ניתוקים של x2one
-
@מושט דבריך הוצאו מהקשרם ונכנסו לתוך הציטוט, לטיפולך. (אנטר שתיים בין הציטוט לתגובתך)
-
@מושט אמר בניתוקים של x2one:
דרך אגב כתובת האתר שלהם נוצרה ב2015 וב17/12/18 בוצע עידכון לאתר שלהם.
תודה, נתקדם שלב: יש למישהו דרך להשיג עותק ארכיב של האתר מתאריך (קצת) יותר מוקדם מה-17/12/18?
-
@shraga אמר בניתוקים של x2one:
לפי החיפוש הזה נראה שזה מ16 בינואר
@yzahn אמר בניתוקים של x2one:
@shraga כלומר שזה התאריך שהבוט של גוגל גילה את זה.
@shraga אמר בניתוקים של x2one:
@yzahn לכאורה הבוט עובר בתדירות של חודש לפחות
בינגו! לקח לבוט חודש בדיוק!
-
-
חבילת גלישה Data Only 30GB
תוכנית Data Only 30GB כוללת נפח גלישה של 30GB לגלישת אינטרנט בתשלום חודשי קבוע בסך 49.90 ש"ח, בכפוף לתנאי התכנית. כרטיס SIM בתוכנית- ללא עלות.בסיום נפח הגלישה הכלול במסלול החיוב, תעודכן עבורך אוטומטית תוספת נפח גלישה של 2GB בתעריף של 9.9 ₪ .אם תנצל גם אותה במלואה לפני תום מחזור החיוב, יעודכן עבורך נפח גלישה נוסף של 2GB בתעריף של 9.9 ₪ נוספים וכך עד למכסה של 5 תוספות של 2GB במחזור החיוב, כלומר עד לשימוש מקסימלי של 10GB נוספים מעבר לנפח חבילת הגלישה שבמסלול החיוב, בחיוב מירבי נוסף של 49.5 ₪, לאחר מכן גלישתך תיעצר עד למחזור החיוב הבא.
קצב העברת נתונים יהיה על פי המהירות המקסימאלית המתאפשרת ברשת פלאפון במועד הגלישה בפועל ועל ידי המכשיר שברשותך ועד לנפח הגלישה הכלול בחבילת הגלישה. פלאפון רשאית לשלוח אל המנוי הודעות בנוגע לאחוז ניצול החבילה (בטרם סיומה ועצירת הגלישה).יתר התנאים הינם כמפורט בהסכם ההתקשרות.(המחירים והתעריפים כוללים מע"מ.
השירות ניתן בכפוף לתמיכת המכשיר שברשותך ובכפוף לאזורי הכיסוי של הרשת.
הטבות וזיכויים קודמים יבוטלו בהצטרפות לתוכנית זו. התשלומים עבור המכשיר /ים יימשכו עד סיומם. ניתן לבטל את ההצטרפות לתכנית בכל עת בפנייה למוקד 166* או באמצעים אחריםהמפורטים המפורטים בהסכם.לתשומת ליבך, מעת לעת מוצעות מגוון תכניות והטבות מוזלות במרכזי השירות/ במוקדים הטלפוניים. הנך מוזמנים לפנות באמצעים אלה ולבחון את ההצעות.
פלאפון רשאית להפסיק את התכנית בכל עת, לפי שיקול דעתה. התכנית מיועדת ללקוחות פרטיים בלבד. המחירים כוללים מע"מ. פלאפון תקשורת בע"מ ח.פ 511076572.במעבר לתוכנית זו ייגבו דמי מעבר חד פעמיים בסך 19.9 ₪
זה ציטוט מאתר פלאפון בכתובת הבאה0_1548555223714_Data-Only-17GB.pdf וזה מהוט מובייל
כך שזה שקר גמור מה שנאמר על ידי x2one והראיה שלסים שלהם אין בכלל מספר לשיחות וכן אין הודעות במילים אחרות הוא סים דאטה
-
@magicode תראה בחשבוניות שהם שלחו ללקוחות היה כתוב במפורש זה סים דאטא כך שאין שום סיבה שלא ישתמשו במודם סלולרי לסים כזה שהרי לזה הוא נועד
נכון שהיו להם הפסדים עצומים אני דיברתי עם אחד המשווקים שלהם שנקב בסכום הזוי של הפסדים אבל זה לא שום סיבה להתעללות בלקוחות ולא הביא שום הסכם חתום היה להם לתת על דעתם שמדובר בחבילה גדולה וייתכן שישנם כאלו שינצלו אותה
גם אם נאמר שהחליטו להפסיק לפחות תודיעו כמו בני אדם ולא להשאיר לקוחות בלי אינטרנט
וגם לאחר שחזירו ל40 ג'יגה התוכנית היא תוכנית התעללות כפשוטו בלי שום הסבר והגיון נתתם 40 ג'יגה לפחות תתנו לנצל אותם כמו בן אדם מה שהם עדו לא קיים בשום חברה אחרת ושום חברה עם חוזה נורמלי ללקוחות לא הייתה מעיזה לעשות כך
אני כבר עברתי ל019 ומרוצה מאוד ברוך ה' -
בכפוף לתנאי התוכנית.
