קיבלתי סימן.
-
@איש-אחד
על אותו רעיון, מצטט הודעה של @למדן-וידען מפרוג:1. לנציגי הקהילות כידוע בציבור שלנו יש את כח הלקוחות בידיים.
הגיע העת לומר למשטין הרף, אף קהילה לא תומכת באתרוג/נטספארק!! כולם לעבור לנטפרי!!!2. קול קורא של רבני ודייני כלל ישראל מכל גווני הקשת לעמוד ולהיקהל על נפשם!
לא מסוגל לחשוב לחזור לימים של הזוועה!!3. העליתי בזמנו מספר הקלטות השמצות שלהם נגד נטפרי, ולא רק אני.. אולי הגיע הזמן לתשובת המשקל לתבוע אותם חזרה על דיבה והוצאת ש"ר.
-
@חזק ???
-
@shraga צריך לפנות לרבנים שנתנו את ההכשר לאתרוג ולהראות להם את התביעה שיפרסמו שהם חוזרים בהם מההכשר
ואז אתרוג לא יוכלו לנפנף בהכשר שלהם -
השימוש בהסרת אלמנטים קיים בכל חוסם פרסומות, וזה דבר ישן.
-
א. מערכה משפטית חייבים לנהל משפטנים בכל מחיר
ב. אין ספק שכל מי שיש לו מעט יראת שמים והוא גם נצרך לשימוש באינטרנט , יפתח את ידו להשתתף בכל הוצאה שצריך בשביל נטפרי, ובפרט אם הספיק בעבר להשתמש ב"פייק סינונים" מפעם...
ג. לשקר אין רגליים, לנטפרי יש מה למכור ולכן היא תמכור לרימון אין כנראה מספיק ולא יועיל לה כלום -
@חזק @שרגא גם אם הוועדה לביצור חומות הדת או הרבנים השונים ירצו לקחת עמדה נייטרלית "אנחנו לא מבינים בזה ולא יודעים מי צודק" עדיין ההליכה לערכאות על עצם הדבר שעליו הרבנים נתנו הכשר והוועדה ממליצה, מספיק חמורה כדי לפחות לאיים בהסרת ההכשר.
לכאו' צריך להחתים אותם על מכתב שבמידה ונטספארק לא יעבירו את התביעה לבית דין רבני ההכשר יוסר, נשמע כמו דרישה שאף גורם לא יוכל להתחמק מהצטרפות אליה כיון שלא נכנסים לעצם התביעה ולמי צודק אלא רק לנושא דין תורה.
יש כאן אנשים שיש להם את היכולת להגיע לגורמים הנ"ל ומוכנים להירתם?
רשימת הרבנים שהסכמותיהם מתנוססות באתר אתרוג:
בית דין צדק - בעלזא:
הרב שמואל ישכר רוזנגרטן
הרב חיים צבי שפירא
הרב חיים פסח הורוביץ
הרב יעקב גרינוולד
הרב אברהם צבי דירנפלד
(אמצעי עליון לא מזוהה)הרב בריזל
הרב גוטשטיין
מעיין החינוך התורני
בית דין צדק בני-ברק:
הרב יהודה סילמן והרב שריאל רוזנברגהרב ואזנר
הרב ברוורמן
הרב ליפשיץ
-
@אלי-TZA אמר בקיבלתי סימן.:
עדיין ההליכה לערכאות על עצם הדבר שעליו הרבנים נתנו הכשר והוועדה ממליצה, מספיק חמורה כדי לפחות לאיים בהסרת ההכשר.
אני חושב שזה לא קשור
הם נתנו הכשר על הסינון, ולא על איך החברה מתנהלת !
מה ?! אם מחר טרה תלך לערכאות, אז הבד"ץ יגידו להם שהם מורידים את ההכשר בגלל זה ??? -
-
@מעמד אם מחר טרה תלך לערכאות על הפרת פטנט על כשרות מהדרין לחלב סביר מאוד שהבד"ץ יוריד את ההכשר. אל תתבלבל מה הנקודה כאן!!
אבל אתה צודק שזה קצת מורכב, אנסה לנסח כך:
הרבנים הרי לא חתמו לאתרוג מאינטרסים למיניהם ח"ו אלא מתוך דאגה לאינטרנט ללא מכשולות לציבור החרדי, ונטספארק וגרורותיה מנסים כעת בדרכים שלא מקובלות על תורתנו הקדושה (בלשון המעטה) לגרום להפסקת סינון האינטרנט ע"י נטפרי וממילא לפגיעה (לפחות מסוימת) בכשרות האינטרנט לציבור החרדי וזה לא אמור להיות מקובל על אף אחד שהנושא חשוב לו עד כדי פרסום המלצה עליו.אלא מאי, הם יטענו בתמימות לגניבת פטנט? אדרבה יתכבדו וישטחו את טענותיהם בבית דין שמתנהל ע"פ דין תורתנו הקדושה!
לסיכום, הנקודה היא שבתביעתם ישירות על סינון האינטרנט הם מזיקים בנקודה שחשובה להצלת הדור והרי הרבנים חתמו על הסכמה לאתרוג מתוך דאגה לתיקון הדור בעניין זה!
אתם מוזמנים לחדד עוד.
