קיבלתי סימן.
-
טוב, תעירו אותנו עוד חודשים...
-
@magicode דבר ראשון ישר כוח על הכול [כולל הכול].
דבר שני לגבי ההשקפה שלך על נטפרי, [אם זה של הרבנים אז הכול מבוטל, אבל אם הבנתי נכון זה השקפה שלך].
ידוע לכולם, שנטפרי אינה מפרסמת את עצמה משום אחת מהפרסומות המקובלות, [עיתונים, רדיו, חוצות, רשת, ועוד.] (אמנם 019 מפרסמים אבל זה בא מצד 019 ולא מצד נטפרי).
אם אני לא טועה, זה בא משום שנטפרי עצמם סוברים שאינטרנט מסונן אינו מומלץ ואף מסוכן [עיין ערך הרשמה לנטפרי, ועוד.], ואם יהיה פרסומת יהיו אנשים שאין להם היום חיבור לרשת. [ואולי זה בא מצד שנטפרי לא מעונינת להיות "חייבת" לאף אחד, וזה הסיבה שאין נטפרי לעסקים VIP, כי אז נטפרי מחיובת להם].
צודק.
אבל...
ישנם הרבה ואני מדגיש הרבה, שאינם יודעים על נטפרי [תשאל איך, הרי יש סוכנים של נטפרי וכו', לא יודע, מציאות, אני הקטן כבר הכנסתי תחת כנפי נטפרי הרבה שלא שלא ידעו על כך.
טוב, עד כאן בקשר להשקפתי על נטפרי, אבל מה הקשר לאשכול הזה? (רק שלא ירחיקו אותי ).
מכיון שכל זמן שנטפרי אינה מחשבת את עצמה בתור מעצמה, אז כל ...., יכול להשמיץ את נטפרי, להתקמבן איתה וכו'.
מנסיון.
בשניה, שנטפרי יצאו לשוק הם יהיו גוף בעל כוח [אני מאמין ואפי' יודע, ש @MAGICODE מאוד לא אוהב את המילים הללו.] ובשניה הזאת, כל המשמיצים יחשבו פעמים לפני שתובעים או מורחים, מכיון שלגוף יש כוח, ולכוח יש פירסומת.... [אני יכול לומר בבירור שבשניה שנטפרי ירמזו ל... שאם יכתבו בתקשורת חרדית , ש......... מאיימת עליהם, כלומר, לא להיות נחבא אל הכלים כמו ש@MAGICODE אוהב, התביעה תרד מהר מאוד...].
חוץ מזה שנטפרי ירוויחו הרבה לקוחות [לא ירוויחו כספית, אלא רווח רוחני לכל הלוקוחות הללו, וגם רווח לכל משתמשי נטפרי היום, [בשניה שיש יותר לקוחת יש יותר מענה, יותר הודים שמודקים תמונות וכו'.]
טוב, מקווה שדברי יעשה פרות, [כלומר יעברו לוועדת הרבנים של נטפרי האם לשנות אסטרטגיה].בהערכה ל@MAGICODE וכל עובדי\מתנדבי\משתמשי נטפרי.
-
תודה ל@יוליוס על המעקב ועל העדכונים.
ול@ישראל-ג חבל על מאמציך. זה האסטרטגיה הקשיחה של נטפרי.
לשנות את האסטרטגיה הזו זה כמו שחברת תנובה תעבור כעת לייצור מסכות ואלכוג'ל. -
@ישראל-ג
לא צריך למהר לאיים בפרסום
רוב הציבור החרדי יודע שקיים כזה דבר נטפרי
וכל מי שנלחם בנטפרי יודע שאם ח"ו הוא יפגע בנטפרי
אז לא יהיה מי שלא ידע מהפרשיה
אבל להם בכל זאת לא אכפת
אז מה זה יעזור לפרסם? -
@יוליוס אמר בקיבלתי סימן.:
החלטת הביניים היא, כי נטספרק צריכה להשיב תוך חודשיים על העמדה של נטפרי כי אין לתקן את בקשת הפטנט.
זה נוראייייייי
לא חבל על כל לקוחות בזק בין לאומי
???? -
@יעקב-ישראל ככה זה בתי משפט ו@magicode כתב מההתחלה שזה יקח שנים פשוטו כמשמעו, פשוט אין מה לעשות!
-
@nigun
באופן די מצחיק, אני לא ידעתי על הקיום של נטפרי עד שמישהו מהכולל שלי אמר לי על זה, ורק אז החלפתי.
ואני בטוח שאני לא היחיד.באמת לא הבנתי איך יכול להיות שאין סינון שיכול מצד אחד לפתוח את מה שצריך, ולסגור את מה שלא צריך.
כל שאר האלטרנטיבות או חונקות מידי או פתוחות מידי, ולצערי היה לי אלטרנטיבה פתוחה מידי, בגלל שלא רציתי שזה ימנע ממני עבודה, אחרי שגילו לי על נטפרי, ושאני יכול ללכת למשווק הקרוב לביתי ולרכוש שם את הסים, רווח לי מאוד. -
@hagai-w אמר בקיבלתי סימן.:
@nigun
באופן די מצחיק, אני לא ידעתי על הקיום של נטפרי עד שמישהו מהכולל שלי אמר לי על זה, ורק אז החלפתי.
ואני בטוח שאני לא היחיד.באמת לא הבנתי איך יכול להיות שאין סינון שיכול מצד אחד לפתוח את מה שצריך, ולסגור את מה שלא צריך.