שנמצאים פה.
https://www.pelephone.co.il/UpLoadFiles/hoveret_tnaim_klaliim_5.pdfלא היה לי זמן לעבור על הכל אבל העוקץ נמצא פה.
"החבילות מיועדות למכשירים ספציפיים וניתנות בכפוף לתנאי השירותים."כלומר הם יכולים להגיד שזה לא מיועד למכשיר שלך. לא משנה מה הסיבה. סתם כי בא להם.
6.1.15 כי לא יעשה שימוש במכשיר ו/או בקו ו/או בשירותים לצורך מסחרי, אלא אם ניתנה הסכמת פלאפון בכתב ומראש.
-
@magicode כתוב במפורש שמיועד למשרד כך שיכול להיות שיש באותיות הקטנות אפשרות לנתק לקוח אבל לא כמו שקרה כאן
-
@המכתב אמר בניתוקים של x2one:
היה לי גם ניתוקים!! עברתי ל"הראל" ומרוצה מאוד!! מחכה שניה עד לקליטת האינטרנט ואין לי ניתוקים כלל!!
כמה עולה בהראל ואיך אני מגיע אליהם וכמה דקות בתוכנית
תודה רבה -
האם אפשר לדייק מדבריך שבין 2015 ל17/12/18 לא בוצע שום עדכון לאתר
אם כן כבר הוכחה שלפחות המסמכים של התוכנית המדוברת שהחלה רק במהלך 2018 לא היו באתר לפני 17/12/18 כך שיש פה בוודאות 100% של מצג שווא.
-
אני קורא כל התגובות. מסכים אם אלו שטוענים שזה עוול מה שהם עשו. ולא רק עוול אלא עבירה על החוק
גם אם טענו שהיה כתוב בהסכם. אין להם שום הסכם שאושר ע''י הלקוח וגם לא נשלח אפי' במייל ללקוח.הסיפור שמשרד התקשורת בירר אצלם על הסיפור, לדעתי הוא מוכן מראש ע''י בכדי שלא יפנו אליהם. אין שום סיבה שמשרד התקשורת אם לקח את הדבר קצת ברצינות לא יברר מול הלקוח מה כתוב בהסכם והאם קיבל הסכם התקשרות. פשוט עשו סיבוב ללקוחות.
חוץ מזה שאני מכיר אישית לפחות 3 לקוחות שהשתמשו עד 60 גיגה וחסמו להם את האינטרנט וזה היה לשימוש ביתי, רק משתמש אחד עשה בו שימוש וכו'.
-
@frize37 אז אולי באמת כדאי לברר אצל משרד התקשורת בנושא ?
-
@מעמד אמר בניתוקים של x2one:
@frize37 אז אולי באמת כדאי לברר אצל משרד התקשורת בנושא ?
מי שנפגע צריך לפנות. אני לא לקוח שלהם ולכן לא יכול וגם לא ראוי שאני יפנה.
-
@frize37 ברור שלא אתה
רק העלתי את הרעיון בשביל אחרים -
@frize37 אמר בניתוקים של x2one:
חוץ מזה שאני מכיר אישית לפחות 3 לקוחות שהשתמשו עד 60 גיגה וחסמו להם את האינטרנט וזה היה לשימוש ביתי, רק משתמש אחד עשה בו שימוש וכו'.
-
@0527683334
בהמשך לכל הנאמר כאן אני רוצה להתחיל תביעה ציבורית לחברת x2one לכל המעוניין לשלוח מייל
ל-M7683334@GMAIL.COM ונראה כמה רצינים יש באמת שרוצים לשפר שרות -
-
@אלי-TZA אמר בניתוקים של x2one:
@0527683334 אמר בניתוקים של x2one:
תביעה ציבורית
למה הכוונה? תביעה משפטית? עצומה?
פירוש שיש חברה שעושה ללקוחותיה כך אז עושים תביעה כללית ומי שתובע מקבל על כך תגמול וגם מחייבים את החברה לפצות את כל הלקוחות בשירות המגיע להם והמסוכם מראש
וכמובן שצריך שיהיה לקוחות שרוצים -
@0527683334 יש לך היתר ללכת לערכאות?
-
@shraga
ברור שנלך לבי"ד קודם לבירור
אבל קודם לכן צריך לראות שיש מי שמעוניין
וכן לפעמים כשהחברה רואה כמות של לקוחות שרוצים תביעה יכול להיות שהם יפצו את הלקוחות ויסתדרו איתם בעיקר שיש הוכחות להתחייבות שלהם ולנו אין מה להפסיד אלא רק להם