קו טלפון ביתי
-
@אהרן
מנטוויז'ן -
@יוסי-תקשורת
בזמנו נרשמתי לפילוט
וזו התשובה שקיבלתי
שלום רב
"הסבב הראשון של הפיילוט יצא לדרך, אך רשמתי אתכם לסבב השני של הפיילוט
אנחנו נעמוד איתכם בקשר בהמשך"
רציתי לדעת אם יש היתכנות בכלל לקבל את הפיילוט? -
מתוך מטרה להגיע לתוצאות טובות
בשלב הראשון קבוצה ראשונה קיבלה מתאמים לבדיקה ללא ניוד המספרים שלהם אלא עם מספר זמני.
אני יכול להגיד שאנחנו מתרשמים שאיכות הקו לא הכי טובה.
אנחנו בודקים האם הבעיה בציוד או בספק ה SIP . ונפעל בהתאם לתוצאות הבדיקה!לכן בשלב זה עדיין לא נתקדם לשלב הטסטים שבו נניד ללקוחות את המספרים, עד שנוודא שהמוצר הוא באיכות מספקת.
-
@יוסי-תקשורת
יש חדש? -
@אהרן אמר בקו טלפון ביתי:
@יוסי-תקשורת
יש חדש?עדיין אין לנו מוצר באיכות מספקת אנחנו בוחנים מספר אופציות במקביל - מיד שנגיע למוצר באיכות גבוהה אני אעדכן כאן
-
@יוסי-תקשורת אמר בקו טלפון ביתי:
מיד שנגיע למוצר באיכות גבוהה אני אעדכן כאן
נשמח לשמוע אם יש עדכון. תודה
-
אני לא מבין בשביל מה הפילוט? אני (ורבים אחרים) כבר עושה זאת עם נתב LTE ו-ATA. זה יוצא זול יותר ולעתים קרובות איכות שיחות טובה יותר ואינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק בהתאם לקליטה טובה באזור מגוריך
-
@shloimy95 אמר בקו טלפון ביתי:
אני לא מבין בשביל מה הפילוט? אני (ורבים אחרים) כבר עושה זאת עם נתב LTE ו-ATA. זה יוצא זול יותר ולעתים קרובות איכות שיחות טובה יותר ואינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק בהתאם לקליטה טובה באזור מגוריך
אתה יכול לפרט יותר ,איך זה עובד?
-
אתה יכול לפרט יותר ,איך זה עובד?
אתה צריך נתב LTE עם חיבור Ethernet RJ45. יש לי ניסיון טוב למטרה זו עם Yeacomm P21 ו-ZTE MF283U. ומתאם ATA (מתאם דיגיטלי לאנלוגי) יש לי ניסיון טוב עם מוצרי סדרת OBI 200.
אתה צריך לרכוש תוכנית טלפון VOIP, יש הרבה זולים שאתה יכול למצוא באינטרנט. הספק יגיד לך את ההגדרות של ה-ATA שהגדרת על ידי כניסה עם מחשב בדומה לכניסה לנתב.
לאחר ההגדרה אתה יכול לחבר טלפון רגיל ליציאת RJ11 ב-ATA, או אם ניתקת את הדירה שלך מבזק אתה יכול להשתמש בכבל זול כדי לחבר את ה-ATA ליציאת טלפון אחת ואת כל השאר בכל חדר אתה יכול חבר טלפונים רגילים (או מכשירי פקס וכו' אם הספק שלך תומך בהם).
בהתחלה אתה יכול לחוות ניתוקים וכדומה מכיוון שרשתות שונות משתמשות בטכנולוגיות NAT ו-IP דינמי וכו' לשיתוף IP. יש הרבה הגדרות שאתה יכול לשנות ב-ATA ובנתב כדי לסדר את זה, זה יכול להיות מסובך אז אם יש לך בעיות ואתה לא טכני בעצמך, ייתכן שיהיה עליך מישהו עם ניסיון כדי להגדיר את ההגדרות. (אם אתה בדרך כלל טוב עם מחשבים, זה לא אמור להיות קשה לסדר לבד בעזרת פורומים וכו'). לאחר שתגדיר את ההגדרות הנכונות עבור הרשת שלך תוכל להשאיר אותה מחוברת למשך חודשים רבים ללא בעיות ואיכות שיחה טובה מאוד. -
-
@aiib אמר בקו טלפון ביתי:
אינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק
איך זה עובד? סים סלולרי?!
יש כאלה שהמהירות המקסימלית בבזק היא נמוכה
וקליטה טובה של סים סלולרי הרבה פעמים זה יותר גבוה מבזק -
@a0533057932 מבין,
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדובר -
@a0533057932 מבין,
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדוברראוטר סלולרי
שמחלק וויפי ואולי גם כבל רשת לאינטרנט
ומנגנון שממיר את השיחות לכבל בזק רגיל -
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדובר
נתב LTE עם יציאת Ethernet כמו זה aliexpress.com/item/32801540555.html או aliexpress.com/item/32857563730.html
ומתאם ATA כמו זה amazon.com/dp/B00BUV7C9A/ref=twister_B07TLG46K2 -
@a0533057932
אדרבה יש לי את המתאם OBI 202 (+ כמובן מודם משולב ראוטר)
הוא היה מוגדר לי Google Voice ו זה עבד תקופה כן ותקופה לא, (לאחר הרבה התאמות מצד נטפרי מדי פעם שפתחתי פניות חוזרות בעניין)
היות וזה תומך בשני קווים, אשמח אם תוכל להצביע על חברה מומלצת שתמכור קו VOIP שאוכל להגדיר במתאם הנ"ל. -
לאחר שתגדיר את ההגדרות הנכונות עבור הרשת שלך תוכל להשאיר אותה מחוברת למשך חודשים רבים ללא בעיות ואיכות שיחה טובה מאוד.
