הקרב לסגירת ויקיפדיה.
-
@מוסיף-והולך הוספתי אותך לקבוצה, יש לך הרשאות להגיב בפורום נקיפדיה,
אשמח אם תכין שם רשימת הנחיות מסודרת. -
@GolanArt האם תוכל להוסיף גם אותי?
בינתיים אכתוב כאן:
אעבור להיות ענייני יותר. ובכן, מה אפשר לעזור לנו?
ראשית, בשביל איזו סוג עזרה שלא תהיה, יש להכיר קצת את המכלול, להכיר את מערכת מדיה ויקי (שיתכן שיש כאלו שכבר מכירים מוויקיפדיה), להכיר את הצרכים של המכלול. פשוט תיכנסו ותתחילו קצת להסתובב ולערוך.לאחר מכן, הכל יכול לעזור לנו:
- מתכנתים
- גרפיקאים
- עורכים לשוניים
- עורכי תוכן
- מנטרים (מבקרים עריכות של אחרים)
- שותפים בדיוני מדיניות, גיבוש התייחסות אספקלריה תורנית
החשוב מכל הוא עורכי התוכן, זה בעצם כל המכלול, ועורכי תוכן א-יכ-ו-ת-יי-ם. אנו מוצפי בעבודה ובתכנים הנוספים כל הזמן, מוצפים באנשים הרוצים לעזור, אך כנגד כל כמה חדשים הרוצים לעזור אנו זקוקים ללפחות משתמש אחד בעל ניסיון בנהלי ויקיפדיה ובעריכות ברמה המוקפדת שם. אז אני קורא לכל מי שיש לו ניסיון ויקיפדי - כדאי לבוא, תתקבל בברה, וכל מי שאין לו אבל רואה את עצמו מוכשר לעריכה אנציקלופדית שיבוא לרכוש את הידע במהירות, ויועיל כך גם לבקרת תוכן של אחרים. כמובן גם מי שסתם יכול לערוך מוזמן לבוא.
-
@GolanArt
איפה הוא הפורום נקיפדיה? -
@GolanArt
אה, מצאתי. תודה. -
-
@davidnead אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
במהלך תרומה מתקבלת הודעת שגיאה כזו:
מקבל זה מקבל תשלומי PayPal דרך האתר שלו בלבד. כדי להשלים תשלום זה, עבור אל האתר שלו ובצע את ההנחיות, או שלח אל המקבל הודעת אימייל ובקש הנחיות.
-
@מוסיף-והולך
למה אי אפשר לתרום בלי להרשם? -
פוסט זה נמחק! -
@מוסיף-והולך ולדעתי כדאי מאוד לשקול לעשות "שינוי השם" לשם יותר מושך ודומה ל'אינציקלופדיה'/'ויקיפדיה'
-
@זהיר מה שמפריע לך בוידאו טוב זה הממשק שלא התעדכן? או התיוג שלא מתעדכן?
אכן וידאו טוב היה בהקפאה תקופה בעקבות עזיבתו לעולם שכלו נצח ותורה של ידידינו @אברהם-כהן .
אני מקווה שבזמן הקרוב נראה שםש שינויים לטובה כדוגמת תיוג אוטומטי ועוד....גילוי נאות: אני כיום המחזיק של השרת של וידאו טוב
-
@clickone התכוונתי לתיוג, אבל אם אני לא מעודכן בכך שהוא כן מתעדכן - סליחתי...
-
@OR
כוונתך ודאי לתרומת עריכה. אז הסיבה לכך היא שלא נצטרך לבזבז אנרגיות על השחתות מאנונימיים. ויקיפדיה, למען האידאל הקדוש של הידע החופשי המהיר, מבזבזת המון כוח אדם נגד השחתות. מבדיקת הדבר לעומק עולה כי הצר שווה בנזק המלך. יתר על כן, אם בוויקיפדיה לא נורא כל כך שמישהו הצליח לכתוב דבר שבכיעור, או להעלות תמונה לא ראויה, ואלו שרדו מספר דקות; אזי אצלנו הדבר הרבה יותר קריטי. ההרשמה אינה עולה דבר, והיא פשוטה ונוחה. מעבר לכך, להרשמה קיימים מספר יתרונות נוספים. התרומות נרשמות על שם המשתמש, וכך גם מחייבות אותו לבדוק היטב את תוכן דבריו. -
@זהיר אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
@clickone התכוונתי לתיוג, אבל אם אני לא מעודכן בכך שהוא כן מתעדכן - סליחתי...
הוא עדיין לא מתעדכן בתכיפות הרצויה. אבל אני מקווה שנגיע לשם בעזרת ה
-
@OR
בעבר הרחוק היו מספר הצעות (בין היתר גם נקיפדיה), אך מספר אנשי מקצוע המליצו להישאר עם השם. תזכור גם כי גוגל כבר מכיר את האתר (ונותן לו מקום ממש טוב), וכך גם שמו מוטמע במספר רב של מקומות. -
@clickone אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
הוא עדיין לא מתעדכן בתכיפות הרצויה. אבל אני מקווה שנגיע לשם בעזרת ה
אשריך!!!
-
אולי צריך לעניין את משפ' הלפרין להקים אתר עם כל התוכן של האנצקלופדי' לבית ישראל של ר' ר. הלפרין ז"ל, ועליו להוסיף.
-
@GolanArt אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!
אני מרעיש בלי לעזור...אז מה זה ?
@magicode אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
גייסנו את @GolanArt בצו 8 והוא יפתח פה תת-פרום. ויקים סיירת
-
אפשר לצרף אותי לנקיפדיה?
תודה -
@דרור אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:
אפשר לצרף אותי לנקיפדיה?
תודהכנס כאן, יש כתובת דוא"ל של המ"פ של הסיירת מטכ"ל הזאת, דרכו יש לעבור.
-
דרך פה אי אפשר ?