אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
לכל המגיבים - תתפסו לשון אחרון
-
@מעמד
אבל היה איום בלשון הראשון
וזה הזעיק את כולם
בלי הפתיח הזה
לא היו כאן 177 תגובות... -
אני לא שוקל ברצינות. אבל עולות מחשבות כאלה.
-
@magicode הווווו. צפירת ארגעה.
מחשבות כאלה באות רק באמצע העליה. וזה טוב.
כי מי שנמצא בצ'ופצ'יק של ההר ויושב לנוח, נשאר לו רק לרדת.... -
@אבק ממש לא נראה לי ש @magicode יבטל את התוכנה ויהיה רגוע שאולי בגלל שהוא ביטל את התוכנה מישהו גולש ברשת אחרת
זה היה כדי שכולם יתעוררו ויעשו הרבה רעש על ההתהגות הזאת והוא עשה את זה בצורה כזו כדי שכוווווולם יבואו ויעלו פתרונות ושנושא זה לא ישקע איפשו בפורום וישכח !!
אני חושב ש @magicode הוא אמן לא רק בתיכנות ואתרים אלא גם בהבנת האנשים והלך מחשבתם. -
@מעמד הבנת באופן מדויק את מה שכתבתי ........
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אני לא שוקל ברצינות. אבל עולות מחשבות כאלה.
אז אפשר לנשום לרווחה?
כבר התחלתי לתכנן את היום שאחרי...
-
@magicode מהיום תשלח לכל אחד כזה לינק לאשכול הזה.
או שתרים אשכול מיוחד שידון בפומבי בעניין כל אחד.. ולפי התגובות כאן.. תפתור את הבעיה מהשורש, יאכלו אותו חי. -
אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים. -
@avishalom אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אחרי שהתקפתם את כל המבקשים להסיר רוצה לתת לכם תובנה אחרת
אימי צביה בת נעמי לרפואה שלימה בתוך שאר חולי ישראל חולה זמן רב לא עליכם במחלה הארורה.
כדי להקל על הורי שליט"א לקחתי על עצמי טיפול בפרוצדורה של המחלה.
יום אחד הורי בתור לאחד מהטיפולים והנה הם צריכים מסמך דחוף, אני מנסה להוריד אותו עבורם, אבל קובץ הפידיאף עובר סינון (מה שהוא דבר חשוב מאין כמוהו בשאר מצבים) והמסמך לא מגיע תקין, להזכירכם מסמך רפואי חשוב מאוד. יש שני ברירות לפנות לתמיכה אולי יורידו בלי סינון, או להוריד את WIFREE והלהחבר לרשת אחרת חד פעמי להוריד את המסמך ולהחזיר מיד את WIFREE. מנסים את שני האפשרויות בתמיכה, אבל בגלל העומס ככנראה אצל הנציגים המיוחדים שאין בשום חברה כמוהם, אין מי שעונה, וכך רק לאחר 9 שעות ענו אבל מסמך לא היה והפגישה התבטלה.
האם לדעכם הייתה פה הצדקה להורדה מיידית של התוכנה או לא, כל אחד יחשוב זאת לעצמו. אבל לא כל מי שרוצה להוריד זה בגלל יצר הרע.
אני כמעט שנה בנטפרי השאר זה בכלל לא סינון לענ"ד, אבל במשך השנה 3 פעמים שילמתי 100 ש"ח ע"מ להסיר את התוכנה מטעמים הכרחיים כנ"ל (למשל קובץ וורד שלא יכול לעבור סינון וחסום להורדה עד שיאשרו במרכז הפניות אבל בנתיים עבר הזמן), והתקנתי אותה חזרה מיידית, דבר שהמערכת אולי יכולה לבדוק.
והנהלה עבודת הקודש שאתם עושים שווה את כל הטענות והקשיים שאתם עוברים, דורנו צריך פנחס כמוכם, וע"ז נאחר הנני נותן לו את בריתי שלום. המשיכו בעבודת הקודש והיו ברוכים.רפואה שלימה לאמך! שלא תדעו צער.
-
@GolanArt תודה רבה רבה
-
@avishalom
תארת יפה מאוד פן א' של הצד השני. ו@GolanArt כבר איחל לכם שיהיה רפואה שלמה.
אך עדיין מי יערב לנו שלא יבוא מישהו אחר וימצוץ מהאצבע סיפור כזה (ואפי' סיפור יותר מרגש) ?!
אם הסרת התוכנה תהיה קלה ונוחה, אזי (לענ"ד) באמת חבל להשקיע בתוכנה, כי היא לא תהיה אפקטיבית כלל. -
@למדן-וידען אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode מהיום תשלח לכל אחד כזה לינק לאשכול הזה.
