• 019 נחסם לחיוג מהקומה הכשרה, כיצד מתקשרים אליהם?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    554 צפיות
    משרדימ
    יש מספר ללקוחות נטפרי 0559905599
  • סרטונים jdn

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    489 צפיות
    1
    @בני-1 אמר בסרטונים jdn: יש מישהו שיכול לעזור לי? תפנה אליהם בצור קשר [פעם זה היה בתחתית הדף]
  • תגובת חברת X2ONE

95
    4 הצבעות
    95 פוסטים
    12k צפיות
    a0533057932A
    @עומד-בפרשת-דרכים ולהפך זה שזה במחשב אמור להיות הרבה פחות אלא אם תרצה לומר עדכוני ווינדוס אבל זה החברות יכולות להקים שרת דמא משל עצמם עם העדכון לא כך?
  • הניתוקים בX2ON ממשיכים?

72
    2 הצבעות
    72 פוסטים
    6k צפיות
    frize37F
    @magicode אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?: @אוהב-ישראל אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?: @אחד-תם ה'הבהרה' שלהם לא רלוונטית לניתוק הכללי האחרון של יום ששי / מוצ"ש שעליו הם טוענים בתוקף שהאשמה תלויה בנטפרי. שאלתי אותם היום בצהרים אם זה באשמת נטפרי שיסבירו לי למה הם חושבים ככה. הם טענו לי בתוקף שהם לא אומרים כאלו דברים לאף אחד. אתמול התקשרה לקוחה וטענה שלא היתה לה יומיים אינטרנט. התקשרה לחברה וסידרו את זה וכמובן טענו שמקור הבעיה אצל נטפרי. אז כנראה כן אומרים את זה........
  • נטפרי לאייפון, יש דבר כזה?

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @מזמור באופן עקרוני זה אפשרי דרך OTG.
  • חסימת Windows Update בספקים

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    3k צפיות
    33men3
    גם לי אתמול לא עבד Windows Update, ואחרי כמה שעות חזר לעבוד. צריך פתרון אמיתי
  • להתפלל...

נעול
    5
    3 הצבעות
    5 פוסטים
    635 צפיות
    סופרס
    @מעמד אמר בלהתפלל...: @100 נראה לי שהוא התכוין לאתרוג מסוג אחר ... הדברים ברורים.... ושיתפללו שיזכו כל כלל ישראל לזכות לאתרוג כשר ומהודר....
  • צ'אט של חברות שונות דוגמת כא"ל סלקום ועוד חסומים, מדוע?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    664 צפיות
    O
    @גדול-קטן אמר בצ'אט של חברות שונות דוגמת כא"ל סלקום ועוד חסומים, מדוע?: @548499758 אמר בצ'אט של חברות שונות דוגמת כא"ל סלקום ועוד חסומים, מדוע?: @יוסף אמר בצ'אט של חברות שונות דוגמת כא"ל סלקום ועוד חסומים, מדוע?: רות שונות דוגמת כא"ל סלקום ועוד חסומים, מדוע אצלי צ'אט עם כ.א. ל עבד גם אצלי. גם אצלי עבד.
  • תגיות במערכת הפניות

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @yzahn אמר בתגיות במערכת הפניות: @מתכנת לא בטוח שכולם בשימוש, למשל לא נתקלתי בתגית "באג" הגם שדיווחתי בעבר על באגים (לא רציניים). נראה לי שחלק גדול מהתגיות, הם תגיות מוסתרות מעיני הלקוח, וגלויות לבודקים... כך שאולי מומלץ בכלל לערוך את ההודעה ולמחוק את הקישור. לשיקולך...
  • זה ההוא שמוריד את הזבל?...

3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    624 צפיות
    chaimkeC
    הוא נרדרה
  • האם CertInstaller.exe אמור להתקין תעודה גם עבור Java?

6
    2
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    842 צפיות
    האברךה
    @נטפריס אמר בהאם CertInstaller.exe אמור להתקין תעודה גם עבור Java?: debugging נִפּוּי שְׁגִיאוֹת, או נִפּוּי תְּקָלִים (באנגלית: debugging, דִּיבָּגִינְג; בלעז: דִּיבּוּג), הוא תהליך שיטתי של מציאת והפחתת באגים בתוכנת מחשב או בחומרה אלקטרונית, כדי לגרום להם לפעול כפי שתוכננו. (ויקיפדיה)
  • אמצעי תשלום

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    א"א להכניס פרטים שונים שמה?
  • חוקים בעניני סינון

1
    8 הצבעות
    1 פוסטים
    498 צפיות
    אין תגובות
  • ניתוקים

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    900 צפיות
    frize37F
    @zeevgros אמר בניתוקים: @המכתב אני חושב וזה רק דעתי האישית ש 019 השתפרו הרבה גם בשירות וגם באיכות אתה צודק. רואים גם בתוצאות הסקר. בכל אופן יש לשים לב שחיבור עם נטסטיק עובד עם קליטה סלולרית, ואם במקום אין קליטה טובה במקרה הזה של פרטנר לא יעזור שיפור של חברה כזה או אחר. אז קודם שעוברים כדאי לבדוק שאין בעיות קליטה במקום.
  • אתר 1.2.3.4 לא עובד לי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    מושטמ
    הסתדר, @magicode תודה
  • משהו קצת מעצבן בנטפרי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @tweenset תכירו כלי מאוד שימושי: חוסם פרסומות - AdBlock שבנוסף לפרסומות שהוא מסיר לבד נותן אפשרות להסיר מהדף המוצג כל מה שתרצו. (ההגדרה נשמרת ואין צורך להסיר שוב פעם הבאה) בשתי לחיצות סימנתי לו את הריבוע של הצ'אט והופ זה נעלם.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    6 צפיות
  • אין סינון באתרים מאובטחים

נעול הועבר
    40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    3k צפיות
    סופרס
    @אנוממי ממש תשובה לא לעניין. יהודי שמפריע לו בשמירת העיניים תמונה מסויימת, ומבקש עזרה אולי יש פיתרון, במקום לענות לו לעניין, מספרים לו סיפורים שבמקומות אחרים יש ראיות אסורות יותר חמורים מזה, ולכן ? אם אין פיתרון, אז אין, אבל אם יש, כבר נפסק להלכה שאם יש דרכא אחרינא נקרא 'רשע'.
  • האם חסמו וידיאו בJDN

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    5k צפיות
    א
    @WWW עבד בהחלט, הייתי צריך לסגור כל מה שלקח זיכרון במחשב ואז זה עבד. [image: 1547726828376-49d14c78-ab02-4fe6-8d68-327aa999b603-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-resized.png]
  • יש שירות פתיחת לקוח לדוברי אנגלית?

אנגלית
    8
    2 הצבעות
    8 פוסטים
    813 צפיות
    מרדכימ
    @ליכט לי היה חיבור קווי של X2ONE והיו לי בעיות לרחצה... עד שעברתי לסים כשר