ניתוקים של x2one
-
@magicode אמר בניתוקים של x2one:
ולכן הם גם הגבילו את מהירות העלאה. עד 10 מגה.
זה משהו די חדש -גג שבועיים, הם הגבילו גם את ההורדה וכרגע הם נותנים מהירות סימטרית של 10 מגה, לפני זה הייתה לי מהירות העלאה של 20~ מגה והורדה 30-50 מגה.
לשם השוואה 019 נותנים סביב 3 מגה העלאה ו- 30+ הורדה (כל הנתונים הם בקליטה סבירה לא בשעות העומס).
כלומר בהורדה הם יותר איטיים ובהעלאה הם יותר מהירים שניהם בהפרשים של 300%.
(כל החישובים בקירוב)בכל מקרה לא נשאר הרבה מהמהירות המהוללת של פלאפון...
-
@Chocolate אמר בניתוקים של x2one:
@NU אמר בניתוקים של x2one:
אם אנשים פתחו כל הלשון עם החבילה הנ"ל אז זה ממש נבל ברשות התורה....
למה?
מי שהתקשר ושאל האם ניתן לעבור את ה500 אמרו שאפשר?
אז מה הבעיה?@magicode אמר בניתוקים של x2one:
@Chocolate
זהו. שהם טוענים שגם ה500 גיגה זה לשימוש פרטי.
כלומר אם תחבר את זה למחשב בודד ותצליח להשתמש שימוש פרטי ב 500 גיגה הם לא יבוא אליך בטענות.אני זה שהתקשרתי ואני חיברתי למחשב בודד והשתמשתי ב500 ג'יגה וניתקו אותי.
יש לי דוחות מפורטים של networx שמראים שאני דובר אמת.
-
@אלי-TZA אמר בניתוקים של x2one:
@NU אמר בניתוקים של x2one:
אם אנשים פתחו כל הלשון עם החבילה הנ"ל אז זה ממש נבל ברשות התורה....
למה?
מי שהתקשר ושאל האם ניתן לעבור את ה500 אמרו שאפשר?
אז מה הבעיה?@magicode אמר בניתוקים של x2one:
@Chocolate
כלומר אם תחבר את זה למחשב בודד ותצליח להשתמש שימוש פרטי ב 500 גיגה הם לא יבוא אליך בטענות.אני זה שהתקשרתי ואני חיברתי למחשב בודד והשתמשתי ב500 ג'יגה וניתקו אותי.
יש לי דוחות מפורטים של networx שמוכיחים שאני דובר אמת.
בגלל זה שאלתי
@Chocolate
כלומר אם תחבר את זה למחשב בודד ותצליח להשתמש שימוש פרטי ב 500 גיגה הם לא יבוא אליך בטענות.ואיך הם ידעו שזה לא היו אנשים לשימוש אישי?
-
אני שאלתי אותם לפני מספר ימים מה ההצדקה למה שהם עשו וניתקו את כל החורגים מהאינטרנט.
אז הם אמרו לי שבתנאים הכללים שלהם שניתן למצוא באתר. כתוב שהשימוש הוא למכשיר בודד. לא למכשיר שמשדר וויפי.
זה לא לשימוש מסחרי ולא לשימוש של הרבה מחשבים.
ולכן הם זיהו את כל הלקוחות שיש להם מכשירים כאלו וניתקו אותם. וזה לא משנה מה כמות המגבלה לטענתם. אפילו מגה ביית אחד הם לא מספקים למכשיר שהם מזהים שהוא לא לשימוש פרטי. הם אומרים שזה חוקי לחלוטין. ואין להם שום בעיה עם זה.בסוף כתבת לגבי מה שקורה כרגע:
ומי שהם מזהים לפי ה IMEI שזה ראוטר הם חוסמים מהביית הראשון. ואי אפשר להתחבר בכלל.
לפי זה יוצא שכל אלו שהם ניתקו השתמשו בראוטר/וויפי וכדי להמשיך לגלוש דרכם המנותקים היו צריכים להחליף מכשיר (לאיזה?).
