מגינים על המגן שלנו
-
@שלו' אמר במגינים על המגן שלנו:
@GolanArt אולי כדאי להוסיף לדף ההתרמה את ההודעה החדשה של @magicode עדכונים בנוגע למערכה
אתה צריך להזכיר את השם של הבוס. אני בורג קטנטן, מה שהוא מחליט אני עושה (או מתעצבן ועושה )
-
טופל העניין של ההוראת קבע.
-
@magicode
אולי כדאי לרשום ב'סיכום תרומות לפי ימים' שזה לא כולל התחייבויות (או להוסיף גם שם את ההתחייבויות). -
-
לתשומת לב @administrators , היום בעמוד הגב ביתד יש כתבה על פחים טמונים, היה שם סיפור של חברה שיש לה פטנטים רשומים על המוצר של פח טמון, שתבעה את החברות שזכו במכרז בגין הפרת פטנטים ודרשה צו מניעה וכו'
בית המשפט במקרה זה קבע שלכאורה לא היתה סיבה כלל לקביעת פטנט על המוצר, ולכן אין מדובר בהפרת פטנט.
זה יכול להיות בהתאמות מתאימות גם טיעון למקרה דנן.
מצורפת ההחלטה:
0_1536165643429_ff989e26-a475-467e-b042-caff68402449-d2ea08f3253244d88baa49322b3d1074_f_original_copy.pdf -
@magicode אמר במגינים על המגן שלנו:
כלומר הסכומים שמופיעים כעת בדף הקמפיין כוללים את כל התשלומים של הוראות הקבע?
-
זה אומר שהתווסף רק בסכום הכולל או גם בפירוט?
אני חושב שבפירוט זה לא התווסף -
הסכום הכולל כולל גם הו"ק. רשימת התורמים לא.
נוספה רשימת נפרדת של הו"ק - החלק שעוד לא הגיע לידי גבייה.(אגב, מי שלא רואה את השינויים בדף ירענן באמצעות המקשים Ctrl + F5)
-
@zvizvi והפירוט לפי ימים כולל הו"ק?
-
@מ.-פינחסי אמר במגינים על המגן שלנו:
@zvizvi והפירוט לפי ימים כולל הו"ק?
הפירוט לפי ימים לא כולל הו"ק, אם אני קלטתי איך זה נעשה אין סיכוי לחשבן לפי ימים אלא אם נדרים יחדשו משהו בממשק.
@zvizvi יש איזה פער של 270 ש"ח בסכום שלא מחושבן נכון
-
אני חושב שלא צריך כלכך להשקיע בדף התרומות, הרי הוא נועד מלכתחילה רק כדי לגייס כספים לנטפרי כדי שיוכלו לעמוד בתביעה (אם תהיה)
ובזה @magicode אמור כעת להשקיע, ולא בדף תרומות, זה רק האמצעי - לא המטרה, לא ?! -
@zvizvi אמר במגינים על המגן שלנו:
הסכום הכולל כולל גם הו"ק. רשימת התורמים לא.
נוספה רשימת נפרדת של הו"ק - החלק שעוד לא הגיע לידי גבייה.(אגב, מי שלא רואה את השינויים בדף ירענן באמצעות המקשים Ctrl + F5)
מה עם זה שתרם 240 ש"ח ללא הגבלה?
לדעתי צריך לחשב את זה לפחות X 12.
-
תבקשו מנדרים משהו יחודי שאנשים יוכלו להתחייב בהוראת קבע באשראי בתשלומים-וכן יקח ממסגרת הכרטיס, ככה הכסף בגדול 'מובטח'
צריך עדיין להשאיר את האופציה של תרומה בהו"ק בלי ניצול מסגרת הכרטיס
-
@משה-זוכמיר אמר במגינים על המגן שלנו:
תבקשו מנדרים משהו יחודי שאנשים יוכלו להתחייב בהוראת קבע באשראי בתשלומים-וכן יקח ממסגרת הכרטיס, ככה הכסף בגדול 'מובטח'
צריך עדיין להשאיר את האופציה של תרומה בהו"ק בלי ניצול מסגרת הכרטיס
לא צריך משהו ייחודי מי שרוצה לחייב את המסגרת עושה עסקת 2000 ש"ח ב10 תשלומים במקום הוראת קבע
-
אני משתגע מהישרות של @magicode
-
והנה עוד משהו על הישרות של @magicode (תודו שאחרים לא היו כותבים את זה...)
-
@חיבור אמר במגינים על המגן שלנו:
@clickone אמר במגינים על המגן שלנו:
והנה עוד משהו על הישרות של @magicode (תודו שאחרים לא היו כותבים את זה...)
הדברים האלו זה הקוסם או ההוא מהגולן?
-
@חיבור אמר במגינים על המגן שלנו:
המילה ישרות מידי חיוורת ל @magicode שלנו
-
@מעלה-ומוריד אמר במגינים על המגן שלנו:
@GolanArt אמר במגינים על המגן שלנו:
אתה צריך להזכיר את השם של הבוס. אני בורג קטנטן, מה שהוא מחליט אני עושה (או מתעצבן ועושה )
מצד שני, כבר מתחילת הדרך @GolanArt החליט לתת את כל הבמה ל @magicode, ראה כאן:
https://www.prog.co.il/threads/אינטרנט-100-כשר.130508/#post-1868982 -
@ליכט אמר במגינים על המגן שלנו:
@מעלה-ומוריד אמר במגינים על המגן שלנו:
@GolanArt אמר במגינים על המגן שלנו:
מצד שני, כבר מתחילת הדרך @GolanArt החליט לתת את כל הבמה ל @magicode, ראה כאן:
https://www.prog.co.il/threads/אינטרנט-100-כשר.130508/#post-1868982וואו! @ליכט תודה על הקישור, אף פעם לא ראיתי את זה. זה מדהים לראות איך ש @magicode ביקש בכלל מלכתחילה לעבוד בשיתוף עם אתרוג ונטצח עד שהוא ראה שיש להם שיקולים כלכליים,
אני מדמיין לעצמי שהם מתחרטים כיום על כל רגע שלא הכניסו אותו למערכת, כי היום הם צריכים להוציא על זה הרבה כסף בשביל הפרת פטנט מדומה וכדומה