ובאותה מידה זה יכול להפסיק לעבוד פתאום...
-
@www אמר בקו טלפון ביתי:
ובאותה מידה זה יכול להפסיק לעבוד פתאום...
מה גורם לך להגיד את זה? האם אתה מכיר מישהו עם קו VOIP מותקן ועובד כמו שצריך ואז הוא פתאום הפסיק לעבוד? אני מכיר הרבה אנשים שהשתמשו בקווי VOIP במשך זמן רב מבלי שזה יפסיק פתאום.
תיאורטית זה יכול לקרות אם הרשת או הספק שלך יבצעו שינויים נרחבים במערכת, אבל ככאלה שינויים שגורמים לזה הם כל כך גדולים ומשפיעים כל כך הרבה שהם תמיד מודיעים לך אז זה לא פתאומי. גם אם הם מבצעים שינויים כמו זה לא קשה לשנות את ההגדרות ב-ATA שלך כך שיעבדו עם הרשת המעודכנת בדיוק כפי שהגדרת אותה בפעם הראשונה. -
@shloimy95 תעשה חשבון שבANVEO אתה משלם 3.8 סנט לדקת שיחה לסלולר ישראלי, שזה כ13 אגורות, בית שמוציא 2000 דקות שיחה לחודש לסלולרי ישלם 260 שקל רק על דקות יוצאות!
אם זה מישהו שבקושי מדבר אז יש בבזק ב20 שקל קו עם 50 דקות יוצאות בחודש, דרך סוכנים. -
@3-פינות אמר בקו טלפון ביתי:
לגבי בזק תוכל לפנות אלי אם תרצה קו בזק
לגבי מרכזיות גם אני מנסה למצוא משהו נורמלי
כרגע הבעיה היא רק בשיחות יוצאות... השאלה כמה אתה צורך... -
@3-פינות אני לא יודע למה הזכרת אותי בפוסט הזה אני שמח עם תוכניות ה-VOIP שלי ובזק לא יעבוד בשבילי ולא יהיה זול יותר אם תוכל לגרום לזה לעבוד. אולם מכיוון שנראה שיש הרבה התעניינות מאחרים @frize-37 @יוד אני אביא כאן הסבר מפורט יותר. אתה צודק שבמקרים רבים VOIP לא יהיה זול יותר, לפני שמישהו יחליף הוא צריך לעשות חישוב.
היתרונות העיקריים של VOIP על פני קווים רגילים הוא שניתן להתחבר אליהם מכל מקום בעולם, לכן מכיוון שהספקים המקומיים הם בדרך כלל זולים יותר, אתה יכול לחסוך כסף בשיחות בינלאומיות ויכול להיות שיש להם מספרים מקומיים במדינות שונות שאנשים יוכלו להתקשר אליהם זוֹל. אתה יכול גם להביא איתך את המספרים שלך אם אתה נוסע כדי שיהיה קל לבצע ולקבל שיחות במספר הרגיל שלך כל עוד יש לך אינטרנט.
בנוסף, רוב תוכניות ה-VOIP מאפשרות לך להתחבר ממכשירים רבים בו-זמנית, ומאפשרות לך לבצע שיחות מכל אחד מהם בו זמנית מבלי להתעסק כמו קו רגיל. קו רגיל אחד עשוי להיות זול יותר אבל 2+ קווים רגילים יכולים להיות יקרים יותר מתוכנית VOIP יחידה עם מספר מכשירים.ספציפית יותר למכשירי סדרת OBI 200, כולם מאפשרים לך להגדיר עד 4 תוכניות ולהגדיר ניתוב כך שהתוכנית הזולה ביותר תשמש ליעד שלך בכל פעם שאתה מתקשר גם אם יש לך טלפון בודד. היתרון של ה-202 הוא שניתן לחבר 2 טלפונים ולבצע או לקבל 2 שיחות בו זמנית. יש גם 212 זה מאפשר לך לחבר קו בזק רגיל ולהשתמש בו לשיחות מקומיות ו-VOIP לבינלאומי עם טלפון בודד.
אתה יכול גם להגדיר ניתוב מתקדם ו-IVR למשל כאשר אתה לא איסוף לאחר פרק זמן מסוים זה מעביר אוטומטית את השיחה לנייד שלך. או כאשר אתה מחייג רק ממספרים ספציפיים אתה מקבל IVR הקש 1 כדי לצלצל לטלפון 2 כדי לחייג מתוכנית ה-VOIP כמו כרטיס חיוג פרטי.אלה כמה מהספקים שבהם השתמשתי או שאני מכיר אנשים שמשתמשים בהם:
localphone.com - תוכניות שיחות לרוב העולם כולל ישראל, מספרים נכנסים מרוב העולם כולל ישראל.
buydidnumber.com, buylocalnumbers.com - זול למספר נכנס מרוב העולם כולל ישראל. הגדר ל-ATA כמו OBI בחינם עם sip2sip.info
dialnow.com - תשלום זול לדקה, תוכניות מנוי אפשריות.
Google Voice - שיחות חינם ללא הגבלה לאמריקה, מספר נכנס אמריקאי. להרשמה הראשונה יש להשתמש ב-IP אמריקאי ומספר טלפון אמריקאי.
sipgatebasic.co.uk - תוכניות שיחות ללא הגבלה לבריטניה ולאירופה יכולות להירשם מכל מקום. מספר בריטניה נכנס בחינם, לצורך הרשמה ראשונה חייב להיות בעל כתובת IP וכתובת דואר בבריטניה.