כבוד הרב, אין בעיה שאתה מאוד מחושב ושוקל כל דבר ברצינות אבל זה פשוט (עוד) שקר, הם פשוט ניתקו עד שתצטרף דרך המשווק לחבילת 40 גיגה. אף אחד (ואני בתוכם) לא היה צריך להחליף שום מכשיר .
הם פשוט מסתבכים בתוך השקרים של עצמם כדי לנסות לצאת מהסיפור הזה.הם מספרים שמשרד התקשורת פנה אליהם בעקבות התלונות. ולאחר שהם הציגו את התנאים שלהם המשרד הצדיק את המהלך שלהם.
הנה הסיבה להמצאת האתר והכללים שכאילו היו קיימים תמיד, ואת אותם "אמיתות" הם מוכרים לך.
אבל אני חושב שגם אם זה חוקי. זה היה צריך להיעשות בצורה מכובדת יותר.
אני עדיין מחפש את התנאים הכללים שלהם. ולא מוצא.
אבל בעיקרון יש צדק בטענה. אם תבדקו בתנאים של כל חברות התקשורת שגם מתחבאים באתר וכתובים בשפה קשה תמצאו שרשום שמה את המגבלה הזאת על אינטרנט סלולארי.
שהוא לשימוש פרטי ולא מסחרי ולא מיועד לגלישה דרך ראוטר או נטסטיק. וכו'. למרות שבפעול הם לא אוכפים את זה אבל אני מאמין שאם היה יוצא להם נזק כל כך גדול מזה כמו שיצא ל x2one הם היו אוכפים.זה אולי נכון כל זמן שמדובר בחבילה רגילה, בחבילות לגלישה בלבד כתוב במפורש שזה מיועד לשימוש עם נטסטיק ולעיתים החבילה אף מוצעת בשילוב נטסטיק וויפי.
מתנצל שאין לי כח לצרף קישורים, בחיפוש זריז פלאפון כותבים במפורש ומציעים ראוטר וויפי, וכן הוט מובייל כותבים במפורש.אז בפועל עכשיו הם אמרו שהם מגבלים כל יום בצורה דינאמית לפי מה שהם מערכים שנורמלי להשתמש ביום אחד. כרגע זה 3.5 ולאחר מכן איטיות נוראית.
מה דינאמי? כל יום יש להם קריזה אחרת מה נקרא שימוש נורמלי? זה הגיוני בעיניך?
ולאחר 40 גיגה בחודש יש איטיות נוראית.
הדבר היחיד שהגיוני אצלם
-
אז בפועל עכשיו הם אמרו שהם מגבלים כל יום בצורה דינאמית לפי מה שהם מערכים שנורמלי להשתמש ביום אחד. כרגע זה 3.5 ולאחר מכן איטיות נוראית.
בא נניח שהם צודקים בכל מה שהם טוענים ובא נניח שהניתוק היה כן בצורה מכובדת, למה הם לא מכבדים את עצמם ומעלים תגובות מסודרות וענייניות לכל טענה שטענו פה. זה לא מכובד שהם מעלים טענה אחת ובורחים.
דרך אגב כתובת האתר שלהם נוצרה ב2015 וב17/12/18 בוצע עידכון לאתר שלהם. -
@מושט דבריך הוצאו מהקשרם ונכנסו לתוך הציטוט, לטיפולך. (אנטר שתיים בין הציטוט לתגובתך)
-
@מושט אמר בניתוקים של x2one:
דרך אגב כתובת האתר שלהם נוצרה ב2015 וב17/12/18 בוצע עידכון לאתר שלהם.
תודה, נתקדם שלב: יש למישהו דרך להשיג עותק ארכיב של האתר מתאריך (קצת) יותר מוקדם מה-17/12/18?
