המום ממערכת הפניות👋👋👋👋
-
@bekkikol אמר בהמום ממערכת הפניות:
@ברצינות אמר בהמום ממערכת הפניות:
חושב שזה היה כי היה צריך ליצור קשר עם הקהילה.
וכשזה נזרק שוב אליהם משום סיבה שלא נראתה לי לעין
ביקשו שאפתח פנייה.אני מבין שכשאתה אומר 'לפתוח אתר' אתה מתכוון לאתר שפתוח בנטפרי ורק בקהילה שלך לא, וא"כ אפשר להבין למה היה צורך בפנייה לקהילה.
האם הקהילה שלך אישרה את הפתיחה באותו אופן שביקשת בתחילה או רק עם הגבלות מסויימות?פניתי לקהילה והם טוענים שמבחינתם זה פתוח.
וכשאני חוזר לנציג הוא אומר לי תפתח פניה חדשה.ופתחת פניה חדשה?
מה הבעיה לעשות מה שהנציג מבקש? חסר לך נקודות, אני מוכן לתרום לך.מנסיון שלי, שירות יוצא מן הכלל, מהיר,עניני, ומקצועי.
-
@bekkikol יש בפורום את @magicode שהוא המנהל/מקים של נטפרי, והוא כותב בפרופיל האישי שלו:
"זכיתי ברחמים לתכנת ולהקים את נטפרי. אפשר ליצור איתי קשר ישיר במייל m@netfree.link"
לא יודע אם הכוונה לכל נושא שהוא, אבל הוא פרסם את הפרטים האלו בפומבי.ובלי קשר, אם אתם רוצים להתלונן, אתם יכולים לפתוח פניה נפרדת על העניין ולדרוש שהיא תועבר להנהלה.
כלומר, פניה שנפתחת לא בגלל תקלה באתר כזה או אחר, אלא בגלל רצון שלכם לפנות למנהלים. -
בתור לקוח ותיק בנטפרי ולאחר היתקלות בהרבה פניות כאלו ואחרות אשתף כאן את דעתי על התומכים המסורים בנטפרי והמסתעף בענין זה
- התומכים עושים עבודת קודש ובעבודתם הם נדרשים להפעיל שיקול דעתי מירבי עבור כל פניה למרות שודאי וברור לכולנו שהם נתונים תחת הוראות ברורות מה ואיך להגיב על כל פניה.
- במיוחד עלינו לזכור שכל תומך מגיב לעשרות פניות ביום (אם לא מאות)...
- כל תומך בנטפרי הוא סך הכל בן אדם (חוץ מרובי הרובוט כמובן ) וכאשר הוא נדרש לטפל בפניה מסוימת הוא נתון תחת לחץ מסוים להגיב כראוי אך דא עקא לפעמים הלקוח מסית את השיח למקום ולצורה כזו שהתומך מאבד יציבות ומגיב בצורה לא מדויקת ועלינו לסבול "פאשלות" כאלו.
- גם אם התומך שגה בדבריו והוא לא טיפל בפניה כראוי זה לא סיבה להכפיש את שמו תחת פורום כזה או אחר, למרות שרוב התומכים (כנראה) בכלל מסתתרים תחת שמות בדויים.
- במקרה של תקלה ותגובה לא מוצדקת מצד התומך כל עוד בקשתו סבירה בעליל (כמו פתיחת פניה חדשה "והפסד" נקודה) במיוחד שהוא מדגיש שאלו ההנחיות, מותר ואף ראוי להבליג ולא ליצור מזה מהומה רבתי.
- ואפילו אם לדעת הלקוח התומך קצת הגזים בדרישתו, מן הראוי שיפנה בפניה ברורה מדוע לדעתו התומך שגה ולבקש את תשומת לב ההנהלה לתגובתו ולא לפתח את זה לפורום כזו, להערכתי אם תהיה זאת אכן דרישה מוגזמת ההנהלה תדע להעיר לעובד בצורה נכונה ומכבדת...
עד כאן דברי בענין...
סליחה על האריכות ובתפילה לבורא עולם שלא תצא מכשול תחת ידי ח"ו.
