מגינים על המגן שלנו
-
@מורשת-מרן אמר במגינים על המגן שלנו:
אני הייתי מציע לשים את הסכומים הגדולים בהתחלה, ומתחת את הסכומים הקטנים.
אם אדם מתלהב ורוצה לתרום למען עשות צדק, יכול להיות שהוא ירצה לתרום את סכום גדול.@GolanArt לתשומת לבך
-
אני מבין שעדיין אין בדיוק מידע כמה יעלה הפרויקט.
בטוח שכאשר יהיו תשובות, יגדירו יעד אליו צריכים להגיע.
זה מאוד מדרבן לתרום...
כל אחד מרגיש שהפרויקט יצליח בעהשי"ת בזכות התרומה שלו. -
-
תרמתי ביום שישי, 15:10 בצהריים. תרומה בתשלומים דרך דף הקמפיין, אבל משום מה התרומה שלי לא מופיעה ברשימה ?
-
- אולי כדאי (אם אפשרי) להגדיר שכל תרומה לנטפרי דרך נדרים פלוס לקטגוריה המתאימה תתווסף אוטומטית לדף הקמפיין, כך נרוויח שנוכל להתרים אנשים בבתי מדרשות, דרך עמדות נדרים פלוס.
- אולי כדאי להוסיף את שורת הפרסום של הקמפיין גם בתוף דף שליחת פניה לנטפרי כמו ההפניה להצבעות.
-
@מורשת-מרן אמר במגינים על המגן שלנו:
אני הייתי מציע לשים את הסכומים הגדולים בהתחלה, ומתחת את הסכומים הקטנים.
@WWW אמר במגינים על המגן שלנו:
בוצע ברשימת התורמים.
בוצע במקום הלא נכון....
ברשימת התרומות שהתקבלו, כשאדם בודק את הרשימה הוא נהנה לראות שכל מספר דקות יש תרומה, שממש בדקות האחרונות מישהו תרם, שההתרמה פעילה כל הזמן ולא שוקעת. שם מתאים למיין לפי מועד התרומה כשהתרומה האחרונה למעלה.לעומת זאת באפשרויות המוצעות (50/100 וכו') כדאי לשים את הסכום גדול בתחילה.
כך מקובל בשיווק, קודם הולכים על גדול. מציעים ללקוח את האופציה היקרה ורק אם הוא לא מעוניין יורדים.
אה, אתה לא יכול 1,000? אז אולי 500?
@GolanArt -
התרומות בהוראת קבע לא מופיעות שם. כדאי לתקן את זה, כי הסכום שנתרם בהוראות קבע גדול הרבה יותר.
-
@אלי-TZA אמר במגינים על המגן שלנו:
התרומות בהוראת קבע לא מופיעות שם. כדאי לתקן את זה, כי הסכום שנתרם בהוראות קבע גדול הרבה יותר.
לדעתי כדאי לעדכן תרומות בהו"ק אבל בהגדרה נפרדת, כך אם מישהו יבטל הו"ק וכיו"ב, זה יהיה מוגדר מראש בפחות וודאות. אולי כדאי לאפשר תרומה בתשלומים.
-
@אלי-TZA אמר במגינים על המגן שלנו:
אכן, תרמתי בתשלומים ולא מופיע
לא קיבלתי גם מייל אישור
אולי לא עבר? -
@יוליוס מייל אישור לא אמור להגיע, גם אלי לא הגיע ומופיע
-
מה אם כל אלו שהבטיחו שיתרמו 1000?
@GolanArt מה אם אלה שאומרים שהם תרמו וזה לא מתעדכן? -
@מ.-פינחסי אני אמרתי שאתרום 1000 ותכננתי שזה יהיה ממעשרות. אבל דיברתי עם הרב שלי והוא לא ידע להגיד אם מותר לתת ממעשרות כי זה תלוי בכמה נתונים שהוא לא מכיר כלשונו. לכן אם מישהו ישאל רב שיגיד שמותר שיעדכן.
-
@חיבור אמר במגינים על המגן שלנו:
@מ.-פינחסי אני אמרתי שאתרום 1000 ותכננתי שזה יהיה ממעשרות. אבל דיברתי עם הרב שלי והוא לא ידע להגיד אם מותר לתת ממעשרות כי זה תלוי בכמה נתונים שהוא לא מכיר כלשונו. לכן אם מישהו ישאל רב שיגיד שמותר שיעדכן.
במידה ומדובר במאבק משפטי והכסף ילך לשם בוודאות יותר נראה לי שניתן מאשר אם זה ילך לפיתוחים
-
חוץ מכסף יש את העצומה שלא עולה שקל, יש פה עניין של הבעת תמיכה, נתינת גב, ותמיכה ציבורית בנטפרי ובמנהליה.
חבל לראות שנכון לשעת כתיבת פוסט זה רק 793 איש חתמו על העצומה.
נציגי XXXXXXX חורשים כל פוסט ובדיל מידע המתפרסם בהקשר למאבק הזה, ובוחנים את המשך הצעדים בהם ינקטו.
ולכן חשובה הבעת תמיכה רחבה שאולי תגרום להם לרדת מהעץ בהבינם כי הם נלחמים בציבור עצמו.
@GolanArt אתה מתכנן משהו למייל כפי שהוצע כאן? -
בזמנו פסק לי הרב אהרון ירחי שאפשר לתרום לנטפרי ממעשרות.
-
פוסט זה נמחק! -
@משרדי כתב לי שגיאה בנוסח הזה:
התגלו שגיאות בעת מילוי טופס החתימה על העצומה:
לא ניתן לחתום פעם נוספת על עצומה זו. -
@סופר ברור!
אני מדבר על אלו שעדיין לא חתמו, ואם עדיין לא חתמת נסה בגלישה בסתר. -
@משרדי עדיין
-
@סופר בפעם הראשונה שניסיתי לחתום הופיעה לי ההודעה הזו, היום ניסיתי שוב עם אותם פרטים והצלחתי.