או שתרים אשכול מיוחד שידון בפומבי בעניין כל אחד.. ולפי התגובות כאן.. תפתור את הבעיה מהשורש, יאכלו אותו חי.שים לב ותראה שאמנם האשכול כבר עומד כעת על 190 פוסטים (מתוכם חלק נכבד שלא קשור לנושא), אך למעשה יש פה בסה"כ כ-45 כותבים (ביניהם כמה שזה א', וד"ל), כך שמי שירצה יוכל לטעון שזה לא ממש משקף את דעתם של אלפי משתמשי נטפרי.
אגב, @administrators אם באמת אתם מתכוונים להפנות לכאן משתמשים (וגם אם לא...) כדאי ורצוי מאוד לנקות קצת את האשכול מכל מה שלא קשור לענין (גם מה שאינן פגיעות אישיות וכדו').
ובעת הזאת, אליכם @ספאמרים יקרים אקרא, אנא לטובת כולנו, אל תביאו למצב שבו נקבל הודעה מ@magicode: אני שוקל לסגור את הפורום. זה גורם לנו הרבה מידי כאבי ראש ואין לנו זמן להיות גננים בקייטנה...
-
@ליכט אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@avishalom
תארת יפה מאוד פן א' של הצד השני. ו@GolanArt כבר איחל לכם שיהיה רפואה שלמה.
אך עדיין מי יערב לנו שלא יבוא מישהו אחר וימצוץ מהאצבע סיפור כזה (ואפי' סיפור יותר מרגש) ?!
אם הסרת התוכנה תהיה קלה ונוחה, אזי (לענ"ד) באמת חבל להשקיע בתוכנה, כי היא לא תהיה אפקטיבית כלל.לא ביקשתי לשנות שום דבר, אבל העניין לטעון כאילו כל מי שרוצה להסיר את WIFREE זה בגלל יצר הרע הוא מוגזם.
-
@avishalom
בהחלט לא כל מי שמבקש להסיר זה בגלל היצה"ר (אני אישית כבר הסרתי פעם, וממש לא בגלל היצה"ר).
אך מנגנון אי ההסרה מוכרחת בגלל היצה"ר..... -
@avishalom בסליחה מכבודו
גם אחרי הסיפור העצוב שלך, אני חושב שאין סיבה להוריד את התוכנה ללא תשלום!!
התשלום אינו בשביל להוסיף הכנסות לנטפרי, אם היו רוצים כסף היו לוקחים לחודש 30 ש''ח
התשלום היא בשביל שאתה או אנשים אחרים לא ירוצו כל יומיים לבקש להסיר את התוכנה.....
גם אם יש צדק בהסרת התוכנה אין ברירה אלא לעשות גדר וזהו...... ואני מאוד מאמין ל@magicode שהמצב נהפך לבלתי נסבל שכל יום יש תחנונים וצעקות וכו'..רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל
-
@avishalom בהחלט מקרה קשה כזה שווה לשלם עליו שלש מאות ש"ח, ובנוסף לכך להיות חסום במשך כל שאר השעות והימים מאינטרנט, כי סכנת האינטרנט הפרוץ שהיא חולי הנשמה, אינו פחות מסכנת חולי הגוף רח"ל ל"ע ול"ע.
אז תתחזק ידידי, ותאמין שבזכות עמידתך איתנה נגד רוחות הזמן, יעמוד לך ולאימך בבריאות איתנה וחיים טובים ושלווים כל ימי חייכם. אמן. -
@ניק-ירושלמי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@magicode ההצעה שלי שבהתקנה במקום לכתוב "אני מסכים", יצטרכו לכתוב "אני מבין שבכל מקרה אצטרך לשלם מאה שקלים ללא יוצא דופן", קצת ארוך אבל חוסך יותר זמן אחר כך.
(אולי אפשר לעשות שבהתקנה חוזרת (הרץ התקנה מחדש" לא יצטרכו לכתוב את כל זה.ניתן לעשות את זה ע"י העתק-הדבק, שהכיתוב הנ"ל יופיע בחלון, ולידו יופיע נא להעתיק שורה זו ולהדביקו כאן (עם חץ)
-
@avishalom
אני סתם שאלה.
למה אי אפשר במקרה חרום שכזה להתחבר ממחשב אחר? -
@ww199ww אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@avishalom
אני סתם שאלה.
למה אי אפשר במקרה חרום שכזה להתחבר ממחשב אחר?ובמחשב האחר הזה לא יהיה מותקן WIFREE בכלל ???