הצעה: חבילת התקנה לנטפרי
-
@Chocolate אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
לא כשמשהו תוקע אותך ואתה לא יכול להמשיך
אני מנסה לחשוב, מה היה קורה, אילו היה אופציה לשלם חמש שקל, בשביל לקבל תומך טלפוני מיידי.
היו משתמשים לזה?
יש לי כזה הרגשה, שברגע שזה יגיע לכסף כולם יעלמו. -
@משרדי ברור שכן!
-
@משרדי אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
לא כשמשהו תוקע אותך ואתה לא יכול להמשיך
אני מנסה לחשוב, מה היה קורה, אילו היה אופציה לשלם חמש שקל, בשביל לקבל תומך טלפוני מיידי.
היו משתמשים לזה?
יש לי כזה הרגשה, שברגע שזה יגיע לכסף כולם יעלמו.שים לב שההצעה המקורית שלי בתחילת הפוסט היתה לגבי חבילה בתשלום מלא.
-
@magicode אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
נקודת המוצא של הכותבים פה שהכל תלוי בכסף.
אז לא. הכל תלוי בסיעתא דשמיא.
לתומכים שלנו יש כישורים המספקים לפתור את התקלות אך הקב"ה מעוור את עיניהם מתי שהוא רוצה לעשות נסיון לגולש המדובר.
לאחרונה דיברו פה על פניה שהתומכים לא שמו לב לבעיה.
ולרוב הבעיות האלו לא קשורות לנטפרי ישירות אלא בצורה עקיפה מאוד מאוד.@magicode
אני חושב שמתכוונים לענין הברור שעסק או מוסד גדול (ואפילו לא כ"כ גדול) שצריך חיבור לאינטרנט לא יכול לחכות למוקד הפניות וכדו' שיעזרו לו, כי הוא צריך פתרון כולל ומיידי.
מיידי זה ברור. כולל - כוונתי שמישהו ייקח על עצמו את הבעיה ולדאוג לפתרון מול כל הגורמים, בין אם יהיה ספק בין אם יהיה הסינון. אבל עסקים יסכימו לשלם הרבה כסף כדי שהבעיה שלהם תהיה איזו שתהיה בחיבור או בקישוריות כלשהי תיפתר כמה שיותר מהר. בלי להתעסק עם זה ולבזבז שעות זמן כוחות ומאמץ.בשביל זה צריך טכנאים חיצוניים שייקחו כסף (וכסף טוב, כמו שרגילים לקחת בתחום הזה) כדי לפתור הענין, אבל בשביל זה צריך אכן התגייסות גם של הספק וגם של נטפרי כדי לתת לאותם טכנאים גישה או עכ"פ מענה מיידי עם נציג וכו'.
-
אני עדיין חושב, שכשזה יגיע למעשה אף אחד לא ישלם שקל.
-
@משרדי אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
אני עדיין חושב, שכשזה יגיע למעשה אף אחד לא ישלם שקל.
כשבן אדם בלחץ עם עבודה דחופה (ובפרט אם הוא זה יזם מעבר המשרד לנטפרי, כמו אצלי) הוא מוכן למשכן את הדירה שלו עבור טיפול בתקלה...
-
@משרדי אני לא מבין, אם היתה תקלה במחשב היה מזמין טכנאי בכסף, לא? אז עכשיו יש לו תקלה בסינון, מה ההבדל?
-
@mashav אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
@משרדי אני לא מבין, אם היתה תקלה במחשב היה מזמין טכנאי בכסף, לא? אז עכשיו יש לו תקלה בסינון, מה ההבדל?
הרציונל נכון אבל אנשים לא מופעלים לפי רציונל. בעיקר לפי רגשות. ובסיפור הזה הם מרגישים שהם לא אמורים לשלם על זה.
-
הרציונל נכון אבל אנשים לא מופעלים לפי רציונל. בעיקר לפי רגשות. ובסיפור הזה הם מרגישים שהם לא אמורים לשלם על זה.
זה לא מיועד עבור אנשים כאלו...
זה בעיקר מיועד עבור משרדים או עבור עובדת בודדת שאמורה להתמודד מול מחלקת המחשוב וכדו' לבדה. לה אין אפשרות אחרת חוץ מלהתייאש ולהישאר בלי סינון -
@aiib אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
זה לא מיועד עבור אנשים כאלו...
