נטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש'
-
@magicode אתה חזק כל הכבודדדדדדד
-
כל מי שמבין טוב את העניין רואה ברור שנטפרי חוששת מחורשי רעה... ומגנת על עצמה מבעוד מועד ואין בכוונתה לגבות תשלומים נוספים, להפך, נראה שכוונתה להוריד מהתשלום בימים הבאים בעתיד.
-
@מלבב אהבתי את השיטה ..
-
אגב, אם בהתחלה לא הבנתי כ"כ למה פתאם צריך "תנאי שימוש" לצערי עכשיו אני מבין מצויין.
אחרי שקיבלתי במייל של עכשיו ממישהו שקיבל VPN חינם, וגילה שיד 2 חסום שם.
הוא פשוט שלח לי שאני חשוף לתביעה משפטית, אם אני לא יוריד לו את התוכנה....למרות שאני לא קשור לזה בכלל, כי הבעייה היא שהוא כנראה התקין את הדרייבר.
אבל באותו רגע שאיתי את המייל פשוט אמרתי לעצמי: אוקי, אני חייב גם תנאי שימוש.
לא בא לי לשלם כסף למישהו על משהו שנתתי בחינם -
ודאי שצריך אין חולק!!! רק שסעיף X לא מתאים לי כי זה אומר שאולי אני יצטרך לשלם כסף בעתיד(את המספר אשראי זורקים בכל מקום בלי לחשוב פעמים...) וסעיף Y צריך לשנות את הנוסח, וסעיף Z בכלל אומר שמותר לנטפרי להחליט לאיזה אתר מותר לי להכנס ולאיזה אסור, והם עוד יכולים לחסום את הגלישה שלי!!! ומה פתאום שאסכים לזה???
-
@clickone אני אשמח להיות הראשון שיחתום לך על תנאי שימוש, קדימה.
-
@אאאאאא אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
@clickone אני אשמח להיות הראשון שיחתום לך על תנאי שימוש, קדימה.
@clickone
אני השני.
רק תיזהר שלא יהיה שאלה של ריבית -
@clickone
חותמים בעיניים עצומות, כבר הוצאנו את כל הקיטור.
לא ייאמן כזה סיפור. הוא חשב פעם לתבוע את" בקו" על שהתנור לא מקפיא? -
@dLive כמה שצחקתי , גדול!
-
@clickone אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
אגב, אם בהתחלה לא הבנתי כ"כ למה פתאם צריך "תנאי שימוש" לצערי עכשיו אני מבין מצויין.
אחרי שקיבלתי במייל של עכשיו ממישהו שקיבל VPN חינם, וגילה שיד 2 חסום שם.
הוא פשוט שלח לי שאני חשוף לתביעה משפטית, אם אני לא יוריד לו את התוכנה....למרות שאני לא קשור לזה בכלל, כי הבעייה היא שהוא כנראה התקין את הדרייבר.
אבל באותו רגע שאיתי את המייל פשוט אמרתי לעצמי: אוקי, אני חייב גם תנאי שימוש.
לא בא לי לשלם כסף למישהו על משהו שנתתי בחינםוהיוזר שלו עדיין פעיל?
-
@אהרן
לך תדע, אנשים עם לב טוב יש פה.
כואב, באמת כואב. כפיות טובה שכזו.
ואל תיקחו אותנו אישי, אני מאמין שכולם כבר אישרו את תנאי השימוש (אחרי הכל אין לנו ברירה). -
@אהרן בטח פעיל.
אתה רוצה שהוא יממש את האיום שלו?
הוא לא יוכל להסיר את התוכנה אם האינטרנט לא יהיה פעיל..... -
@clickone אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
@אהרן בטח פעיל.
אתה רוצה שהוא יממש את האיום שלו?
הוא לא יוכל להסיר את התוכנה אם האינטרנט לא יהיה פעיל.....וגם לא לשלוח את התביעה לביהמ"ש.
-
מספרים שהיה אדם, שבכל פעם שהיה מלווה היה נותן אבן קטנה ללווה.
ולתמיהת הלווה, הסביר, שמכיוון שכשאתה עושה טובה למישהו, יש סיכוי שבסוף תחטוף ממנו אבנים---
לפחות שזו תהיה אבן קטנה...... -
@clickone
אולי אפשר יותר פרטים מה הוא כתב לך?
כי זה נשמע ממש בדיחה. בתוכנה של נטפרי יש תנאי שימוש בפנים, ואין קשר מוצהר בין הvpn לתוכנה. בעיקרון מי שאין לו ספק נטפרי מסכים לתנאי שהמחשב שלו יהיה חסום לגמרי.
השימוש שלו בvpn לא קשור לתוכנה, זה כמו שהוא ישכור בעצמו שרת vpn לעצמו וייחסם לו יד 2.
איך בדיוק תהיה חשוף לתביעה קצרה דעתי מהבין??? -
אני תקוע ללא עבודה אני ביד 2 עובד 24 שעות אני לא יכול לכנס ליד 2 עם vpn שלך תסירו לי את התוכנה טאני חוזה לנתיה מצטער צערתם אותי מאוד
אתם חשופים לתביעה מישפטית נא לתקשר איתי בקשר להסרה
זה מה שהוא כתב לי.
אפילו לא הגבתי לו עדיין. לא יודע מה לכתוב לו..... ואני מנסה לדון אותו לכף זכות. שהוא לחוץ עם העבודה שלו וכו'.אבל מתוך 800 שמות משתמשים בערך זו הפעם השנייה שאני מקבל תגובה כזו וזה קצת....
זה לא שמשנה אם הוא בפועל יכול לתבוע או לא. זה מוציא את הרוח מהמפרשים.
-
באמת מוציא את הרוח מהמפרשים.
רק שאני הייתי מסמיק כשהייתי כותב את השורהאבל מתוך 800 שמות משתמשים בערך זו הפעם השנייה שאני מקבל תגובה כזו וזה קצת....
כל הכבוד!!!
אגב מישהו יודע כמה משתמשים יש כבר לנטפרי?
-
@ezra אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
אגב מישהו יודע כמה משתמשים יש כבר לנטפרי?
לפני כשתי חדשים אמרו לי שהיה "מעל לאלף משתמשים" אני מתאר לעצמי שזה בטח כבר מתקרב אלפיים
-
@ezra רק שים לב שלא כל ה800 מחוברים תמיד אצלי.
הרבה זה כאלו שנרשמו לנסות ואח"כ החליפו בראוטר לRL. או קנו סים סלולרי.
ואני שמח על כך. (לא כי אני לא רוצה שישתמשו בשלי אלא כי ככה כל הבית מוגן ולא VPN שאפשר להסיר אותו ואתה לא יודע אם הוא התקין את התוכנה של נטפרי)
מה שחשוב לי זה שאנשים יכירו את נטפרי ויעברו לשם. לא חשוב לי איך.. -
@clickone
מצורת הכתיבה שלו נראה שהוא פשוט לא יודע לחלק בינך לבין נטפרי, מצידו זה עסקת חבילה, כמו הרבה משתשמים ש(לפחות בהתחלה) לא מבינים ברור מה תפקידו של הספק (RL או אורי וירטואל), ואיפה נטפרי בתמונה.