מה קרה שחסמו את ספריא?
-
אין אפשרות לחסום רק את הדפי מקורות?
אתר שכל "חטאו" הוא שאינו מעוניין בצנזורה על תוכן שיתופי שאנשים מעלים, צריך להיחסם הרמטית? (אני לא מסכים עם הדעה הנ"ל, אבל צריך לקחת דברים בפורפורציות)
ולהרב @magicode המצב כיום, שאין תחליפים סבירים אוצר הספרים חסר ספרים בסיסיים (דווקא ספרי אחרונים יש בשפע) ובויקי טקסט נראה שהמטרה של נטפרי להקשות על המשתמש ככל האפשר.
אני לומד הרבה בדרכים מתוך האינטרנט, וכרגע אין פיתרון סביר (וגם אין נכונות מצד נטפרי) לספרים תורניים מהאינטרנט.
האם כיום תהיה יותר נכונות מצד נטפרי לפיתרון בעיות בויקיטקסט? -
@מאןדהו אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
משפט של פריבלג, לכל אדם יש את סגנון ואפשרות העקיצות שלו,
אני לא מסכים איתך
זו לא עקיצה זו השמצה מכוערת
ובמיוחד שלא מדובר במשתמש קבוע
אלא אחד שבא לטנף וללכת. -
@אחד-תם בכלל לא לטנף, אדם שנחסם לו פתאום ספריא בלי סיבה לדעתו. מובן שיביע את דעתו. ויזכיר מספר עקיצות תוך כדי.
-
אולי יפתחו את על התורה במקום ספריא?
-
@מאןדהו קיבלתי עכשיו את העמוד אודות של על התורה ואיך שזה נראה שמה הבעיה היתה השמות המזרחניקים
-
אדם שנחסם לו פתאום ספריא בלי סיבה לדעתו
הגזמת!
בלי סיבה?אין חולק על העובדה שספריא מכיל חומר מטונף מהגרועים ביותר, מתועבה ועד נצרות
מי שבעיניו אצל מנהלי נטפרי זו לא סיבה (לא טעות בהכרעה)
אלא מאי?, בודאי מנהלי נטפרי עיניהם צרה בהצלחתם של הרפורמיםאיש כזה אינו רצוי כאן, גם בלי שום עקיצות
ואני מדבר כאחד שלא חוסך ביקורת מנטפרי כשיש לי
כולל במקרה דנן -
-
@מאןדהו
הכל מתחיל מזה שאין לכם אימון. ואז הפרשנות על נטפרי שהכל מגיע מתוך רוע.
אין לי בעיה שיגדו שנטפרי לא חכמים, לא מוצלחים, טועים. אבל להגיד שנטפרי עושה את זה מתוך רוע זה לא מתקבל בכלל. ומי שזה נראה שזה התפיסה הבסיסית שלו לפי הדברים שהוא מדבר צריך להיות מורחק מהדיונים פה.
גם אתה מסתכל על נטפרי ככה אבל אתה עושה את זה יותר עדין. אתה מניח הנחות מה בדיוק הדברים השלילים באתר שגרמו לחסימתו ואז מתחיל להסביר שהכל בגלל הרוע שיש לנטפרי בדם.
לא פירטנו מה הסיבות. אם אתה חושב שביצור חומת הדת טועים תתקשר אליהם ותשאל ואולי תגלה שאתה טועה בכל הפרשנויות שלך, שמובילים אותך למסקנות לא נכונות. -
איזה חידוש!
חדרו למכשיר שלי באמצעות ווייפרי לאנדרואיד
והסירו את ההתקנה של האפליקציה@magicode אין כמוך!!!
-
ובויקי טקסט נראה שהמטרה של נטפרי להקשות על המשתמש ככל האפשר.
אחרי שהגעת למסקנא הזו, אני לא מבין בכלל למה אתה עדיין לוקח חלק בדיון כאן.
מה יותר פשוט מלהסיק שגם ספריא נחסמה ללא כל סיבה הגיונית, ורק מתוך מטרה להקשות על המשתמשים ?
ולמה נראה לך שההתכתבות שלך כאן תגרום לנטפרי לשנות את המטרה החשובה הזו ?ממליץ לך בחום לעבור לסינון עם מטרות טובות יותר, ולהפסיק לסבול....
נ.ב. דבריי נכתבו על דעתי בלבד, ואיני מייצג את נטפרי.
-
ולהרב @magicode המצב כיום, שאין תחליפים סבירים אוצר הספרים חסר ספרים בסיסיים (דווקא ספרי אחרונים יש בשפע) ובויקי טקסט נראה שהמטרה של נטפרי להקשות על המשתמש ככל האפשר.
אני לומד הרבה בדרכים מתוך האינטרנט, וכרגע אין פיתרון סביר (וגם אין נכונות מצד נטפרי) לספרים תורניים מהאינטרנט.
האם כיום תהיה יותר נכונות מצד נטפרי לפיתרון בעיות בויקיטקסט?אני לא מבין את הטענה שלך שאין תחליף, וכי כשאין בשר כשר, מותר לאכול טרף ? אוכלים מה שיש, אותו דבר כאן, אתה לא תמות מזה, תלמד במה שיש.