זה בעיקר מיועד עבור משרדים או עבור עובדת בודדת שאמורה להתמודד מול מחלקת המחשוב וכדו' לבדה. לה אין אפשרות אחרת חוץ מלהתייאש ולהישאר בלי סינוןלמקרים כאלו, אולי אנשים יסכימו לתרום ושהנהלת נטפרי תחליט למי לתת להשתמש בזה [לדוגמא במקרה הנ"ל]
-
-
כסוכן שמחבר קוים לנטפרי אני חושב שגם מג'יקוד @magicode וגם @משפחת-כהן צודקים וגם שניהם לא צודקים שניהם מציגים את העולם בשחור ולבן כאילו כולם מוכנים לשלם או כולם לא מוכנים לשלם כמי שחי את השטח העולם ממש לא שחור לבן רוב רובם של האנשים לא מוכנים לשלם ומצפים שהכל יהיה כלול בסכום שהם משלמים [ולא ממש רציונליים אם זה הגיוני שבסכום שהם משלמים יעמידו להם שירות מיידי לכל דבר בו ברגע] ויש מיעוט שמוכנים לשלם ואפילו הרבה בשביל לקבל שירות כזה גם סכום שיכסה בשופי את העלויות.
לדעתי מנקודת המבט שלי ו@magicode לא חייב להסכים איתי רואה את תפקידו של גוף כנטפרי, שלקח על עצמו להעמיד לחרדים לדבר ד' אינטרנט מסונן כיאות, וזכה וזיכה את הרבים, להשתדל ככל האפשר לאפשר לכל יהודי שמחפש אינטרנט מסונן כראוי באמת לאפשר לו את זה, ואם יש משרדים וגופים שצריכים שירות מסוג אחר ככל שניתן יש לאפשר להם את זה.
לגופו של ענין לדעתי ניתן לעשות חבילה בנטפרי עם שירות "VIP" שתקרא לדוגמא "לעסקים גדולים" או כל כיו"ב שיובן שזה מיועד לגופים שצריכים עודף שירות ולא שהשירות הרגיל לא מספק ומחיר החבילה יהיה גבוה בהתאם ויהיה מיועד לגופים שצריכים שירות מיידי ומוכנים לשלם את העלויות.
יצויין כי ניתן יהיה לצרף לחוזה החבילה סעיף של שליחת טכנאי חיצוני לפי תשלום פר ביקור / פר שעה /משולב.
לדעתי יהיה בכך תועלת מרובה לקדושת ישראל וסליחה על האריכות. -
אני רואה פה שתי דברים
- מוסדות ועסקים שיהיה אפשרות של חבילת התקנה (אמנם יש כבר סוכנים שפחות או יותר עושים את זה כבר כהיום - אבל לעשות יותר רשמי מטעם נטפרי).
- אפשרות של תמיכה בטלפון/שליטה מרחוק להאדם הפשוט שלא רוצה/יודע ליכנס להנושא של פניה והקלטות וחוזר חלילה עד שהבעיה יפתר, בשיחת טלפון זה יתאפשר לו כמובן שלא מדברים על פניות של פתיחת אתרים, יותר בכיוון של תקלות ובעיות שונות.
-
אפשרות של תמיכה בטלפון/שליטה מרחוק להאדם הפשוט שלא רוצה/יודע ליכנס להנושא של פניה והקלטות וחוזר חלילה עד שהבעיה יפתר, בשיחת טלפון זה יתאפשר לו כמובן שלא מדברים על פניות של פתיחת אתרים, יותר בכיוון של תקלות ובעיות שונות.
כמנהל מחלקת מיחשוב במוסד שמשמתמש בנט.פרי.
על אף שהשירות של נט.פרי מעולה.אם יש אפשרות לתמיכה צמודה, מוכן לשלם אפילו 100-150 ש"ח לשעה. או לשלם עוד כמה עשרות שקלים חודשי.
אולי זה צריך להיות דרך הספק. מישהו שכשיש לי איזה בעי'ה, הוא "איתי"כמו כן,
א. אשמח למסלול VIP בתשלום "עסקי" , שבו התמונות מסוננות לפני אחרים, בקשות בכלל וחריגות בפרט מטופלות באופן מתועדף. וכו'.
