קיבלתי סימן.
-
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
@נטפריס אמר בקיבלתי סימן.:
בכלל לכל אחד יש מעלות וחסרונות לעומת נטפרי שלוקחת את כולם בהליכה - מכל הבחינות, כמעט או אולי אפילו לגמרי.
במה הם יותר טובים מנטפרי ? :thinking:
אולי בזה שבטלפון אחד אתה עובר לרמה פתוחה יותר. יש כאלה שרוצים את זה ואולי אולי אולי יש לזה לגיטימיות למקרים מסויימים מסויימים.
יש אולי עוד כמה שברירי סיטואציות בהם יש מעלות לאחרים. -
@magicode
אל תירא ואל תחת
העם איתך,
נראה שמדובר בנסיון נואש
לו היה להם מוצר טוב , אזי הזירה היתה התחרות רגילה ומקובלת בין גופים ,
ככל הנראה מוצר טוב אין להם שהם יכולים להתחרות איתו , אז האפשרות שלהם לנסות להלחם הינו שיטת הפחדה זולה,
אין כאן כל חיקוי או העתקה או עילה לתביעה , ולדעתי גם הם יודעים את זה שהנסיון הזה לא עובר שום קנה מידה משפטי,
ואליכם מחברת אתרוג / רימון / נטספרק , שמידיעה ברורה אתם קוראים כאן בפורום על בסיס קבוע
ראש ממשלה מחליפים בקלפי לא בבית המשפט ,
העם מצביע ברגליים,
לקוחות לא משיגים באמצעות הפחדות ,
פשוט מאד במקום למכור סיפורים שפרו את איכות הסינון שלכם , את הרמה שלו, את שירות הלקוחות שלכם , את התוכנה שלכם , הפסיקו לזלזל באינטלגנציה של הלקוחות שלכם,
ולא , אני לא מתכוון לשפר את הפרסומות , ההצהרות , על שדרוגים שלא קיימים , -
@957 כל מילה!!!
-
אם נטפרי עדיין לא הגיעה לכל בית חרדי, כנראה שאתרוג יגרמו לזה!!!
אני לא משפטן. אבל מה איכפת לאתרוג לשלוח מכתב מעורך דין, אם 019 יכנעו אז הם ניצחו.
ואם 019 יהיו גברים וילכו ראש בראש אפשר לפתוח את כל הקופה [ואם מדברים על העתקות אז ודאי שהתובע יהפך לנתבע. (ע"ע סינון תמונות אנושי ועוד...).]תכלס באמת הגיע הזמן שנטפרי באמת תאמץ לעצמה משפטן צמוד. על כל צרה שלא תבוא.
מה שיותר נראה זה שהמטרה היא למנוע מספקיות חדשות להכנס לשוק הזה עם נטפרי. (הם יגידו לעצמם גם אם זה לא צודק. מה אנחנו צריכם להסתבך משפטית) וזה הסיבה שהתביעה מופנית לספקיות ולא לעמותה עצמה.
מה שבטוח זה @magicode העם איתך!!!
-
אני יודע מידיעה על בכירים באתרוג שבבית שלהם משתמשים רק בנטפרי
ועונים לחברים\שואלים באופן פרטי שנטפרי הכי טובה ומומלצת.חברה חלולים.
@magicode תמשיך לפתח כמה שיותר "פטנטים כאלו :), אציל שכמוך.
-
ל019 או אר אל אין להם עורך דין צמוד ?
בדרך כלל כל חברה שמכבדת את עצמה מחזיקה עורך דין !
והרי שניהם חברות רשמיות ולא מלכ"ר -
זה הזמן להודות לכל אלו ששלחו לי הקלטות של שיחות עמוסות השקרים והוצאת השם הרע נגד נטפרי מפי
מרכזי השרות של חברות ה"סינון". נתווספו כבר כמה עשרות כאלו וזה ייים של חומר, אבל אתם יכולים להמשיך לשלוח, שיהיה... -
@GolanArt אולי אפשר כבר לערוך את כל החומר הזה ולשלוח להם שמתכוננים לשלוח תביעת הוצאת דיבה כנגדם.
שיהיה קונטרה -
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
@GolanArt אולי אפשר כבר לערוך את כל החומר הזה ולשלוח להם שמתכוננים לשלוח תביעת הוצאת דיבה כנגדם.
שיהיה קונטרהאני אחראי רק על איסוף החומר. אני לא מנהל ולא מתנדב בנטפרי, רק פה ושם.
אני מניח שאנשי נטפרי יכלו מזמן להוציא סכומי כסף גדולים מאד שהיו שמים בצל
כל תביעה של כאילו פטנט... רק שבנטפרי עסוקים בלהציל נפשות, לא בלעשות ביזנעס
על גולשים אומללים. -
@מושט אמר בקיבלתי סימן.:
אני לא משפטן. אבל מה איכפת לאתרוג לשלוח מכתב מעורך דין, אם 019 יכנעו אז הם ניצחו.
