בשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי
-
@מטעמים אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
@יעקב-ישראל אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
@מטעמים נטפרי פועלת על פי התורה ואינה פונה לערכאות ללא אישור רב
כמובן, בכפוף לאישור ב"ד.
(אין שום סיכוי שנטספרק יבואו לדין תורה, כך שאם יהיה מהם סירוב, השלב הבא הוא תביעה ייצוגית)
תביעה בבי''ד יעזור שאחרי שהם יסרבו להגיע הרבנים שנותנים הכשר להם יפסיקו את ההכשר....
זה ממש אבסורד...... שנותנים להם הכשר כל זמן שהם נלחמים על תחרות שבסה''כ הוא לטובת הציבור החרדי.... תחשבו מה היה ללא נטפרי........
איך היו נראים היום שאר הסינונים..... -
-
לדעתי בזק בינלאומי זה רק מותג. בתאכלס אפשר ליהנות מאינטרנט איכותי עם שאר הספקים שלנו.
-
@magicode אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
לדעתי בזק בינלאומי זה רק מותג. בתאכלס אפשר ליהנות מאינטרנט איכותי עם שאר הספקים שלנו.
אבל יש הרבה שמותג חשוב להם והם לא מתחברים לנטפרי רק בגלל שהם לא עובדים עם ספקים עם ''שם'' ובנוסף יש כאן גם את הקו טלפון שלהם
-
@magicode זהו נכנעת ?
יש הרבה פלוסים בספק הזה מה גם שהמחיר זול -
זה גופא.
מותג זה מותג.כשאומרים למישהו שנטפרי עובדת עם RL וכדו'. זה לא נשמע מספיק טוב. גם אם אסביר כמה הספק טוב וכו' זה לא יעזור. אבל כשאומרים שנטפרי עובדת עם בזק, זה כבר ליגה אחרת לגמרי.
משמעותי מאוד למשל ברושם שיש למקומות עבודה שמעוניינים להתקין שם סינון. שאם נטפרי עובדת עם בזק זה כבר נשמע הרבה יותר אמין. -
@יוליוס אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
שאם נטפרי עובדת עם בזק
בזמנו כשהייתי בבזק וביקשתי לעבוד עם נטפרי במקביל הם אמרו לי שאין להם ספק שעובד עם נטפרי.
היום אם אני אדבר עם בזק ואבקש להתחבר לנטפרי דרך בזק בינלאומי אוכל להתחבר עם שירות מלא ורגיל של בזק? -
@משפחת-כהן אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
זו הודעה משמעותית למוסדות חינוך שמקבלים בזק בינ"ל בחינם ממשרד החינוך.
תודה. -
רק באתי להכניס את הדברים לפורפוציה. זה הכל.
-
בזק = בזק בינלאומי או שזה שתי חברות ?
-
@loters אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
בזק = בזק בינלאומי או שזה שתי חברות ?
במספר שמופיע בוויקי של נטפרי אמרו לי שזה שתי חברות שונות לגמרי
-
@לחיל-אומר אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
במספר שמופיע בוויקי של נטפרי אמרו לי שזה שתי חברות שונות לגמרי
-
-
@loters כאמור זו חברת בת, נפק"מ שאין אצלם שוק סיטונאי, אלא בנדל, עם שירות של בזק (כנראה יקר יותר קצת).
-
@WWW שוק סיטונאי זה לא בנדל?
-
@לחיל-אומר לא, זה שני דברים הפוכים.
שוק סיטונאי - חברות הISP (הספק) משווקות בחבילה אחת גם את התשתית של בזק וגם את הספק שלהם.
בנדל - חברת בזק משווקת בחבילה אחת גם את התשתית שלה וגם את הספק. -
למה בזק בינלאומי כבר לא מופיע בויקי ספקים ומחירים?
-
@מושט כנראה בגלל זה
לצערי. אני צריך לבשר לכם. שבזק בינלאומי כנראה קיבלו את האיום של התביעה של נטפארק (רימון/אתרוג).
ולכן הם השעו את האפשרות להצטרף כרגע.
הם בודקים את הנושא. -
משהו התקדם?
אמור להתקדם?
אני משלם לבזק כל חודש על קו טלפון + לחברת הסיטונאי סכום הזוי של כמאתים ש"ח לחודש או קרוב לזה.
אשמח מאוד שיתחיל הבזק בינלאומי עם הטלפון.
(סלקום לא בא בחשבון מטעם החולק עם הגנב ומטעם חסרון כיס של אונסא דלא אתידע ועוד טעמים ואכמ"ל). -
@יהושע-ב אמר בבשורה טובה! בזק בינלאומי&נטפרי:
(סלקום לא בא בחשבון מטעם החולק עם הגנב ומטעם חסרון כיס של אונסא דלא אתידע ועוד טעמים ואכמ"ל).
לא הבנתי...