-
@shraga אמר בניתוקים של x2one:
לפי החיפוש הזה נראה שזה מ16 בינואר
@yzahn אמר בניתוקים של x2one:
@shraga כלומר שזה התאריך שהבוט של גוגל גילה את זה.
@shraga אמר בניתוקים של x2one:
@yzahn לכאורה הבוט עובר בתדירות של חודש לפחות
בינגו! לקח לבוט חודש בדיוק!
-
-
חבילת גלישה Data Only 30GB
תוכנית Data Only 30GB כוללת נפח גלישה של 30GB לגלישת אינטרנט בתשלום חודשי קבוע בסך 49.90 ש"ח, בכפוף לתנאי התכנית. כרטיס SIM בתוכנית- ללא עלות.בסיום נפח הגלישה הכלול במסלול החיוב, תעודכן עבורך אוטומטית תוספת נפח גלישה של 2GB בתעריף של 9.9 ₪ .אם תנצל גם אותה במלואה לפני תום מחזור החיוב, יעודכן עבורך נפח גלישה נוסף של 2GB בתעריף של 9.9 ₪ נוספים וכך עד למכסה של 5 תוספות של 2GB במחזור החיוב, כלומר עד לשימוש מקסימלי של 10GB נוספים מעבר לנפח חבילת הגלישה שבמסלול החיוב, בחיוב מירבי נוסף של 49.5 ₪, לאחר מכן גלישתך תיעצר עד למחזור החיוב הבא.
קצב העברת נתונים יהיה על פי המהירות המקסימאלית המתאפשרת ברשת פלאפון במועד הגלישה בפועל ועל ידי המכשיר שברשותך ועד לנפח הגלישה הכלול בחבילת הגלישה. פלאפון רשאית לשלוח אל המנוי הודעות בנוגע לאחוז ניצול החבילה (בטרם סיומה ועצירת הגלישה).יתר התנאים הינם כמפורט בהסכם ההתקשרות.(המחירים והתעריפים כוללים מע"מ.
השירות ניתן בכפוף לתמיכת המכשיר שברשותך ובכפוף לאזורי הכיסוי של הרשת.
הטבות וזיכויים קודמים יבוטלו בהצטרפות לתוכנית זו. התשלומים עבור המכשיר /ים יימשכו עד סיומם. ניתן לבטל את ההצטרפות לתכנית בכל עת בפנייה למוקד 166* או באמצעים אחריםהמפורטים המפורטים בהסכם.לתשומת ליבך, מעת לעת מוצעות מגוון תכניות והטבות מוזלות במרכזי השירות/ במוקדים הטלפוניים. הנך מוזמנים לפנות באמצעים אלה ולבחון את ההצעות.
פלאפון רשאית להפסיק את התכנית בכל עת, לפי שיקול דעתה. התכנית מיועדת ללקוחות פרטיים בלבד. המחירים כוללים מע"מ. פלאפון תקשורת בע"מ ח.פ 511076572.במעבר לתוכנית זו ייגבו דמי מעבר חד פעמיים בסך 19.9 ₪
זה ציטוט מאתר פלאפון בכתובת הבאה0_1548555223714_Data-Only-17GB.pdf וזה מהוט מובייל
כך שזה שקר גמור מה שנאמר על ידי x2one והראיה שלסים שלהם אין בכלל מספר לשיחות וכן אין הודעות במילים אחרות הוא סים דאטה
-
@magicode תראה בחשבוניות שהם שלחו ללקוחות היה כתוב במפורש זה סים דאטא כך שאין שום סיבה שלא ישתמשו במודם סלולרי לסים כזה שהרי לזה הוא נועד
נכון שהיו להם הפסדים עצומים אני דיברתי עם אחד המשווקים שלהם שנקב בסכום הזוי של הפסדים אבל זה לא שום סיבה להתעללות בלקוחות ולא הביא שום הסכם חתום היה להם לתת על דעתם שמדובר בחבילה גדולה וייתכן שישנם כאלו שינצלו אותה
גם אם נאמר שהחליטו להפסיק לפחות תודיעו כמו בני אדם ולא להשאיר לקוחות בלי אינטרנט
וגם לאחר שחזירו ל40 ג'יגה התוכנית היא תוכנית התעללות כפשוטו בלי שום הסבר והגיון נתתם 40 ג'יגה לפחות תתנו לנצל אותם כמו בן אדם מה שהם עדו לא קיים בשום חברה אחרת ושום חברה עם חוזה נורמלי ללקוחות לא הייתה מעיזה לעשות כך
אני כבר עברתי ל019 ומרוצה מאוד ברוך ה' -
בכפוף לתנאי התוכנית.