ב. באם אפשר לשלם סכום מסויים על מנת לתעדף פיתוחים (מעבר להצבעה) - אני חושב שיהיו מקרים שנשקול את זה -
@מנחם-ק אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
א. אשמח למסלול VIP בתשלום "עסקי" , שבו התמונות מסוננות לפני אחרים, בקשות בכלל וחריגות בפרט מטופלות באופן מתועדף. וכו'.
נמצא ברשימת ההצבעות.
ב. באם אפשר לשלם סכום מסויים על מנת לתעדף פיתוחים (מעבר להצבעה) - אני חושב שיהיו מקרים שנשקול את זה
http://forum.netfree.link/topic/3055/אפשרות-לשלם-עבור-פיתוח-ספציפי
http://forum.netfree.link/topic/3308/אפשרות-הצבעה-על-בקשת-פיתוחים
המצב הנוכחי להסתפק בהצבעות היה רעיון מעין הרעיון האמיתי של לשלם עבור פיתוחים וכנ"ל, ואולי אפשר להכניס את זה להצבעה -
@magicode הרי לפניך שיש שמוכנים לשלם וכנ"ל.
@מנחם-ק אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
אפשרות של תמיכה בטלפון/שליטה מרחוק להאדם הפשוט שלא רוצה/יודע ליכנס להנושא של פניה והקלטות וחוזר חלילה עד שהבעיה יפתר, בשיחת טלפון זה יתאפשר לו כמובן שלא מדברים על פניות של פתיחת אתרים, יותר בכיוון של תקלות ובעיות שונות.
כמנהל מחלקת מיחשוב במוסד שמשמתמש בנט.פרי.
על אף שהשירות של נט.פרי מעולה.אם יש אפשרות לתמיכה צמודה, מוכן לשלם אפילו 100-150 ש"ח לשעה. או לשלם עוד כמה עשרות שקלים חודשי.
אולי זה צריך להיות דרך הספק. מישהו שכשיש לי איזה בעי'ה, הוא "איתי"כמו כן,
ב. באם אפשר לשלם סכום מסויים על מנת לתעדף פיתוחים (מעבר להצבעה) - אני חושב שיהיו מקרים שנשקול את זה -
@magicode כנראה לי שבחו"ל בארה"ב אנשים מוכנים לשלם כמה יותר כדי לקבל יותר שירות
-
מקפיץ שוב
כן, יש אנשים שמתייאשים ולא מצליחים להתחבר לנטפרי בגלל החוסר תמיכה במקום.
דוגמה טרייה, מספר פנייה 1315177 (מומלץ לעבוד על כל הפניות של החשבון שלה לראות איך מישהו מיואשת וזועקת לעזרה ואין מושיע לה).
אשה שמתחברת למקום עבודה שלה עם VPN רוצה להתחבר לנטפרי וה VPN לא עובד במילים אחרות היא לא יכולה לעבוד
אחרי פניות הלוך וחזור שלוקחת ימים שלמים כל סיבוב היא מתייאשת,
עובר כמה ימים היא מתחזקת ומנסה שוב עד שמתייאשת מהסיבובים האלו בפעם השניה וכך גם בפעם השלישית והרביעית.
יש דברים שאולי אפשר להגיד שיכולים לחכות ימים ושבועות עד שהבעיה נפתרה(?).
אבל דבר כזה חייב להיות טלפון מתומך בכיר שינסה לפתור את זה כבר בהיום הראשון.
יש לי עוד דוגמאות, אבל זה דוגמה קיצונית שחייבת מחשבה - האשה הזאת כבר כמה חודשים בלי סינון נורמלי על המחשב בגלל שהיא מתייאשת מכל הסיבובים האלו. -
@Chocolate ויש כאלו שמתייאשים מראש....
-
@aiib אמר בהצעה: חבילת התקנה לנטפרי:
@Chocolate ויש כאלו שמתייאשים מראש....
לא מכיר באפן אישי כאלו
אבל אני כבר %90 מיואש מכל האנשים שניסתי לעזור להם ולא הצלחתי.