קיבלתי סימן.
-
הודעה מפרוג:
אולי מישהו כאן יכול לנסח פניה שנוכל לשלוח לאנשי הקשר במייל ובו יהיה תמצות של הסיפור וקישור לעצומה ולדף התרומה.
לדעתי אם זה ירוץ במיילים זה יהיה חזק מאודהמייל עם האנשי קשר כבר מוכן, מישהו מתנדב להכין נוסח?
-
@אלי-TZA
אולי ,
הטקסט לא שליקמפיין ההתרמה לטובת נטפרי יוצא לדרך,
בימים אלו ארגון נטפרי מתמודד עם איום משפטי, איום מסוג זה הינו איום עלינו ועל הדורות הבאים שיוכלו להשתמש באינטרנט מסונן אמיתי וללא מכשולות, פה אנחנו חייבים להתערב! תמיד שאלנו, איך אפשר להיות שותפים במפעל האדיר הזה שקוראים לו נטפרי, העמותה שבזכותה האינטרנט הפך להיות מקום נח יותר, נקי וכשר בהרבה. ארגון שאחראי על רבבות של הצלות בקדושת העיניים וטהרת הלב.אז הנה שעת מבחן, היא ממש כאן! עכשיו הזמן להתאחד, ולהראות לנטפרי ולאנשיה המופלאים, ומאידך גיסא לכל גורם עויין אחר, שאנחנו עם נטפרי! אנחנו נלחמים עבורינו ועבור עתידינו! אנחנו מצדיעים לאיכות, לכשרות ולשירות, ולא ניתן לדורסנות אלימה של אף גורם לדחוק אותה ולקפח בזאת את המושג אינטרנט כשר, ראוי לשמו.אומרים כן לקדושה, אומרים כן ליכולת הציבור החרדי להתמודד עם אתגרי הטכנולוגיה, ומגיעים לראש השנה עם עוד מעשה של "ויאתיו כל לעבדך".
-
@957
הבעיה בטקסט הזה. שזה נשמע שהאיום זה על מישהו אחר.
פה האיום הוא על עצמנו. יש פה סיכון שאנחנו בעצמנו לא נוכל להשתמש בסינון הזה שקוראים לו נטפרי. -
@magicode
עורך מעט , יקח דקה -
@957 חסר לי הסבר מה זה בכלל נטפרי ומה בעצם האיום
-
אולי אפשר לעשות אפשרות התרמה בהוראת קבע
-
שלחתי אישור העברה ל @magicode (לא בטוח שזה יופיע ברשימה לפחות נכנס הכסף...)
-
@magicode
תיקנתי במעט , המאבק הוא של הציבור,
מי שיכול לשפר, להוסיף, לתקן, מוזמן -
חזקו ואמצו!
תרמתי גם אני לזכות הרבים.
הקב"ה יעזור שתתבטל התביעה והסכומים יצטרפו להאצת הפיתוח לאנדרואיד כשר ומהודר! -
סתם דרך אגב אם עוד לא עדכנו בדף ההתרמה את אלו ששלמו דרך נדרים פלוס מה שתחליטו אם לעדכן.
-
@957 לדעתי חסר כמה מילים מה זה נטפרי ולהסביר מה היה עד נטפרי ואיזה חלל היא באה למלא
-
@shraga אמר בקיבלתי סימן.:
מעניין לעניין באותו העניין,
בנוגע לקמפיין ההתרמה:
חשוב ומועיל יהיה...אם צריכים נוסח אפשר לפנות למייל שלי.
-
אני רואה בינתיים שהקמפיין צובר תאוצה ועולה לרשת בצורה חזקה.
@magicode נראה לי צריך להיות מוכנים עם תגובה אמנם לא חייבת להיות משפטית אבל תגובה רשמית מנטפרי שהציבור יוכל לקבל ברגע שאתרים כאלו ואחרים ירצו להעלות כתבה בנושא... -
@WWW אמר בקיבלתי סימן.:
@yits אמר בקיבלתי סימן.:
@administrators
יש תקלה בהפניה לתודה לאחר התרומה, חסר : אחרי ה htpp
https://netfree.link/netfree-campaign/#!/thanksבתמיכה אומרים לי שהתקלה טופלה (למרות שהיא אינה אצלנו)
-
@957 אמר בקיבלתי סימן.:
@משרדי
פרטי חשבון בנק של נטפרי ע"ר בנק פאג"י (52) סניף 180 מספר חשבון 831093
מציע שתשלח בנפרד מייל או פניה עם אסמכתא בכדי שידעו לשייך את הכסף לקמפייןאו שתשלח את הכסף ישירות למייל...
-
טרול פטנטים - עו"ד יואב אסטרייכר.
מזל שאנחנו בישראל..
-
אני מנסה לדמיין איך יראה המייל היומי (ככה זה בהגדרות שלי) של נטפרי ביום ראשון הבא
נושאים אחרונים מאינפורום נטפרי
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן.
קיבלתי סימן. -
@אהרן או כמו שהוא מצוטט:
ד"ר יואב אסטרייכר, שותף, מיתר: "...המכתבים הללו נראים די מאיימים ויש להם מבנה ונוסח קבוע. יש לנו ניסיון רב בזה ואנו אומרים מראש ליזמים: לא צריך לברוח מארה"ב בגלל מכתב כזה, אפשר להתמודד עם הבעיה....ראיתי לא מעט סטארטאפים ישראלים, שסגרו את הסניף שלהם בארה"ב, אחרי שקיבלו מכתב כזה והבינו, שיש קושי בארה"ב להתמודד עם זה. הרוב מפחדים מהוצאות בלתי נשלטות המגיעות כתוצאה ממכתב כזה. הפחד הזה נכון אבל ניתן לפתרון.
-
@shraga אמר בקיבלתי סימן.:
@אהרן או כמו שהוא מצוטט:
ד"ר יואב אסטרייכר, שותף, מיתר: "...המכתבים הללו נראים די מאיימים ויש להם מבנה ונוסח קבוע. יש לנו ניסיון רב בזה ואנו אומרים מראש ליזמים: לא צריך לברוח מארה"ב בגלל מכתב כזה, אפשר להתמודד עם הבעיה....ראיתי לא מעט סטארטאפים ישראלים, שסגרו את הסניף שלהם בארה"ב, אחרי שקיבלו מכתב כזה והבינו, שיש קושי בארה"ב להתמודד עם זה. הרוב מפחדים מהוצאות בלתי נשלטות המגיעות כתוצאה ממכתב כזה. הפחד הזה נכון אבל ניתן לפתרון.
הוד{ע}ת בעל דין.
-
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
@957
הבעיה בטקסט הזה. שזה נשמע שהאיום זה על מישהו אחר.
פה האיום הוא על עצמנו. יש פה סיכון שאנחנו בעצמנו לא נוכל להשתמש בסינון הזה שקוראים לו נטפרי.יש לא מעט משתמשי נטפרי המחזיקים חתימה במייל שהופצה כאן, אין לי אינטרנט יש לי נטפרי.
אם @GolanArt או @zvizvi יכול לעצב תמונה לחתימה הקוראת לתרום לקמפיין לדעתי זה ירוץ בחתימות במייל