קיבלתי סימן.
-
@WWW
עד שאתה מבקש מ @אוהב-ישראל
הקוסם כבר מצא רעיון....@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
בכל מקרה מצאתי רעיון ואני ינסה לבצע אותו.
-
@ליכט אמר בקיבלתי סימן.:
@WWW
עד שאתה מבקש מ @אוהב-ישראל
הקוסם כבר מצא רעיון....@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
הוא ערך לאחר שכתבתי (או ראיתי)...
-
@WWW
נכון, תוך כדי שכתבת...
הוא אשר אמרתי. -
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
@ליכט
זה לא מתבסס על המייל. יש להם מנגנון ששלוח בצורה אחרת.
יש אחד שתרם 50 שקל ב 20 תשלומים זה 10000 שקל.אשמח להתחיל לשלם לך 1000 ולקבל 10.000
-
@magicode בעקבות כל הטרולים למיניהמם אולי כדאי להגביל שלא יהיה אפשרות לתרום פחות מ10 ש"ח
-
@ליכט אמר בקיבלתי סימן.:
גם מי שתורם דרך נדרים פלוס לא דרך אתר הקמפיין, זה מתעדכן אוטומטית בדף הקמפיין ?
רק מי שתורם עבור הקמפיין.
אבל בדף של נטפרי בנדרים פלוס אי אפשר לבחור קטגוריות (אם לא דרך דף הקמפיין או דרך קומבינה...).
כדאי להגדיר שיוכלו לבחור את הקטגוריה של הקמפיין.אגב, לשם נסיון, תרמתי עכשיו שקל דרך נדרים פלוס לקטגוריה המתאימה, וזה אכן נכנס לדף הקמפיין, אך מכיון ששיחקתי עם הקישור (בכוונה) זה נכנס לדף הקמפיין ללא שום כיתוב.
(אל תדאגו, כבר תרמתי ביום שישי סכום נכבד...) -
@Chocolate אמר בקיבלתי סימן.:
בעקבות כל הטרולים למיניהם אולי כדאי להגביל שלא יהיה אפשרות לתרום פחות מ10 ש"ח
אפשר לקבל את התרומה ולמחוק את הטקסט.
-
-
-
@by6199 אמר בקיבלתי סימן.:
@ליכט
זה לא מתבסס על המייל. יש להם מנגנון ששלוח בצורה אחרת.
יש אחד שתרם 50 שקל ב 20 תשלומים זה 10000 שקל.אשמח להתחיל לשלם לך 1000 ולקבל 10.000
צודק. טעות.
-
@אחד-תם אמר בקיבלתי סימן.:
אני מרגיש קצת לא מזדהה עם הסלוגן 'מגינים על המגן' 'עוצרים את המלחמה בנטפרי'
זה מאד חיוור לטעמי. כאילו אנחנו בתור 'הכרת הטוב' עושים טובה ונחלצים לעזור לנטפרי המסכנים. שאנחנו כל כך אוהבים.
דוקא אהבתי את העומק בסלוגן אנו מחזיקים מגן מפני חיצי הטומאה שעפים מכיוון האינטרנט וכעת האויב שכר חיל נוסף שמבקש לבקוע לנו את המגן לכן אנו נדרשים להגן על המגן ולא בתור הכרת הטוב אלא בתור הגנה עצמית @GolanArt
-
-
-
א. לא כל מי מאיים משקיע בתביעה. הסיכונים בהגשת תביעה שתידחה הם עשרת מונים ממשלוח איום.
ב. הרב המכשיר של אתרוג הוא הרה"ג ר' צבי ברוורמן שליט"א. ניתן לתבוע את רימון בפני הרב ברוורמן בבי"ד האשכנזי בביתר או בבי"ד נתיבות חיים בירושלים על כך שהם מפעילים בעקיפין תביעה משפטית או איום לתביעה משפטית כנגד 019 ובכך גורמים הפסדים אם 019 תנתק קשר. סביר להניח, שרימון תגיע לדין תורה בכדי שלא לאבד את ההכשר. -
@מ.-פינחסי אמר בקיבלתי סימן.:
כותרת הקמפיין צריכה להיות:
כתיבה וחסימה טובה
@magicode @GolanArtנלחמים על נטפרי, לא יהרסו לנו את הבית!
-
@Chocolate אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode בעקבות כל הטרולים למיניהמם אולי כדאי להגביל שלא יהיה אפשרות לתרום פחות מ10 ש"ח
בעיקרון אתה צודק אבל זה מביא הרבה תרומות של שקלים בודדים שיחד מסתכמים באלפים ומה אכפת לך?
