Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אורי נראה לי שהם עושים איזה עדכון כי לפני כמה דקות גם הפורום עברית לא עלה.
לא יהיה בזה גם את הבעיה של עומס על מרכז הפניות, כי רק ערוצים שהרבה רוצים יפתחו.
@957 כעת עובד גם אצלי
אכן. רק תמונות.
@עומד-בפרשת-דרכים אמר בכתובת ראשית בהגדרת כתובות:
@957 מסתמא שמת לב שהרבה אתרים מנסים לטעון גם את הכתובת facebook.com
זה לא קשור כלל לנידון. כנראה לא הבנת על מה מדובר.
@מעמד נכון וזה לכאורה (רק לדעתי) אחד הסיבות שעדין לא פותחים כי לחסום זה מאוד קל
א
@יצמח-פורקניה אמר בבעיית אבטחה באתר התשלומים הממשלתיים:
סים כשר נייח
לקח לי זמן לקלוט איך סים יכול להיות נייח...
@NDS מסך מגע עם מקלדת, ויש את כל האותיות.
@משרדי הורדה מעולה עד לא הגיוני העלאה חביב+
@100 אמר בהתנתקות מידי פעם:
@לקוח-נטפרי אמר בהתנתקות מידי פעם: @0548593863 ראה אשכול "איטיות x2one מי נתקל" שם דובר רבות שלאחרונה מורגשים ניתוקים תכופים בחברה זו כבר נכתב בעבר שדור 3 בעייתי עם הסים שלהם (הם הקצו פס רוחב קטן בשביל דור 3, משהו כזה...).
@לקוח-נטפרי אמר בהתנתקות מידי פעם:
@0548593863 ראה אשכול "איטיות x2one מי נתקל" שם דובר רבות שלאחרונה מורגשים ניתוקים תכופים בחברה זו
כבר נכתב בעבר שדור 3 בעייתי עם הסים שלהם (הם הקצו פס רוחב קטן בשביל דור 3, משהו כזה...).
הם אכן הקצו רוחב פס של 2MB/S לדור 3 אבל לא אמור להיות ניתוקים בגלל זה אלא בגלל הבעיות האחרונות בחברה (בעיקר אחרי צריכה של 1GB~ ברצף)
@957 אני לא יודע להיצמד בדיוק למושגים, רק עד כמה שזכור לי לקוחות 019 התלוננו על איטיות ולא לקוחות של חברות אחרות שמשתמשות גם הם בפרטנר
אני לא מבין בדיוק, אבל אני רשמתי את החשבון שלי ע"י 'התחברות באמצעות חשבון גוגל'. ואין שום בעיות ולא צריך שום אימות.
@magicode אמר בכלים בגוגל תמונות:
@סופר אמר בכלים בגוגל תמונות: בעזר השי"ת אחרי שבוע של עבודה מאומצת מצד @magicode הגיע הענין לכדי פיתרון, והאיקסים הוסרו בהצלחה. תודה תודה. לא עבדתי על זה שבוע. הגעתי לזה אחרי שבוע.
@סופר אמר בכלים בגוגל תמונות:
בעזר השי"ת אחרי שבוע של עבודה מאומצת מצד @magicode הגיע הענין לכדי פיתרון, והאיקסים הוסרו בהצלחה. תודה תודה.
לא עבדתי על זה שבוע. הגעתי לזה אחרי שבוע.
מה זה משנה מה עשית, אני מאמין שלא גלצת, אלא עבדת למען לקוחות נטפרי ופתרת עוד דברים רבים. כה לחי, והקב"ה יתן לך הרבה כח לעשות חיל, והרבה סייעתא דשמיא.
T
לחיבור אפשר לשייך רק פרופיל הפעלה, אתה צריך ליצור פרופיל הפעלה שבו יוגדר איזה פרופיל סינון אתה רוצה שיחול, ואותו להגדיר.
@אייזיק-דייטש אמר בניצול יעיל של חבילת גלישה:
רכשתי חיבור נטסטיק של 019 ויש לי חוסר בהירות בעניין המדידה של כמות הגלישה כאשר המחשב מחובר לרשת אך הדפדפן סגור ואין אתרים פתוחים, האם זה אוכל לי מהחבילה?? ואם נגיד יש מייל פתוח (ברקע עבודה על המחשב), מה אז?
רכשתי חיבור נטסטיק של 019 ויש לי חוסר בהירות בעניין המדידה של כמות הגלישה
הרבה דיווחו שעדכוני ווינדוס אכל להם מהר מאד את החבילה. וכן כל תוכנה שמשתמשת ברשת אוכלת את החבילה ולכן תמיד ממליצים לנתק את המחשב מהרשת בזמן שאינו נצרך
@חיים-יודלביץ אמר באיך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?:
@סופר אמר באיך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?: @חיים-יודלביץ סליחה, @Chocolate צודק, לא הבנתי אותך. תחפש ב- PROGRAM FILES תיקייה בשם NETFREE, ושם תמצא יישום 'WIFREE TRAY', פשוט תמחוק אותו. תודה רבה! אכן נראה לי שזה מה שהנציג של אאוטנט עשה, זה גם מה שעושים הקבצים שמנתק העלה?
@סופר אמר באיך הופכים את פעילות WiFree למוסתרת?:
@חיים-יודלביץ סליחה, @Chocolate צודק, לא הבנתי אותך. תחפש ב- PROGRAM FILES תיקייה בשם NETFREE, ושם תמצא יישום 'WIFREE TRAY', פשוט תמחוק אותו.
תודה רבה! אכן נראה לי שזה מה שהנציג של אאוטנט עשה, זה גם מה שעושים הקבצים שמנתק העלה?
מה שהעלתי אז עוצר לגמרי את שירותי נטפרי שזה אומר שגם אם המחשב מחובר לרשת של נטפרי שום דבר לא יעבוד (אולי רק האתר של נטפרי ותו לא)
יש לחצן אם סימון של חיצים עולה ויורד, לחצתי עליו ואז הוא ניסה לבצע חיבור, ככה כמה פעמים, עד שהנטסטיק חזר לעבוד. אשמח לתגובה לגבי המחשב, ניסיתי להסיר את המתאם רשת ולהתקין מחדש, אבל עדיין הרשת לא עובדת. עזרה דחוף!
@לקוח-נטפרי תודה רבה! (אין צורך לשלוח, זה היה רק נסיון.)
@א100 או בטלפון 088021818 או במייל k4184184@gmail.com
כבר קיבלת תשובה, אבל בעבר ענו לי במערכת הפניות שהתוכנה לא חוסמת כלל RDP