מגינים על המגן שלנו
-
אולי צריך לעשות קמפיין מעיין זו:
www.donateabox.org
קודם מפרסמים תקופה את מטרת הקמפיין, ואחרי זה יום - יומיים של קאמפיין מאסיבי עם גיוס של מתנדבים למען המערכה יכולה בהחלט להביא לתוצאות מדהימות(רק שימו לב איזה תרומות אפשר לקבל היום... תסננו את התרומות שיש https://www.duvys.com/spf/donors.php?user=donateabox מגבוה לנמוך, ואלו תרומות אמיתיות בהחלט, השמות ידועות)
-
תרמתי מאה שח בשתי תשלומים ומופיע רק 50. @magicode
-
יש בהחלט מושג של מסוף הוראת קבע באשראי- גם לעמותות רגילות ולאו דוקא לחברות גדולות.
אבל, יהיה כתוב את המילים הוראת קבע גם לעסקה של תשלום אחד בלבד, ולאו דוקא לעסקה בתשלומים. כמו כן למיטב ידיעתי אין באמת מושג של הוראת קבע באשראי אלא חברת הסליקה שולחת את החיוב כל חודש באופן יזום וניתן לעשות את זה או דרך החברה הסולקת או דרך התוכנה המנהלת את התרומות. -
@Chaim אמר במגינים על המגן שלנו:
יש בהחלט מושג של מסוף הוראת קבע באשראי- גם לעמותות רגילות ולאו דוקא לחברות גדולות.
אבל, יהיה כתוב את המילים הוראת קבע גם לעסקה של תשלום אחד בלבד, ולאו דוקא לעסקה בתשלומים. כמו כן למיטב ידיעתי אין באמת מושג של הוראת קבע באשראי אלא חברת הסליקה שולחת את החיוב כל חודש באופן יזום וניתן לעשות את זה או דרך החברה הסולקת או דרך התוכנה המנהלת את התרומות.גם הו"ק בנקאית בכל החברות או העמותות הם שולחים כל חודש מחדש
-
@by6199 אמר במגינים על המגן שלנו:
גם הו"ק בנקאית בכל החברות או העמותות הם שולחים כל חודש מחדש
מה שהבנק קורא 'הו"ק', זה אוטומטי.
הם קוראים לזה 'הרשאה לחיוב חשבון'. -
@WWW אמר במגינים על המגן שלנו:
גם הו"ק בנקאית בכל החברות או העמותות הם שולחים כל חודש מחדש
מה שהבנק קורא 'הו"ק', זה אוטומטי.
הם קוראים לזה 'הרשאה לחיוב חשבון'.לפעמים אתה מצחיק, בשביל לעשות הוראת קבע צריך לתת הרשאה יש טופס שממלאים שהוא נותן הרשאה לחיוב החשבון זה שקורים לזה הרשאה או הוראה זה לא באמת משנה.
-
לפעמים אתה מצחיק, בשביל לעשות הוראת קבע צריך לתת הרשאה יש טופס שממלאים שהוא נותן הרשאה לחיוב החשבון זה שקורים לזה הרשאה או הוראה זה לא באמת משנה.
אני יודע שאתה צריך הוכחות, אז בבקשה:
כפי שאתה רואה בתמונה למעלה, יש לי עשרות הו"ק, אך הם לא נקראים בבנק הו"ק.
אלא מה שלמטה: -
פוסט זה נמחק! -
@WWW אני רוצה לתת דוגמה נוספת על הבדל בין הוראת קבע לחיוב רגיל, גם בכרטיס אשראי.
לפני תקופה ביטלתי הוראת קבע באשראי לחברה מסוימת דרך חברת האשראי, בשל כך החברה לא הצליחה לחייב, היא קיבלה חסימה, אבל בשיחת טלפון איתי, הם הזינו את פרטי הכרטיס החסום והצליחו לחייב. שימו לב, בחיוב הבא הם שוב עדיין היו חסומים, עד שדיברתי עם חברת האשראי, והודעתי על הסרת החסימה, ואז נמסר לי שתוך 48 שעות החסימה תוסר.
אלא שבהו"ק בבנק אם זה חוזר זה כמו שיק שחוזר, אבל בהו"ק לא שייך כזה דבר, אבל יש לזה הרבה משמעויות גם להכחשת עסקה, ועוד ועוד.בקיצור במידה מסויימת הו"ק בכרטיס אשראי דומה להוראת קבע בבנק, ובמידה מסויימת היא דומה להרשאה לחיוב חשבון.
ואגב, בהוראת קבע בבנק, אם אין כסף הסכום נדחה אוטומטי למחר, כל בנק לפי כלליו, בהרשאה זה כמו שיק על כל המשתמע.
-
@אבי-לוי !אחרי כל הדיבורים, לא ברור למה לא ניתן לקבל מנדרים פלוס נתונים על כמות ההתחייבויות בהוראת קבע ולפרסם אותם, נראה לי שלפתע ניווכח שאנחנו כבר מתקרבים למאה אלף ש"ח, כך לפחות לפי התגובות כאן.
-
@אבי-לוי ברור שניתן זה מופיע באתר, אלא שזה בתגית נפרדת.
-
@GolanArt אולי כדאי להוסיף לדף ההתרמה את ההודעה החדשה של @magicode עדכונים בנוגע למערכה
-
@שלו' אמר במגינים על המגן שלנו:
@GolanArt אולי כדאי להוסיף לדף ההתרמה את ההודעה החדשה של @magicode עדכונים בנוגע למערכה
אתה צריך להזכיר את השם של הבוס. אני בורג קטנטן, מה שהוא מחליט אני עושה (או מתעצבן ועושה )
-
טופל העניין של ההוראת קבע.
-
@magicode
אולי כדאי לרשום ב'סיכום תרומות לפי ימים' שזה לא כולל התחייבויות (או להוסיף גם שם את ההתחייבויות). -
-
לתשומת לב @administrators , היום בעמוד הגב ביתד יש כתבה על פחים טמונים, היה שם סיפור של חברה שיש לה פטנטים רשומים על המוצר של פח טמון, שתבעה את החברות שזכו במכרז בגין הפרת פטנטים ודרשה צו מניעה וכו'
בית המשפט במקרה זה קבע שלכאורה לא היתה סיבה כלל לקביעת פטנט על המוצר, ולכן אין מדובר בהפרת פטנט.
זה יכול להיות בהתאמות מתאימות גם טיעון למקרה דנן.
מצורפת ההחלטה:
0_1536165643429_ff989e26-a475-467e-b042-caff68402449-d2ea08f3253244d88baa49322b3d1074_f_original_copy.pdf -
@magicode אמר במגינים על המגן שלנו:
כלומר הסכומים שמופיעים כעת בדף הקמפיין כוללים את כל התשלומים של הוראות הקבע?
-
@magicode אמר במגינים על המגן שלנו:
זה אומר שהתווסף רק בסכום הכולל או גם בפירוט?
אני חושב שבפירוט זה לא התווסף -
הסכום הכולל כולל גם הו"ק. רשימת התורמים לא.
נוספה רשימת נפרדת של הו"ק - החלק שעוד לא הגיע לידי גבייה.(אגב, מי שלא רואה את השינויים בדף ירענן באמצעות המקשים Ctrl + F5)