קיבלתי סימן.
-
חבל שהתרומות בהוראת קבע לא מפורסמות, לדעתי כבר יש סכום גבוה פי כמה בקופה. אני תרמתי בהוראת קבע, וזה לא מופיע.
-
אני לא יודע איך לבצע את זה. אם אני יוסיף ידנית. בחודש הבא יכנס עוד חיוב וזה יהיה כמו תרומה חדשה. ואז הנתון לא יהיה נכון.
-
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
בחודש הבא יכנס עוד חיוב וזה יהיה כמו תרומה חדשה. ואז הנתון לא יהיה נכון.
גם מי שתורם דרך נדרים פלוס לא דרך אתר הקמפיין, זה מתעדכן אוטומטית בדף הקמפיין ?
-
@ליכט
רק מי שתורם עבור הקמפיין.
אבל נדרים פלוס שולחים לי הודעה על כל חיוב שבוצע. לא על כל הוראת קבע שהוקמה.
ולכן רק החיוב הרשאון מגיע כרגע. לאורך זמן יכנס כל החיובים. -
העליתי לפרוג ואעלה גם לפה:
רבותי!!!
מספרים על הרבה אדמורים ורבנים ביניהם הרב כהנמן זצ"ל שיסד את פונוביץ'
ששאלו אותו שהוא אוסף כסף עובד קשה מאד על כל שקל על לבנות את הישיבה ומאידך לאוניברסיטאות יש כסף בשפע בלי שום בעיה.
הוא ענה שכתוב בספה"ק למה יש מצווה שיהיה שלטי הכוונה לערי מקלט ולבית המקדש אין מצווה בתורה שיהיה שלטי הכוונה? התירוץ כתוב, בגלל שהקב"ה רצה שהרוצח לא ישאל איפה הערי מקלט, שלא ידברו מזה אלא ימצא את הדרך ואילו לבית המקדש רצה הקב"ה שאנשים ידברו "היכן בית המקדש"? וכנ"ל לגבי האוניברסיטאות שלא ידברו מזה שיהיה להם מספיק כסף ולהבדיל הישיבות רצה הקב"ה שישמעו מזה בכל מקום, אז אין להם כסף וככה הולכים ממקום למקום ושומעים על מקום תורה!!!השי"ת רוצה שעוד ועוד יהודים יגיעו ליום הדין נקיים יותר, פחות מראות, פחות טקסטים לא מתאימים, שעוד יהודי ועוד יהודי יזכה ביום הדין. שיעבור לנטפרי. שלא יכשל!
אך איך ישמע היהודי מנטפרי? שלח הקב"ה את נטספארק - אתרוג - רימון וכל שם וחניכא דאית ליה לעשות תביעה שעוד ועוד יהודים יגלו את האינטרנט הטהור והשמור.לכו בכחכם זה נטפרי!!!! ואנחנו נבין את הסימן משמים!!!!
נ.ב. כמובן שזה לא מצדיק את התביעה. ואולי האחוזים הבודדים שהם הצילו, הרי משהו הם כן עשו, זיכה להם הקב"ה את המצווה שלהעביר עוד ועוד לנטפרי.....
-
@magicode
אצלי (בקופה שאני מנהל בנדרים פלוס) אני מקבל הודעה גם על כל הוראת קבע שהוקמה.
צריך לסמן v בהגדרות מוסד על השורה: שליחת מייל על הוספת/ביטול הוראת קבע (אשראי). -
פוסט זה נמחק! -
@ליכט
זה לא מתבסס על המייל. יש להם מנגנון ששלוח בצורה אחרת.
בכל מקרה מצאתי רעיון ואני ינסה לבצע אותו.
יש אחד שתרם 50 שקל ב 20 תשלומים זה 1000 שקל. -
@ליכט
אבל נדרים פלוס שולחים לי הודעה על כל חיוב שבוצע. לא על כל הוראת קבע שהוקמה.
ולכן רק החיוב הרשאון מגיע כרגע. לאורך זמן יכנס כל החיובים.@אוהב-ישראל אולי שווה פיתוח בשביל זה?
-
@WWW
עד שאתה מבקש מ @אוהב-ישראל
הקוסם כבר מצא רעיון....@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
-
@ליכט אמר בקיבלתי סימן.:
@WWW
עד שאתה מבקש מ @אוהב-ישראל
הקוסם כבר מצא רעיון....@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
הוא ערך לאחר שכתבתי (או ראיתי)...
-
@WWW
נכון, תוך כדי שכתבת...
הוא אשר אמרתי. -
@ליכט
יש אחד שתרם 50 שקל ב 20 תשלומים זה 10000 שקל.אשמח להתחיל לשלם לך 1000 ולקבל 10.000
-
@magicode בעקבות כל הטרולים למיניהמם אולי כדאי להגביל שלא יהיה אפשרות לתרום פחות מ10 ש"ח
-
@ליכט אמר בקיבלתי סימן.:
גם מי שתורם דרך נדרים פלוס לא דרך אתר הקמפיין, זה מתעדכן אוטומטית בדף הקמפיין ?
אבל בדף של נטפרי בנדרים פלוס אי אפשר לבחור קטגוריות (אם לא דרך דף הקמפיין או דרך קומבינה...).
כדאי להגדיר שיוכלו לבחור את הקטגוריה של הקמפיין.אגב, לשם נסיון, תרמתי עכשיו שקל דרך נדרים פלוס לקטגוריה המתאימה, וזה אכן נכנס לדף הקמפיין, אך מכיון ששיחקתי עם הקישור (בכוונה) זה נכנס לדף הקמפיין ללא שום כיתוב.
(אל תדאגו, כבר תרמתי ביום שישי סכום נכבד...) -
@Chocolate אמר בקיבלתי סימן.:
בעקבות כל הטרולים למיניהם אולי כדאי להגביל שלא יהיה אפשרות לתרום פחות מ10 ש"ח
אפשר לקבל את התרומה ולמחוק את הטקסט.
-
-
-
@by6199 אמר בקיבלתי סימן.:
@ליכט
יש אחד שתרם 50 שקל ב 20 תשלומים זה 10000 שקל.אשמח להתחיל לשלם לך 1000 ולקבל 10.000
צודק. טעות.
-
@אחד-תם אמר בקיבלתי סימן.:
אני מרגיש קצת לא מזדהה עם הסלוגן 'מגינים על המגן' 'עוצרים את המלחמה בנטפרי'
זה מאד חיוור לטעמי. כאילו אנחנו בתור 'הכרת הטוב' עושים טובה ונחלצים לעזור לנטפרי המסכנים. שאנחנו כל כך אוהבים.
דוקא אהבתי את העומק בסלוגן אנו מחזיקים מגן מפני חיצי הטומאה שעפים מכיוון האינטרנט וכעת האויב שכר חיל נוסף שמבקש לבקוע לנו את המגן לכן אנו נדרשים להגן על המגן ולא בתור הכרת הטוב אלא בתור הגנה עצמית @GolanArt