שנמצאים פה.
https://www.pelephone.co.il/UpLoadFiles/hoveret_tnaim_klaliim_5.pdfלא היה לי זמן לעבור על הכל אבל העוקץ נמצא פה.
"החבילות מיועדות למכשירים ספציפיים וניתנות בכפוף לתנאי השירותים."כלומר הם יכולים להגיד שזה לא מיועד למכשיר שלך. לא משנה מה הסיבה. סתם כי בא להם.
6.1.15 כי לא יעשה שימוש במכשיר ו/או בקו ו/או בשירותים לצורך מסחרי, אלא אם ניתנה הסכמת פלאפון בכתב ומראש.
-
@magicode כתוב במפורש שמיועד למשרד כך שיכול להיות שיש באותיות הקטנות אפשרות לנתק לקוח אבל לא כמו שקרה כאן
-
@המכתב אמר בניתוקים של x2one:
היה לי גם ניתוקים!! עברתי ל"הראל" ומרוצה מאוד!! מחכה שניה עד לקליטת האינטרנט ואין לי ניתוקים כלל!!
כמה עולה בהראל ואיך אני מגיע אליהם וכמה דקות בתוכנית
תודה רבה -
האם אפשר לדייק מדבריך שבין 2015 ל17/12/18 לא בוצע שום עדכון לאתר
אם כן כבר הוכחה שלפחות המסמכים של התוכנית המדוברת שהחלה רק במהלך 2018 לא היו באתר לפני 17/12/18 כך שיש פה בוודאות 100% של מצג שווא.
-
אני קורא כל התגובות. מסכים אם אלו שטוענים שזה עוול מה שהם עשו. ולא רק עוול אלא עבירה על החוק
גם אם טענו שהיה כתוב בהסכם. אין להם שום הסכם שאושר ע''י הלקוח וגם לא נשלח אפי' במייל ללקוח.הסיפור שמשרד התקשורת בירר אצלם על הסיפור, לדעתי הוא מוכן מראש ע''י בכדי שלא יפנו אליהם. אין שום סיבה שמשרד התקשורת אם לקח את הדבר קצת ברצינות לא יברר מול הלקוח מה כתוב בהסכם והאם קיבל הסכם התקשרות. פשוט עשו סיבוב ללקוחות.
חוץ מזה שאני מכיר אישית לפחות 3 לקוחות שהשתמשו עד 60 גיגה וחסמו להם את האינטרנט וזה היה לשימוש ביתי, רק משתמש אחד עשה בו שימוש וכו'.
-
@frize37 אז אולי באמת כדאי לברר אצל משרד התקשורת בנושא ?
-
@מעמד אמר בניתוקים של x2one:
@frize37 אז אולי באמת כדאי לברר אצל משרד התקשורת בנושא ?
מי שנפגע צריך לפנות. אני לא לקוח שלהם ולכן לא יכול וגם לא ראוי שאני יפנה.
-
@frize37 ברור שלא אתה
רק העלתי את הרעיון בשביל אחרים -
@frize37 אמר בניתוקים של x2one:
חוץ מזה שאני מכיר אישית לפחות 3 לקוחות שהשתמשו עד 60 גיגה וחסמו להם את האינטרנט וזה היה לשימוש ביתי, רק משתמש אחד עשה בו שימוש וכו'.