-
מעניין לעניין באותו העניין,
בנוגע לקמפיין ההתרמה:
חשוב ומועיל יהיה להוציא מכתב מרב חשוב כמו הרב סילמן/הרב רוזנברג/רבני קהילות שאפשר לתרום לעניין מכספי מעשר
זה יעזור:
א. שיהיו יותר תרומות
ב. זה בעצם מכתב גיבוי
וגם אלו שלא רוצים לצאת בגלוי נגד המהלך המגעיל של נטסאפרק,
אולי יסכימו לחתום על מכתב כזה -
אני חושב שבמקום קמפיין התרמה ענק וכספי מעשרות ניתן לשלוח מייל לכל משתמשי נטפרי ולבקש השתתפות סימלית בהוצאות משפטיות עם הסבר ורקע, גם אם הממוצע יהיה 10 שקלים היעד זה יביא תוצאה ענקית המייתרת קמפיין ככל הנראה
-
בכל הנושא של הרבנים, כואב הלב.
אבל כידוע לאתרוג יש יותר גיבוי רבני [רשמי, במכתבים, בעיתון] מנטפרי (!).
לאחרונה הביא אחד מחברי הפורום את ההבדלים בין מכתב ההסכמה של הרבנים שחתמו לנטפרי, למה שחתמו לאתרוג +.העיתונים ממומנים מיליונים כל שנה מחברת רימון, אין שום סיבה שיפסיקו לפרסם אותם.
ולגבי הקהילות, אם יורשה לי לכתוב, גם הם ממומנים פר משתמש באתרוג! (מידיעה, חבל שאני לא יכול להרחיב).
יש כאן שחיתות, השקר שולט בראש חוצות.
למה בכלל צריך להמליץ על שאר החברות, כשזה פתרון אמיתי אולי ל 1% מהציבור החרדי???
עכשיו יש לנו הזדמנות להחתים את הרבנים עם מכתב גיבוי נרחב לנטפרי, הכולל סעיף שזה הסינון הראוי ביותר לבן תורה שצריך אינטרנט, ושהם מכירים את העומדים בראשה, שכל חפצם רק להרבות קדושה בעולם, וכו' וכו'.
למה, למען ה', עדיין אין כזה מכתב?
-
@Itshe אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode @baruch
אני שאלה.
נטפרי זו עמותה.
רישום הפטנט בוצע בישראל.
לצורך העניין, מה יקרה אם תיפתח "עמותה מתחרה בנטפרי" במדינה אחרת שבה לא נרשם ה"פטנט דנן"( והחוק המקומי לא מכיר ברישום פטנט שנרשם במדינה אחרת), ותגנוב מנטפרי את מאגר לקוחותיה ואת הפיתרון שהיא מציעה ללקוחותיה, ומכיוון והספקיות לא משווקות את המוצר מפר הפטנט, אלא אך ורק מספקים ללקוח הקצה ספק אינטרנט, שלבקשת לקוח הקצה מחובר לגלישה אך ורק דרך עמותת נטפרי ומשכך, אפילו לתבוע את נטפרי לא יוכלו בנטספרק?@957 אמר בקיבלתי סימן.:
@Itshe
במידה והם מוכרים שירותים לישראלים הרי שהם מחויבים לחוק הישראלי וניתן לתבוע אותםמצד שני.....
ה"עמותה מתחרה בנטפרי" יכולה לספק קופסא לראוטר / נטסטיק שלא ייתן גלישה רק אחרי חיבור אוטומטי לVPN מתוך ה"קופסא" מול השרתים שהיא תקים בחו"ל (או איפה שהם רוצים)
ואכמ"ל -
קיבלתי סיחרור מכל מפוסט הארוך הזה
מה תכלס'?
יש מהלך ברור שמצריך כסף?
אני אשמח לתרום ולהתרים אחרים. -
@מרוצה אמר בקיבלתי סימן.:
יש מהלך ברור שמצריך כסף?
הרבה כסף, המרא דאתרא קיבל הצעות מחיר שמתחילות בחמש ספרות רק לבחינת העניין.
-
@אלי-TZA אמר בקיבלתי סימן.:
@מרוצה אמר בקיבלתי סימן.:
יש מהלך ברור שמצריך כסף?
הרבה כסף, המרא דאתרא קיבל הצעות מחיר שמתחילות בחמש ספרות רק לבחינת העניין.
את זה הבנתי שזה הולך לעלות הרבה כסף
השאלה שלי היתה אם אכן יש מהלך וודאי לענין
כי סכום התרומה שלי לנטפרי לפי מידת הצורך למהלך ברור -
@מרוצה קראת את ההודעה שלו בפרוג שקישרתי אליה?
ברור שהדרך הקונבנציונלית* היחידה להתגוננות היא התגוננות משפטית והבעיה שאתה יודע איך ובכמה אתה מתחיל ורק בשמיים יודעים לאיפה איך וכמה זה ימשיך ומי מדבר בכלל על איך ומתי יגמר...*נתבע מול תובע למעט מאבק ציבורי/דרך הרבנים.
-
@חזק הדף לא עובד
-
לכאורה צריך לבדוק אם עורך דין אולי אפשר להגיש תלונה במשטרה על סחיטה באיומים
או לפחות לשלוח תגובה עם הזהירה לפני תביעה על סחיטה
וההוכחה שזה סחיטה שהם לא פנו למפר דהיינו לנט פרי בכלל ולא התריאו בפניו שבזה הם מראים שאין להם מה לתבוע -
@shukiha איום בתביעה זה איום לגיטימי אליבא דרשויות החוק