-
אתר שכל "חטאו" הוא שאינו מעוניין בצנזורה על תוכן שיתופי שאנשים מעלים, צריך להיחסם הרמטית? (אני לא מסכים עם הדעה הנ"ל, אבל צריך לקחת דברים בפורפורציות)
... ובויקי טקסט נראה שהמטרה של נטפרי להקשות על המשתמש ככל האפשר.אני גם לא מבין איך את נטפרי שכל "חטאה" היא לשמוע את ועדת הרבנים, אתה דן בכף חובה, ואת ספריא (שהעלו כאן תמונות ברורות שמציגים טקסטים של נוצרים, וודאי שאין להם שום פיקוח) אתה דן בכף זכות. צדיקים אף שזה נוטה לכף חובה, אתה חייב לדון אותם בכף זכות, ורשעים אף שזה נוטה לכף זכות אתה חייב לדון אותם בכף חובה.
נטפרי הם בודאי בבחינת צדיקים, ושכאן שזה גם נוטה לכף זכות שרק (חטאה לשמוע הוראות ועדת הרבנים), מה השאלה בכלל.
וכל זה היה אסור לכל השיטות וכל הדעות אפילו הייתה רק מעלה את זה על דעתך ולא היה מפרסם שום דבר, אבל כאן אתה גם מפרסם את הפרשנויות שלך? על סמך מה ? מאיפה יש לך היתר ? -
@magicode לא חושב שנובע מרוע, חושב שנובע ממשהו אחר, אבל זה לא אומר שה לא בעיה. (דבריי מייצגים אותי בלבד, ולא את אותו אחד שאין לו יכולת תגובה כאן)
ולאלו שמזכירים כל הזמן שאין שום סינון סביר אחר חוץ מנטפרי, (בתוספת עקיצה, לא מתאים לך, תעבור לסינון אחר.) רק אזכיר שהיותה של נטפרי ספק (כמעט) יחיד בתחום הסינון, מחייב אותה יותר מאילו היה חלופות סבירות. -
@magicode אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
@לא-מבין אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
ובלחש אומר, שיתכן שהחטא כאן היה שהאתר הזה יותר מדי הצליח. וד"ל.
על זה אני מרחיק אותך מהפרום.
אין תועלת לנהל דיון עם מישהו שבבסיס חושב שנטפרי או וועדת הרבנים לביצור חומות הדת מתנהלים מתוך כוונות אפילות.
אין גם איך להוכיח לו אחרת. לכן שיעזוב אותנו לנפשנו.משפט של פריבלג, לכל אדם יש את סגנון ואפשרות העקיצות שלו, העקיצות שלך הם כבעלים על המשתמשים, והעקיצות של המשתמשים הם עליך כבעלים, מה הקשר לחסום?
(אילו לא היית עוקץ אף אחד היה הגיוני לחסום כותבים פוגעניים, אבל לחסום רק את מי שעוקץ אותך ואת המיזם שלך?)בדרך כלל אני מסכים איתך בביקורת על נטפרי.
הפעם לדעתי הגזמת...@מאןדהו אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
@מאןדהו קיבלתי עכשיו את העמוד אודות של על התורה ואיך שזה נראה שמה הבעיה היתה השמות המזרחניקים
כלומר?
@אחד-תם אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
אין חולק על העובדה שספריא מכיל חומר מטונף מהגרועים ביותר, מתועבה ועד נצרות
בינתיים לא ראיתי הוכחה.
אומנם למיחש בעי אז אני לא מתלונן על נטפרי והסרתי את האפליקציה, אבל להגיד ש"אין חולק"?@מאןדהו אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
ולאלו שמזכירים כל הזמן שאין שום סינון סביר אחר חוץ מנטפרי, (בתוספת עקיצה, לא מתאים לך, תעבור לסינון אחר.)
פה אני מסכים איתך
-
-
@מישהו12 זה שלא ראית זה לא סותר את העובדה שאין חולק, הרי גם אתה לא חולק...
אני לא מדבר לגבי המאגר עצמו, זה אני לא יודע, אני מדבר על ’דפי המקורות’
-
@מישהו12 אמר במה קרה שחסמו את ספריא?:
כלומר?
זה צילום מסך מעמוד אודות של האתר על התורה.
השמות הם שמות של רבנים מוכרים, אך לא משלנו, ועל כן שאלתי אם הסיבה לחסימה של האתר היא על פי הכלל שמזרוחניק יותר גרוע מחילוני.... -
אם הסיבה לחסימה של האתר היא על פי הכלל שמזרוחניק יותר גרוע מחילוני....
למה? איזה אתר דומה של רבנים חילוניים פתוח?
-
@magicode
לדעתי לא מצפים שתגיב והנושא המייגע ימשך עוד
אל תגרר לזה
שמא יסגר האשכול ? -
@magicode לא חושב שנובע מרוע, חושב שנובע ממשהו אחר, אבל זה לא אומר שה לא בעיה. (דבריי מייצגים אותי בלבד, ולא את אותו אחד שאין לו יכולת תגובה כאן)
ולאלו שמזכירים כל הזמן שאין שום סינון סביר אחר חוץ מנטפרי, (בתוספת עקיצה, לא מתאים לך, תעבור לסינון אחר.) רק אזכיר שהיותה של נטפרי ספק (כמעט) יחיד בתחום הסינון, מחייב אותה יותר מאילו היה חלופות סבירות.נטפרי קם במוצהר עבור הציבור החרדי
כמדומני ש @magicode הצהיר בעבר שהוא לא יכול לעמוד בזה ולספק גם עבור ציבורים אחרים
אי לכך זו אכן הברירה עבור אלו שלא מרגישים כפופים לכללי המגזר החרדי, סינון נטפרי המיועד לחרדים או סינון אחר
ואם הטענה היא שאין - אז יתכבדו אלו שזה חשוב להם וירימו את הכפפה, תורה מונחת בקרן זוית כל הרוצה ליטול יבוא ויטול...(כמובן שתגובה זו ע"ד בלבד)