אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
-
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
-
@aiib כן , גם אני קראתי על זה
-
@aiib אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@WEB-developer כי נראה לי שהעדכון הגדול לא היה באופן אוטומטי אלא באופן ידני ולפי זה אין לך את העדכון הגדול האחרון אלא סתם עוד עדכון
הוא היה אוטומטית אך הושהה
-
@magicode נראה לי שצריך לשנות את הנשא לאני לא מבטל
-
@יעקב.ק יש משהו בזה שמשמש תמרור אזהרה בבחינת "דע את מקומך".
-
@magicode אולי כדאי א. להוריד את התשלום לחצי. ב. לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
-
@magicode אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
אם אני יעשה מבחן אמריקאי לאזהרות אחרי שכתבו אני מסכים. זה לדעתכם יפתור את הבעיות?
זה בוצע.
בהורדת תוכנת wifree דרך כאן: https://netfree.link/welcome/?1#/wifree קופצת החלונית הזאתאגב, סדר התשובות מתחלף בכל פעם (כך שלא יוכלו לענות מבלי לקרוא בעיון את התשובות בכל התקנה מחדש).
-
רעיון יפה
יש בעיה במסכים קטנים אי אפשר לגלול כדי להגיע ללחצן "בדוק את התשובות" -
@ליכט מה התשובה בשאלה ג?
-
@aiib בשום אופן לא ניתן להסיר ללא תשלום.
-
@aiib חח.. גם אני הסתבכתי בזה... התשובה לא כתובה בפירוש... הלכתי לחומרה...
-
@yzahn זו השאלה הכי חשובה..
-
-
@Men770 אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
@magicode מה עם זה? לעשות תגובה אוטומטית לכל בקשות זכאות להסרה חינם בנוסח: "אתה לא זכאי", ממשיך להתעקש: "אתה לא זכאי, באם תמשיך להתעקש הפנייה תיסגר.". ממשיך? הפנייה נסגרת, ופניות זכאות חדשות נוספות מאותו משתמש נסגרות אוטמטית.
-
לעשות שבקשות הסרה יופנו לרובוט שיתן הסרה לאחר שיתבצע התשלום. תלונות או בקשות? תדברו עם הרובוט.. בקשות למערכת הפניות לא יענו.
@magicode מה עם זה? לעשות תגובה אוטומטית לכל בקשות זכאות להסרה חינם בנוסח: "אתה לא זכאי", ממשיך להתעקש: "אתה לא זכאי, באם תמשיך להתעקש הפנייה תיסגר.". ממשיך? הפנייה נסגרת, ופניות זכאות חדשות נוספות מאותו משתמש נסגרות אוטמטית.
למה לא המשכת? בשלב הבא יוצאת יד [מסוננת] מתוך המחשב ונותנת לו סטירה הגונה...
-
@yzahn אם התשובות לא נכונות אז לא נותן להוריד את התוכנה
אז מי שירצה להוריד, ינסה בשיטת הניסוי והתעיה עד שזה יירד לו
כך זה נראה כשהכל נכון
וכך זה נראה כשהתשובות לא נכונות
אגב שמתם לב לזה ?
שברגע שהתוכנה יורדת מופיעה חץ כזה שמסמן איפה התוכנה -
רעיון מעולה
עוד משהו לתרגם. -
@Chocolate זה מתורגם כבר
-