסיף מבזקים, על שיפורים
-
@beri.zip אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@GolanArt
אולי להוסיף בכרטיסיה קישור להורדת תעודת אבטחה ואם יש אפשרות שיציג את זה רק אם לא מותקנת תעודת אבטחה
הרבה פעמים קיבלתי פניות לחוצות מאנשים "המייל לא עובד לי" ורק לאחר חקירה ודרישה התברר שזה מחשב חדש בלי תעודות אבטחהשאלה טכנית. באיזה אתר הוא נפגש עם הפנל, כשאין לו תעודת אבטחה ?
-
@shraga אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
להוסיף מבזקים, על שיפורים
לדעתי להוריד את "חדשות ועידכונים" - הנושאים שם ישנים מאוד ועולים אחת לכמה חודשים.
צריך שיהיה את זה אך לא דרך הפנל שנועד להיות יעיל עבור המשתמשים ובסופו של דבר גם עבור היעילות של נטפרי (כפי שכתבתי לעיל). -
@GolanArt אולי להוסיף אופציה של שיחה עם נציג בצאט' בדומה לחברות סלולר וכדו' (כמובן שיש אפשרות לעשות אופציה שלא מיד יעבור לנציג אנושי אלא קודם כל ינסה לבדוק לבד מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה בכוחות עצמך, בדומה פותר הבעיות).
כמו"כ בשירות לקוחות יהיה מאוד יעיל אם ישמיעו מה המיקום שלך בתור.
תודה רבה. -
@ליכט אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@beri.zip אמר בהכרטיסיה של נטפרי הולכת להתבטל.:
@GolanArt
הרבה פעמים קיבלתי פניות לחוצות מאנשים "המייל לא עובד לי" ורק לאחר חקירה ודרישה התברר שזה מחשב חדש בלי תעודות אבטחהשאלה טכנית. באיזה אתר הוא נפגש עם הפנל, כשאין לו תעודת אבטחה ?
באתר לא מאובטח
הבעיה היא שחלק מהאנשים לא יודיעים בכלל על הצורך בתעודה אבל להם אין מה לעשות
אני מדבר על אלו שיודעים על זה ומחפשים בחיפוש גוגל את התעודה וזה אתר מאובטח -
@beri.zip
אתה דברת על אנשים שלא יודעים ומתקשרים אליך לחוצים 'אין לי מייל'.
להם הפנל לא יעזור, כי הם נמצאים עכשיו במייל שזה אתר מאובטח ולא נפתח להם, (וגם כשזה נפתח, הפנל לא מופיע שם).
כשהם מתקשרים אליך (ואתה מהאנשים שכן יודעים על הצורך בתעודת אבטחה), עדיף שתפנה אותם לבודק הבעיות בכתובת 1.2.3.4 מאשר לאתר אחר שאינו מאובטח ושם ליכנס לפנל...