העניין המשפטי!
-
אם תתקבל שם תשובה שמצדדת בעמדת נטפרי, יוכל אולי משרד עורכי הדיו לוצאטו הנכבדים לצרף זאת בתשובתם המשפטית. כמשקל נגד לטענות נטספארק המגובים בין היתר ב"כל מיני ציטוטים בפורומים שונים".
-
מסתמא התובע בעצמו יענה שם
-
@yzahn אמר בהעניין המשפטי!:
מי שהגיב שם מתבקש למחוק. לא מקובל לענות להערה בתשובה. @shraga, זה היה נראה משונה אם מישהו אחר היה עונה במקום השואל לשאלה שהופנה לשואל אז טוב שלא ענית. (האתר שם לא מתנהל כשטיבל )
רציתי להגיב שם בתגובות לשאלה עצמה, ולכתוב שלפי הID של הפטנט נראה שהוא מישראל.
ככה "לפי מזהה הפטנט מדובר בישראל, אך אני מניח שהשאלה היא כללית, האם יש מקום להניח כי בקשה לביטול פטנט כזה תאושר מהסיבה שהפטנט מובן מאליו ואין בו צעד המצאתי."@WEB-developer ?? מוזמן למחוק...
-
@shraga איך החלטת מי זה? מכיון שתמונות פרופיל שם מגיעים מאותו מקום של הפורום פה, נראה שזה לא הוא. (אם הבנתי נכון התמונה נבנה מ-hash של המייל איתו אתה נרשם, אם מישהו מחפש פרוייקט כיפי, שיעשה מנוע חיפוש שיחפש לפי תמונות המשתמש... כבר כמה פעמים שחסר לי דבר כזה)
-
@yzahn
זה לא אותו תמונה בדיוק -
@yzahn
צודק,
בקשת מחילה מ@WEB-developer .
@yzahn אולי תדווח על התשובה כספאם וכדומה, זה בהחלט נראה מוזר תשובה כזו שגם לא לפי הכללים שם שדיונים סביב השאלה עצמה מתבצעים בתגובות תחתית השאלה.
@מעלה-ומוריד זה אתה? -
@shraga אמר בהעניין המשפטי!:
@yzahn
@מעלה-ומוריד זה אתה?אני תוהה לפי איזו רשימה אתה מברר מי הכותב. לא לפי סדר הא-ב. מה שבטוח. מעניין מי הבא בתור.
האמת, לקח לי זמן להבין את השאלה, חשבתי שאתה שואל את @yzahn אם הוא מעלה ומוריד... -
היה לי אינדיקציה טכנית כלשהי שזה אתה, אבל אם אתה מכחיש... סליחה גם ממך...
-
-
-
@מעלה-ומוריד סומך עליך.
-
@makomrar יותר נכון שלא צריך להביא את דברי הצד השני במשפט, התורה התכונה שאמרה זאת לדיין עצמו. ולא למשהו מהצד, משהו מהצד לא צריך להכנס למריבה!
-
@אבק אמר בהעניין המשפטי!:
@יוליוס אמר בהעניין המשפטי!:
חכמים הזהרו בדבריכם (אבות פ"א יא')
כפי שנראה מהמסמכים, מתספארק משתמשת בין היתר בצילומים מהפורום כדי לאשש את טענותיה
אל תעשו לה את החיים קליםהציטוטים מהפורומים ותגובות גולשים ברשת הם פשוט מגוחכים
הבקשה הזו מנוסחת ממש כמו פשקווילחבל שהם לא ציטטו מפה:
https://www.prog.co.il/threads/ככל-שיענו-אותו-כן-יפרוץ-או-איך-לעזאזל-אפשר-ליירט-את-הנטפרי-הזה.385314/ -
@magicode אמר בעידכונים בנוגע למערכה המשפטית:
האויב גם יכול לקרוא מה שכתוב כאן.
הנה הוא קרא, ראה שנטפרי כן שילמו 2000 ש"ח, וכבר שלח מכתב לרשם....
http://www.ilpatsearch.justice.gov.il/UI/PatentsReqPdfFiles5/2019/02/225819/951-99-2019-001649.pdf -
@magicode אמר בעידכונים בנוגע למערכה המשפטית:
לאחר דין ודברים.
רשם הפטנטים החליט. לחייב אותנו להפקיד ערובה של 30,000 במקום 100,000 כפי שהם דרשו.
העורך דין שלנו הגיב לכל טענותיהם.
ועכשיו ממתינים לשלב הבא.
השלב הבא זה חקירה של שני הצדדים אצל הרשם.
ואחרי זה כל צד מגיש סיכום לרשם על החקירה הזאת.
ואחרי זה הרשם נותן החלטה.http://www.ilpatsearch.justice.gov.il/UI/PatentsReqPdfFiles5/2019/05/225819/951-99-2019-016096.pdf
-
@ליכט מה כתוב שם ? (חסום לי)
-
@מעמד אמר בהעניין המשפטי!:
@ליכט מה כתוב שם ? (חסום לי)
-
@ayys613 תודה על התמונה !
וחוץ מזה שנטפרי מפקידה כסף מה זה אומר בשלב הזה ?
למה מחכים ? -
פוסט זה נמחק! -
השלב הבא זה חקירה של שני הצדדים אצל הרשם.
ואחרי זה מגישים כל צד סיכום לחקירה הזאת.
ואחרי זה הרשם מחליט.