כל שאר האלטרנטיבות או חונקות מידי או פתוחות מידי, ולצערי היה לי אלטרנטיבה פתוחה מידי, בגלל שלא רציתי שזה ימנע ממני עבודה, אחרי שגילו לי על נטפרי, ושאני יכול ללכת למשווק הקרוב לביתי ולרכוש שם את הסים, רווח לי מאוד.ואני מכיר עוד המון כמוך, טוב, זה חבל, אבל אני עשיתי את מה שאני חושב שאני יכול לעשות
השאר, נשאר ל @MAGICODE להחליט. -
עדכון: (כמובן לענ"ד המשפטית ועל דעתי בלבד)
לפני כשלוש שבועות בית המשפט קיבל את עמדת נטספרק בנוגע לתיקון של בקשת הפטנט, אמנם חייב אותם בהוצאות משפט לנטפרי ע"ס 15,000 ש"ח.
בית המשפט הציע לצדדים להגיע להסכמות ביניהם ביחס להליכים המשפטיים, במידה ולא יגיעו להסכמות, נטפרי צריכה להודיע תוך חודשיים האם בכוונתה להמשיך את התהליך.פרשנות: ההחלטה הזו לא טובה לנטפרי, כי ברור שבקשת התיקון מטרתה בעיקר להוכיח כי נטפרי מפירה את הפטנט. אך לכאורה נטפרי יכולה להתנגד במסגרת ההתנגדויות הרגילות לתיקון הפטנט ולטעון שאין זה פטנט כלל.
מצ"ב העמוד האחרון מההחלטה,
מקור, כאן
-
פרשנות: ההחלטה הזו לא טובה לנטפרי, כי ברור שבקשת התיקון מטרתה בעיקר להוכיח כי נטפרי מפירה את הפטנט. אך לכאורה נטפרי יכולה להתנגד במסגרת ההתנגדויות הרגילות לתיקון הפטנט ולטעון שאין זה פטנט כלל.
יפה שאתה עוקב אחרי זה ומעדכן
האם רק נטפרי יכולה להתנגד או שגם הציבור ?
כי אם זה גם הציבור, אז המשתמשים יכולים לשלוח מההכרות שלהם מי שהיה שם ונמצא בנטפרי את התנגדויות שלו ואת ההבדלים שהוא רואה כעת ! -
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
רק הציבור, נטפרי כבר ניסו ונכשלו (כך להבנתי).
כי אם זה גם הציבור, אז המשתמשים יכולים לשלוח מההכרות שלהם מי שהיה שם ונמצא בנטפרי את התנגדויות שלו ואת ההבדלים שהוא רואה כעת !
לדעתי זה רק יכול להזיק.
-
-
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
@חינמי אמר בקיבלתי סימן.:
לדעתי זה רק יכול להזיק.
למה ?
להועיל זה לא יוכל כי צריך סיבות משפטיות, ולא סתם טענות סרק,
וזה יכול להזיק, כי זה יצייר את זה כמאבק ציבורי, מה שיגרום לביה"ד לנקוט צד, וכנראה שהשופטת לא ממש תחבב את החברה שמסננת את התמונות שלה... -
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
פרשנות: ההחלטה הזו לא טובה לנטפרי, כי ברור שבקשת התיקון מטרתה בעיקר להוכיח כי נטפרי מפירה את הפטנט. אך לכאורה נטפרי יכולה להתנגד במסגרת ההתנגדויות הרגילות לתיקון הפטנט ולטעון שאין זה פטנט כלל.
יפה שאתה עוקב אחרי זה ומעדכן
כי אם זה גם הציבור, אז המשתמשים יכולים לשלוח מההכרות שלהם מי שהיה שם ונמצא בנטפרי את התנגדויות שלו ואת ההבדלים שהוא רואה כעת !אני לא מבין בזה, אבל לכאורה כל אחד יכול. רק צריך להבין בזה ולהתנגד מבחינה משפטית - כלומר להוכיח שהתיקון לא ראוי משפטית להתקבל.
לא בהכרח שההבדלים שאנו רואים בשטח בין החברות קשור במישרין להגדרת הפטנט.אני בטוח אבל שנטפרי באמצעות העו"ד שלה עושים את המקסימום שניתן לעשות במסגרת החוק. עלינו בעיקר מוטל להתפלל ולייחל שמזימתם לא תצלח. אחרת מי יודע מה יהיו ההשלכות של כשלון. (למרות שאני בטוח שאפשר למצוא גם לזה פתרונות, שיעמדו במבחן המשפטי ולא יהוו הפרת פטנט)
-
ליתר דיוק מדובר ברשם הפטנטים ולא בית משפט כך שיש עדיין אפשרויות גם אם נפלת ברשם הפטנטים
@חינמי שתי החברות מסננות את תמונתה -
@עברי-אנוכי אמר בקיבלתי סימן.:
ליתר דיוק מדובר ברשם הפטנטים ולא בית משפט כך שיש עדיין אפשרויות גם אם נפלת ברשם הפטנטים
@חינמי שתי החברות מסננות את תמונתהרק שבחברה התובעת (בחטיבות שבכלל מסננים משהו) מסננים גם את כבוד השופט... ולא רק את השופטת... זה פחות מעליב...
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון קצר,
ב1.1.21 נטפרי היתה צריכה להגיש כתבי טענות חדשים אחרי התיקון שעשו נטספארק לפטנט שלהם.
באתר רשם הפטנטים עדיין לא העלו את כתבי הטענות. http://www.ilpatsearch.justice.gov.il/UI/RequestDetails.aspx?ReqId=225819 -
@יוליוס משמעות לא ברורה ועוד קיבלת לייק מ-@magicode.. השאלה אם הוא הרים ידיים או שמתוכנן כאן משהו.
-
נטפרי הגישה את מה שצריך רק שהאתר עדיין לא עידכן את זה.