התנסות בנטפרי
-
-
למה לא לעשות אתר שבו יש תיבה שבו מכניסים כתובת ויראה האם חסום או לא?
-
@makomrar אמר בהתנסות בנטפרי:
אתה אפילו לא תצליח לנחש כמה רעיונות העלו בעבר
-
@makomrar
לא זה הפירוש התנסות,
התנסות הפירוש לראות כיצד זה מתפקד, -
@957
מזה ומזה אל תנח ידיך.
במסגרת תפקידי זכיתי ב"ה להכניס עשרות מנויים תחת כנפי נטפרי.
לא פעם ולא פעמיים, אחרי שהבנאדם אתו שוחחתי לא סיים להתלבט, פשוט בקשתי ממנו שישלח לי רשימת אתרים (לפעמים רשימה של 70 או 100 אתרים לא פופלריים ואף יותר).
ובדקתי אחד אחד אם זה פתוח (ואם זה סגור בגלל שלא נבדק, או שכבר נבדק ונסגר).
ובכן, הצעתו של @makomrar, הגם שהיא אכן לא באה במקום התנסות, אך עדיין היא יכולה להועיל בהרבה. -
@ליכט
עקרונית אני חושב שאני יכול לעשות כזה דבר,
צריך לזה את האישור של נטפרי,
אני מניח שאם הם היו מעונינים היו עושים את זה כבר, -
@makomrar אמר בהתנסות בנטפרי:
רעיון נפלא. אני תומך.
יהיה יעיל יותר אם יהיה ניתן להכניס רשימת אתרים וליד כל אחד יהיה סימון פתוח/חסום. -
@MacroShadow אם כבר שזה יהיה בתוך המסגרת של נטפרי.
לא במקום שכל אחד יכול לעשות את זה.
אחרת כח מי שמקים סינון ישאב את כל המידע של נטפרי תוך שעתיים.פעם היה כתובת מייל ששולחים כתובת והוא מחזיר תמונה איך האתר נראה בנטפרי. זה גם יכול להיות רעיון
-
הבעיה שלפעמים האתר פתוח אך הוא לא שימושי. יכול להיות אתר שיש בו סרטונים שאתר יהיה פתוח אבל הסרטונים לא יעבדו.
ואז אחרי ההתחברות יבוא הלקוח ויתלונן ששיקרו אותו. אמרו לו שהאתר פתוח. -
@magicode
בשביל זה אני מציע לעשות wp(קוצר מסיבות מובנות) או באמצעות תוסף לדפדפן, שיוכלו ממש לגלוש באמצעותו בנטפרי, -
@957
ונראה לך שהסינונים האחרים לא יחסמו אותו.
אם כן אז מה הרווחנו. -
@magicode
לא משהו בקול רעש גדול, גם לא תחת דומיין ייחודי,
משהו שיכול לשמש בעדינות מנהלי קהילות וכדו' שאגב יש להם גם השפעה בסינונים האחרים,
וכפי שאתה יודע יש גם אנשים שמצטרפים לנטפרי כשקודם לא היה להם סינון כלל או סינון קלוש, -
נראה לי שהכי קל להתנסות זה להיכנס לחדר אינטרנט שעובד על נטפרי (דהינו רוב החדרי אינטרנט במקומות חרדים) ולשלם 5 ש"ח על רבע שעה ולבדוק
-
@magicode
תוכנה כזאת יכולה לעזור
https://github.com/duketwo/WinsockConnectHookSocks5
(דיברנו עליה בעבר). -
@clickone אמר בהתנסות בנטפרי:
@MacroShadow אם כבר שזה יהיה בתוך המסגרת של נטפרי.
לא במקום שכל אחד יכול לעשות את זה.
אחרת כח מי שמקים סינון ישאב את כל המידע של נטפרי תוך שעתיים.לא הייתי דואג. העוצמה של נטפרי זה לא באתרים הפתוחים/חסומים כמו שהוא בסיווג המדוייק של האתרים, ומכוחו בסינון המתאים בדיוק לכל אתר ואתר.
-
@magicode אמר בהתנסות בנטפרי:
הבעיה שלפעמים האתר פתוח אך הוא לא שימושי. יכול להיות אתר שיש בו סרטונים שאתר יהיה פתוח אבל הסרטונים לא יעבדו.
ואז אחרי ההתחברות יבוא הלקוח ויתלונן ששיקרו אותו. אמרו לו שהאתר פתוח.ברור שצריך אזהרה שהעובדה שהאתר פתוח אינו מבטיח את פעילותו התקינה.
למעשה נכון יהיה להחזיר אחד מ4 תגובות לבדיקת אתר: פתוח, חסום, פתוח ללא סרטונים, פתוח ללא סרטונים עם אפשרות בדיקה. -
@beri.zip אמר בהתנסות בנטפרי:
נראה לי שהכי קל להתנסות זה להיכנס לחדר אינטרנט שעובד על נטפרי (דהינו רוב החדרי אינטרנט במקומות חרדים) ולשלם 5 ש"ח על רבע שעה ולבדוק
אכן כבר השתמשתי עם הרעיון הזה והצעתי לכמה לבדוק בחדרי אינטרנט, אך מלבד זה שאינו דומה משהו שיש לך בהישג יד אצלך במחשב, למשהו שאתה מרגיש כל דקה שאתה מפסיד כסף ().
הרי שלפעמים זה גם לא מועיל, מכיון שרוב החנויות כפופות תחת 'חותם', ושם יש אתרים שנחסמו בהגדרת הקהילה, ומי שעדיין אינו בקי ורגיל בנבכי נטפרי, קשה לו להבין מה בדיוק יהיה פתוח אצלו ומה לא וכו'. -
@ליכט
אני מבין שאתה מתעסק בחיבור אשים לנטפרי.
איך אני יוצר איתך קשר? -
@מ.-פינחסי
אני לא מתעסק בחיבור אנשים לנטפרי.
אני מנהל קהילה, ומטבע הדברים, אני משדל ומסייע לאנשים מהקהילה להתחבר לנטפרי.יש לך את @957 @frize37 @zeevgros @בן-של-מלך @סים-כשר שעוסקים בחיבור אנשים לנטפרי.
וסליחה ממי ששכחתי. -
@ליכט @דרור @מ-פינחסי אני קצת יבהיר כמה דברים, הוויפרי נועד על מנת לחסום את המחשב מחיבור לרשת אחרת שאינה של נטפרי, אבל אין שום חיוב להשתמש בה.
(כמובן שיש סיכון של חיבור לאינטרנט פרוץ כשאין את התוכנה ולכן ממליצים לכל אחד להתקינה, אבל אין שום הגבלה בגלישה עם נטפרי במידה ולא מתקינים)
אם מישהו רוצה להתנסות בנטפרי ויש לו נטסטיק, הוא יכול ליצור קשר עם אחד הסוכנים שיש פה בפורום (יש פה כמה בתגובה לפניי) ולרכוש דרכם סים (נראה לי שב019 הם יכולים לסדר ללא דמי חיבור, או בעלות מאוד נמוכה של 10 שקלים) לנסות שבוע/שבועיים ולבטל את הסים ואז משלמים חיוב יחסי לפי הזמן שניצלת את החבילה, אני יודע שככה זה עובד ב019 לא יודע מה עם האחרים. (מחיר של חודש ב019 זה 40-50 שקל מה שיוצא כ 10 שקל לשבוע)
ה15 שקל בחודש לנטפרי הבנתי שזה גם כן חיוב יחסי אם מבטלים באמצע.
בסופו של דבר זה לא אמור לצאת יותר מ20-25 שקל.