-
@אחד-תם אמר בקיבלתי סימן.:
אני מרגיש קצת לא מזדהה עם הסלוגן 'מגינים על המגן' 'עוצרים את המלחמה בנטפרי'
זה מאד חיוור לטעמי. כאילו אנחנו בתור 'הכרת הטוב' עושים טובה ונחלצים לעזור לנטפרי המסכנים. שאנחנו כל כך אוהבים.
זה דבר מאד יפה וחיובי.
אבל זה ממש ממש לא המציאות.
הרי המלחמה שלהם היא בכלל לא בנטפרי, הרי נטפרי זה לא משהו בפני עצמו שאפשר לפגוע בו. מה, חמש אנשים יפיסדו משכורת? זה הרי לא הנושא בכלל.
נטספרק לא הכריזה מלחמה על נטפרי. נטספרק החליטה להלחם ולגמור אותנו אלפי לקוחות נטפרי המאושרים, מי שיפסיד הרי מהאיומים האלו (היל"ת) זה לא חמש אנשים בנטפרי שיצטרכו לחפש משכורת אחרת, מי שיאכל אותה ובגדול זה אנחנו, כל אחד יודע את ה'פעקאלע' שלו, מה מחכה לו בפינה בלי הסינון האיכותי והשירות היעיל והמהיר של נטפרי.
ומי שרוצה להתרשם מהגהינום שממתין לציבור מסגירת נטפרי, שפשוט יקרא את אלפי התגובות באשכול הזה ובשאר האשכולות שבאתר הזה ובשאר האתרים.
לפני כמה שבועות עלה לכל הכותרות סיפור של מוסד שנזרק מהמבנה שלו, לא היה מי שלא דיבר על זה, לא היה מי שלא נגע לו ללב.
למה? כי אף אחד לא הציג את זה כאילו שמישהו נלחם במנהל המוסד.
המסר שזרם בכל הערוצים הוא, שפלוני זורק מאות ילדים לרחוב.
אנחנו חייבים להתאחד ולשנות את המסר.
נטספרק מאיימת לזרוק לכלבים אלפי בתי אב, בעד בצע כסף.
חייבים לדעתי להחליף את הסלוגן.
נכון מאד אבל "לא זו דרכנו"
-
@ברוך אמר בקיבלתי סימן.:
א. לא כל מי מאיים משקיע בתביעה. הסיכונים בהגשת תביעה שתידחה הם עשרת מונים ממשלוח איום.
ב. הרב המכשיר של אתרוג הוא הרה"ג ר' צבי ברוורמן שליט"א. ניתן לתבוע את רימון בפני הרב ברוורמן בבי"ד האשכנזי בביתר או בבי"ד נתיבות חיים בירושלים על כך שהם מפעילים בעקיפין תביעה משפטית או איום לתביעה משפטית כנגד 019 ובכך גורמים הפסדים אם 019 תנתק קשר. סביר להניח, שרימון תגיע לדין תורה בכדי שלא לאבד את ההכשר.א. יכול להיות אבל עד כמה שידוע לנו יש להם כיסים עמוקים. וזה אפשרי.
ב. גם אם יגיעו למסקנה שההכשר כולל זה שנטספארק עושים מים אחרונים. ולכן יבטלו להם את ההכשר על זה שהם הלכו לבית משפט. זה יגיע רק אחרי דיונים ארוכים שלבנתים נפסיד זמן יקר.
רוב הסיכוים שנותני ההכשר יעשו הפרדה בין התנהגות החברה לבין ההכשר על המוצר. כמו שבדץ עושים. כי ההכשר הוא לא על התנהגות החברה. -
רוב הסיכוים שנותני ההכשר יעשו הפרדה בין התנהגות החברה לבין ההכשר על המוצר. כמו שבדץ עושים. כי ההכשר הוא לא על התנהגות החברה.
ככל שידוע לי, כשרויות הורידו הכשר גם על התנהגות, לדוג' סגירה אחרי השעה המוסכמת וכדו'.
-
@ayys613 אמר בקיבלתי סימן.:
רוב הסיכוים שנותני ההכשר יעשו הפרדה בין התנהגות החברה לבין ההכשר על המוצר. כמו שבדץ עושים. כי ההכשר הוא לא על התנהגות החברה.
ככל שידוע לי, כשרויות הורידו הכשר גם על התנהגות, לדוג' סגירה אחרי השעה המוסכמת וכדו'.
אני לא ששללתי את זה אבל ניסנו לדבר עם מביני עניין. והמסקנה שגם אם אפשר לעשות כזה דבר זה רק אחרי דיונים ממושכים. זה לא זבנג וגמרנו.