אתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך
-
@חינמי אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@yzahn אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@asi אני מסתכל בהיסטוריית הפוסטים שלך, ואני תוהה מה בדיוק האג'נדה שלך?
השיח הזה לא מכבד אף אחד!
-
@asi
כל מי שכואב לו עיוותים נוראים כאלו, יכול לעשות מה שאתה עושה ולא לגלוש בנטפרי.
מה הבעיה כאן ? -
@asi לא גולש בנטפרי???
-
@לולוש אכן, אני משתמש בסינון אחר. אבל שאלתי את השאלה כי שמעתי מחברים רבים שאתר זה פתוח, ואתר זה סגור. וסיפרו לי שפנו לנטפרי, וכו', כפי שכתבתי בתגובה הקודמת.
עצם הדיון בי, אם אני משתמש בנטפרי, או לא משתמש, אם יש לי אג'נדה, או לא, כל זה מכוער מאוד.פתיחת אתרים או סגירת אתרים זה משהו סודי שמתבצע בחדרי חדרים? הלא על "פורום אוצר החכמה" היה דיון פתוח (כמדומני היו כמה דיונים) ומנהלי נטפרי הציגו את עמדתם בצורה ברורה.
-
@ליכט ותשובה לגופו של ענין, יש?
-
@ליכט אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
@asi
כל מי שכואב לו עיוותים נוראים כאלו, יכול לעשות מה שאתה עושה ולא לגלוש בנטפרי.
מה הבעיה כאן ?לידיעתך: נטפרי היא עמותה. לא חברה. היא מקבלת תרומות מהציבור.
אמנם היא יכולה לעשות ככל העולה על דעת ראשי העמותה, אבל היא לא מוצר קדוש שאסור לשאול עליו שאלות.
אגב: מה הבעיה לענות תשובות, ומי שאין לו שפשוט ישתוק.
מלבד זאת, נראה לי שזו לא המדיניות של נטפרי, @magicode וצוות נטפרי פתוחים להצעות ושומעים בקורת בקשב ופועלים לשפר
-
@asi צודק! לא צאתי נגד אף אחד ובעז"ה גם לא אצא.
השאלה שלי היא מדוע חבריך לא עושים עם זה כלום?
ועוד משהו:
אתה בעצמך עיינת באתר הפתוח והגעת למסקנה שאינו ראוי או שחבריך אמרו לך? -
@asi אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
קשה לך לענות לגופו של ענין?
כשמכניסים את הענין להקשר של היסטורית ההודעות שלך, מבינים שזאת פעולה מיותרת והשחתת זמן ואנרגיה. וזה בדיוק מה ש @yzahn עשה, הכניס את העניין להקשר הנכון.
@פלורידה, אני מציע לך לקרוא את הנושא הזה, (ועל הדרך להסיר את הלייקים...).
-
@פלורידה אמר באתר פתוח שצריך להיות סגור, ולהיפך:
לידיעתך: נטפרי היא עמותה. לא חברה. היא מקבלת תרומות מהציבור.
ובגלל שהיא עמותה, היא אמורה לקיים דיון פתוח על שאלות ששואלים אנשים שאין להם כל קשר לעמותה הזו ?!
כשמגיע לכאן בנ"א שהוא לא מחובר לנטפרי, והוא דורש דיון פתוח על אתרים מסויימים (וזה לא הפעם הראשון), זה מראה בבירור שיש לו אג'נדה כלשהיא, ובכן אחרי שיציג גילוי נאות, נתחיל לדון לגופו של ענין.
אל לו לבנ"א עם מטרות סמויות, לדרוש מאחרים (שלא חייבים לו כלום, ולא בגלל שהם עמותה, אלא בגלל שאין לבנ"א הזה שום קשר אליהם) לקיים דיון פתוח.
נ.ב., לך הגבתי כי אתה מחובר לנטפרי, אני לא מתכוון להגיב ל-@asi עד שיציג גילוי נאות.
מיותר לציין, כי את הנלע"ד כתבתי ואיני מייצג את נטפרי.
-
אתם עושים ממנו טרול, ואז "מאכילים אותו".
הבן אדם שואל שאלה, יתכבדו המנהלים ויענו, או לחילופין ימחקו את האשכול אם זו דעתם (עד כמה שזה לא דמוקרטי...)
למה כולם חייבים להגיב ולענות ולשאול למה הוא שואל?
מה כל כך אכפת לכם שהוא שואל?
אם אין לכם תשובה לתת לו - אל תתנו אותה. הוא ממילא לא פנה אליכם.
(ואפילו למחמירים שהוא "טרול", אז פשוט אל תאכילו אותו...)
זו עצתי הקטנה לחברי לפורום. תחשבו על זה. -
נכון.
התגובה היא ככה החליטו רבני נטפרי.
אין לנו את הנימוקים. להחלטות האלו. ואנחנו גם לא אחראים עליהם. ולא צריכים להגן עליהם בפרום.
אם אתה רוצה לערר על ההחלטה שלהם.
תשלח פניה מנומקת ובשפה מכבדת למערכת הפניות תציין שזה עירור על חסימה או פתיחה. ויעבירו את הפניה שלך לרבנים.