ואם לא וילכו ראש בראש אפשר לפתוח את כל הקופהאכן. טקטיקה מקובלת לשלוח מכתב מרתיע מעו"ד, גם במקרים בהם אין קייס מספק לתביעה ממשית, בתקווה שהצד שכנגד ירתע וייסוג.
-
@GolanArt אמר בקיבלתי סימן.:
כל תביעה של כאילו פטנט... רק שבנטפרי עסוקים בלהציל נפשות, לא בלעשות ביזנעס
זה לא בשביל הביזנס, זה רק בשביל ההפחדה כנגד !
-
כפי שכולכם רואים, המכתב נשלח כבר לפני שבועיים.
ככל הנראה הענין ש@magicode פרסם את הנתונים כאן בפורום, זה כפתרון להפחדה, דהיינו: שייתכן ואילו חברות הסינון היו יודעים שהדבר יתפרסם, לא היו שולחים מכתב זה כלל.
הם סמכו על כך, שבד"כ חברה מכובדת, לא תוציא שמועה שהם 'מסובכים' עם משפטים.
אז בואו ועזרו להפיץ את הפוסט כמה שיותר, שלחו לכל מכריכם!
מצו"ב גם תמונה להפצה.
-
@WWW שים לב שהמכתב לא נשלח ל@magicode, אלא לספקים. לא יודע מה הם תכננו אבל זה לא מובן מאליו שהמכתב הגיע אליו.
-
צריך פשוט לשלוח מכתב תביעה לאתרוג על שימוש והעתקה במונחים ופטנטים של נטפרי (ואפשר להוכיח את זה שלפני כן לא היה פירסום על סינון אנושי וכו') ממש התנהגות של "הקוזק הנגזל"...
ומכאן והלאה נטפרי צריכה לחשוב גם על פחות פירסום על דברים שעומדים לפתח בשביל למנוע העתקה. -
בפועל אני פיתחתי את נטפרי בלי להכיר בכלל את הפטנט שלהם.
אני גם לא מבין אנגלית מספיק טוב כדי להבין את הפטנט. אבל ממה שקראתי עכשיו בעזרת מישהו שיודע אנגלית, הבנתי שאנחנו לא פועלים בשיטה שהם רשמו בפטנט.רק להדגיש שהמשפט הראשון הוא חשוב לידיעה, אבל מבחינה משפטית בהגנה על פטנטים מה שצריך להוכיח זה המשפט השני.
-
-
@אלי-TZA אמר בקיבלתי סימן.:
@שי אמר בקיבלתי סימן.:
פטנטים של נטפרי
אין דבר כזה
יש לנטפרי הרבה המצאות ופטנטים. (רק שאולי לא רשומים בתור "פטנט")
רוצה דוגמאות? הנה אחת למשל "פיקוח קהילתי". יש את זה באיזה סינון אחר? עוד דוגמא של סינון יוטיוב, שנטפרי התחילה עם זה, ולאחרונה אתרוג מאפשרים גישה גם ליוטיוב אבל בצורה שמאפשרת גישה גם לדברים אחרים... העתיקו, אבל בצורה מעוותת. -
-
@שי אמר בקיבלתי סימן.:
@אלי-TZA אמר בקיבלתי סימן.:
@שי אמר בקיבלתי סימן.:
פטנטים של נטפרי
אין דבר כזה
יש לנטפרי הרבה המצאות ופטנטים. (רק שאולי לא רשומים בתור "פטנט")
רוצה דוגמאות? הנה אחת למשל "פיקוח קהילתי". יש את זה באיזה סינון אחר?לנטפרי יש רעיונות גאוניים אבל לדעתי אף לא אחד מהם ראוי להיות פטנט, מבחינה אמיתית, אולי אחד שתיים ממש.
פטנט צריך להיות משהו מקורי ואישי, שהסיכוי של אחר לנחש אותו הוא קלוש.
כמובן שעם מאכרים כמו שהיה כנראה לנטספארק אז אפשר לרשום לנטפרי כמה עשרות פטנטים עמוקים בהרבה משל המדובר שהוא מגוחך לחלוטין.
חוץ מזה הלואי שמישהו יחקה את נטפרי כמו שצריך ולא רק במונחי פרסום ריקים. -
@WWW אמר בקיבלתי סימן.:
כפי שכולכם רואים, המכתב נשלח כבר לפני שבועיים.
ככל הנראה הענין ש@magicode פרסם את הנתונים כאן בפורום, זה כפתרון להפחדה, דהיינו: שייתכן ואילו חברות הסינון היו יודעים שהדבר יתפרסם, לא היו שולחים מכתב זה כלל.
הם סמכו על כך, שבד"כ חברה מכובדת, לא תוציא שמועה שהם 'מסובכים' עם משפטים.
אז בואו ועזרו להפיץ את הפוסט כמה שיותר, שלחו לכל מכריכם!
מצו"ב גם תמונה להפצה.
אני כבר שלחתי לכמה חברים צילום זה