400 מיליון
-
-
@yzahn טעות גדולה בידיך. אתה מתכנת, אבל רוב משתמשי נטפרי לא מתכנתים.
-
@מעמד שרגא
-
@אחד-תם טופל
תודה -
@yzahn למה? כמה דקות אחריך חברך נכנס לשם ואם לא כמה דקות אז כמה שעות וימים.
ככה מסננים! -
@aiib אולי אני לא משתמש נטפרי טיפוסי, אבל לפחות אצלי רוב התמונות נשלחות לבדיקה, (לא ספרתי אבל כך התחושה), זאת אומרת שחלק גדול מהזמן אני מבקר בדפים שאף אחד עוד לא ביקר שם מאז שהתחילו בסינון התמונות, אז מה הסיכויים שעוד מישהו ישתמש בתמונות אלו?
-
@yzahn ביקרו כבר באתרים האלו אולי בדף עצמו לא. שהרי אם הוא פתוח סימן שמישהו ביקש לפתוח אותו
חוץ בזה אתה רואה את עצמך כמשתמש טיפוסי? -
@aiib אמר ב400 מיליון:
חוץ בזה אתה רואה את עצמך כמשתמש טיפוסי?
יש דבר כזה בכלל "משתמש טיפוסי"? כל אחד והצרכים/תחומי עניין שלו.
-
@yzahn עזוב. למה להיות משבית שמחות?
-
@yzahn אמר ב400 מיליון:
לדידי המספרים האלה קצת מעציבים אותי...
מסכים עם הדברים, ואני לא מבין למה אין יותר הסכמה - אז מה אם כולם נהנים להגיד כמה זה טוב, צריך להיות פרקטיים.
מה שכן צריך לחשבן, א. שרוב מוחץ של התמונות כן נעשה בהם שימוש (גם אם לא מיד, מישהו אחרי זה בדר"כ משתמש בזה). ב. לכאורה אין פיתרון לזה, אז לא כדאי בגלל קצת עבודה שהולכת לפח להפסיק את הדבר הנפלא הזה. -
זה כמו שמי שמרוויח הרבה כסף. יפסיק להרוויח כי מעציב אותו שהוא צריך לשלם הרבה מיסים.
איך אמר לי מישהו שהוא נהנה לשלם מיסים. כי ככל שהוא משלם הרבה יותר סימן שהוא מרוויח יותר. -
@magicode
אם כבר משל ונמשל....
הייתי אומר, כמו מישהו שלא קונה פיצוחים, בגלל שמעציבים אותו הקליפות שנכללו במשקל, והוא זורק אותם לפח... -
@yzahn אמר ב400 מיליון:
לדידי המספרים האלה קצת מעציבים אותי... כ"כ הרבה משאבים ואנרגיות, עבור מה? אני מנחש שכמחצית מהתמונות נשלחות לבדיקה ואף פעם לא באים לידי שימוש, כאשר הם חוזרים מהבדיקה המשתמש כבר עבר לכתבה הבאה... וגם אם הוא עדיין שם, בד"כ זה לא תורם הרבה לתוכן. איזה דבר קונקרטי יש לנו מזה? מאגר של חצי מיליארד hashes של תמונות שחלק גדול מזה לא יבוא שוב לידי שימוש. בלשון הגמרא זה נקרא "מבריח ארי" ואין בזה תועלת פוזיטיבית.
אני לא אומר שלא יבדקו, אדרבה זה נחוץ. אני רק לא רואה את האושר הגדול בזה.התמונות לא נבדקות בשביל לפתוח את הכשרים, אלא בשביל לחסום את הפסולים.
אני מציע שידווחו לנן כמה תמונות נחסמו. @magicode -
@סופר צודק
אנשים חושבים שאם נבדקו X תמונות, זה אומר שהם נפתחו
יכול להיות שהרבה מהם בכלל נחסמו ! -
@מעמד אמר ב400 מיליון:
@סופר צודק
אנשים חושבים שאם נבדקו X תמונות, זה אומר שהם נפתחו
יכול להיות שהרבה מהם בכלל נחסמו !ואכן זה הגאווה העיקרית, כמה תמונות נחסמו.
-
אולי כדאי לשמור מידע אילו תמונות היו בשימוש לאחרונה ואילו לא ואת אלו שלא למחוק מהמאגר.
אני לא יודע איך פועל מנוע הסינון, אבל אולי זה ייעל את החיפוש שלא יצטרך להיעשות מול מאגר ענק כל כך שבוודאי רק יגדל עם הזמן.
@magicode מה דעתך? -
@WEB-developer יש תמונות שאחרי שנתיים יהיה בהם שימוש
-
אתה כנראה רק מפתח WEB. אבל אם תלמד על מסדי נתונים תראה שהגודל לא משנה בכלל.
-
@magicode אתה מתכוין לאינדקסים?
-