מסלולים בנטפרי
-
@וידאל אמר במסלולים בנטפרי:
בדקת את הפיתוח?
בכניסה למסלול יש אפשרות לצאת ממנו תוך שעתיים ללא קנס
שעתיים הם די והותר לעבור על כל האתרים שרגילים להשתמש בהם ולראות האם זה מתאים או לא.לא בדקתי, סה"כ הצעתי.
ורוב אנשים לא משועממים לעבור על ההיסטוריה שלהם לראות האם כל האתרים פתוחים או לא.
שנית, אתה רוצה שבן אדם יעבור 5 מסלולים בשביל להבין מה מתאים ומה לא?
ככל וזה מציאותי ברגע שיש רשימת אתרים עם מידע מה הדרגה של כל אחד זה הרבה יותר קל ולענין -
@magicode אם מישהו בקהלה שייך להגדיר מסלולים?
ואם נגיד שכן אם איזה אתר סגור משום המסלול אז יש אפשריות להקהלה לפתוח לו דבר מסיום? -
-
@cmark אמר במסלולים בנטפרי:
@magicode אם מישהו בקהלה שייך להגדיר מסלולים?
כן.
ואם נגיד שכן אם איזה אתר סגור משום המסלול אז יש אפשריות להקהלה לפתוח לו דבר מסיום?
וודאי שלא.
-
הייתי מציע גם מסלול לוויז בלבד
-
@magicode אמר במסלולים בנטפרי:
כיצד אוכל להגיע לקישור זה בהמשך, באם ברצוני לשנות מסלול?
הוא לא מופיע באזור האישי בצד ימין -
-
@magicode
האם זה במקום הרעיון הזה? (רעיון מספר 7 בדף ההצבעות), או שזה גם על הפרק?
אגב, הרעיון שבוצע נמצא באמצע השרשור הנ''ל -
@magicode המחיר נכון גם למי שגולש דרך VPN? או שהוא ישלם תוספת של 5 שח? (כמו שהוא משלם כעת 20 במקום 15)
-
@מוגן אמר במסלולים בנטפרי:
@magicode המחיר נכון גם למי שגולש דרך VPN? או שהוא ישלם תוספת של 5 שח? (כמו שהוא משלם כעת 20 במקום 15)
@DovidStroh אמר במסלולים בנטפרי:
@Chocolate אמר במסלולים בנטפרי:
- האם המחירים תקפים גם לחו"ל?
בחו"ל וVPN זה גם אותו מחיר זול.
-
מנסיון, אני מנוי במסלול דומה למסלולים האלו, אני מנוי בנטפרי אישי עם פתיחה של אתרים ספורים בתשלום מלא, ובמקרה הצורך מגיש בקשה לפתיחה זמנית של אתר מסוים.
לדעתי, האפשרות הזו מעולה [עם פירוט יותר מה כלול / לא כלול במסלול] אך עם אפשרות בנקודות לבקש פתיחה זמנית של אתר / קטרוגיה מסוימת, אפשר אפי' בנקודות בתשלום נפרד. לפעמים לאדם מספיק אתרים בסיסיים בלבד באופן רגיל, אך לעיתים נדירות הוא מעוניין במשהו נוסף [נשבר לו מכשיר והוא צריך דחוף לדעת איך מתקנים וכו' וכו'], במצב הנוכחי הוא יעדיף לשלם עוד כמה שקלים למסלול הרגיל, אך אם תהיה כזו אופציה הוא יעדיף אותה.
כמו כן מומלץ להוסיף מסלול מייל מורחב בלבד [עם דרייב / תוספים] עם האפשרות הנ"ל. -
@magicode יש אפשרות למי שבוחר באחד המסלולים הנ"ל לבקש פתיחת אתר ספציפי שאינו נכלל במסלול שלו על ידי שליחת בקשה עם נקודות?
-
@גד אמר במסלולים בנטפרי:
כמו כן מומלץ להוסיף מסלול מייל מורחב בלבד [עם דרייב / תוספים] עם האפשרות הנ"ל.
אולי להוסיף גם צ'ט?
-
אי אפשר להוסיף דברים.
אם אנחנו מוסיפים משהו זה מוסיף לכלל המסלול.
ההשקפה היא שכל אתר שחסום הוא כמו אתר שחסום בנטפרי הרגיל ולכן אין שום סיבה שיהיה אפשרות לפתוח.צאט זה אחד הדברים הכי גרועים שיש אני לא מבין את הדרישה הזאת.
-
@magicode
רק אעיר לענין הצ'אט, לפעמים אני מקבל חיבורים לסימים שנערות (בעיקר) רוצות רק מייל, אלא שבגלל שבמסלול של המייל בלבד אז הצ'אט חסום, אז לכן הן מבקשות סים פתוח לאינטנרט (נטפרי, אבל בכל זאת)ואומרות שהן יחסמו לבד את האתרים וכו' בממשק של נטפרי...
זה ממש ממש חבל. ולא מדובר על מקרה יחיד. נחשפות לאינטרנט שלם רק בגלל שרצו צ'אט. -
אני נותן סימים לעובדים לצורך עבודה מהבית, כשבפרופיל אני חוסם להם אתרי קניות וכו' כי זה רק כלי עבודה ולא הטבה.
השאלה האם שייך רק חבילה מינימלית של אתרים + כתובות IP של שרתי VPN. -
@magicode
התכוונתי למסלול שמורכב מממייל, דרייב וצ'אט, (שבלי להכנס כמה זה גרוע, זה כלי בסיסי בהרבה עסקים), לא לפתיחה לפי דרישה לכל מבקש.
ותודה רבה על מיזם המסלולים, אני כבר הצטרפתי! -
@שמשון אמר במסלולים בנטפרי:
@magicode
רק אעיר לענין הצ'אט, לפעמים אני מקבל חיבורים לסימים שנערות (בעיקר) רוצות רק מייל, אלא שבגלל שבמסלול של המייל בלבד אז הצ'אט חסום, אז לכן הן מבקשות סים פתוח לאינטנרט (נטפרי, אבל בכל זאת)ואומרות שהן יחסמו לבד את האתרים וכו' בממשק של נטפרי...
זה ממש ממש חבל. ולא מדובר על מקרה יחיד. נחשפות לאינטרנט שלם רק בגלל שרצו צ'אט.בדיוק בגלל הנערות האלו הצאט נחסם.
הרבה הורים עשו לנערות סמינר שלהם מייל בלבד והם לא ידעו שיש שמה גם צאט.
אנחנו הולכים לפי מה שההורים רוצים לא לפי מה שהנערות רוצות.
הרבה הורים הודו לנו על החסימה של זה. -
@magicode אמר במסלולים בנטפרי:
צאט זה אחד הדברים הכי גרועים שיש אני לא מבין את הדרישה הזאת.
מוסיף על דבריך
ממה שאני רואה שיש הרבה שמתקינים חסימות וכל מיני הגנות בסמארטפונים ובמחשבים אבל בסופו של דבר, הדבר הכי הכי ממכר בסמארטפנים זה ווטצאפ והמקביל שלו במייל זה הצאט (אמנם הצאט פחות. ותלוי הרבה בשכבת גיל, אצל הצעירים זה ממש ממש נפוץ).זה לא קשור ליהדות או לחרדיות זה בכל המגזרים ובכל העולם. יהודים וגוים כאחד.
יתכן שאפילו אצל החרדים יש מעט יותר התמכרות בגלל שאפשרויות הצפיה האחרות יותר מוגבלות.
בסופו של דבר אנשים נשים וטף שורצים על זה יומם ולילה.... -