נ.ב. איני מייצג בדעותי אף אחד מהצדדים אלא את רחשי ליבי שפכתי כאן......... -
@ברצינות
על זה נפתח אשכול אחר וכותרתו"מלחמת ההתשה של הקהילה:) -
@ברצינות
על זה נפתח אשכול אחר וכותרתו "מלחמת ההתשה של הקהילה"לא מצאתי אשכול כזה.
ואגב, עשיתי שנייה חשבון והגעתי למסקנה שכל המהומה הגדולה פה היא על ...שנקל (עלות מקסימלית ליחידה)!
באמת? -
ל@ברצינות שאמר, ולכל מי שרוצה להבין...
גם אני המום ממערכת הפניות, לפעמים עונים לי תוך דקה על פניה עם נקודה אחת, ולפעמים רק לאחר כמה שעות.
מי שמבין קצת איך שמערכת הפניות עובד, יודע שמהירות התשובה ממש לא תלוי רק בכמות הנקודות שצירפו, זה בוודאי תלוי ג"כ בזה אבל לא רק הם גורמים.
כששולחים פניה תלוי באיזה סוג פניה מדובר, אז למשל כשמדובר בקובץ - שפורסם לציבור וזה עוד לא נבדק - וזה רק קובץ שמע (לדוגמא: סינג"ל מוזיק חדש) אז התשובה פשוטה ומהירה משום שלא צריך אפי' להגיע ל'גוי של נעטפר"י' שיבדוק את התוכן, וממילא יכול להגיע תשובה תוך שניות!
משא"כ אם הקובץ הציבורי הינו ווידיא"ו - וכ"ש כשזה קצת ארוך - , פשוט שזה יקח איזה זמן עד שהתשובה תגיע (אם לא במקרה שהווידא"ו מכיל חומר לא כשר מיד בההתחלה, כמובן), משום שעצם הבדיקה לוקחת זמן, ויותר מזה שהבדיקה צריכה להמתין עד שהגוי הנ"ל יהיה פנוי לזה.
וכ"כ ישנם דברים שלוקחים עוד הרבה הרבה יותר זמן - לדוגמא: בעיה באתר שפתוח שהבעי' נובעת ממשהו קטנצ'יק שטמון בתתי האתר - משום שהבדיקה הוא משהו מורכב מאוד, וממילא לא כל התומכים שעונים על הפניות יודעים איך לסדר את זה, וגם אלו שכן יודעים, [יכולים להיות] עמוסים בפניות מורכבות שקדמו לפניה זו.וממילא איך שנראה לי לסכם: כמות הפניות קובעת על המהירות שתיקח עד שאחד מהתומכים יסתכל על זה, אבל בנוגע למהירות התשובה ובעיקר מהירות הפיתרון להפניה/בעיה תלוי בסוג הפניה.
בתקווה שלא תצא שום מכשול מתח"י.
-
@nbk5124 חן חן על ההסברה הנפלאה, אם כי לא חידשת לי מאומה.
תמיהתי (או שלא) בעינה עומדת, מכיון שהיא משווה בין קבצים זהים (פונט דחוס ב-ZIP) באותו האתר.
לכאורה, התשובה הפשוטה יותר לשאלה זו האחרונה היא - זמינות הנציגים לשאלות עם נקודה אחת ביחס לפניות עם נקודות רבות יותר. -
@ברצינות אכן נראה כך.
מה שעוד יכול להיות, הוא ה'יֶדַע' של התומך, דהיינו שמישהו שקצת יודע ובקי בטכנולוגי'ה - ממילא מבחין במהירות איזה סוג קובץ קשה לבדוק ואיזה קל, וכ"כ איך לזהות סוג הקובץ, לדוגמא: לפי מיקומו של הקובץ - , יודע איך לטפל בפניות יותר במהירות, מאשר מישהו שצריך עוד קצת ללמוד את זה...
-
@nbk5124 אמר בהמום ממערכת הפניות:
@ברצינות אכן נראה כך.
מה שעוד יכול להיות, הוא ה'יֶדַע' של התומך, דהיינו שמישהו שקצת יודע ובקי בטכנולוגי'ה - ממילא מבחין במהירות איזה סוג קובץ קשה לבדוק ואיזה קל, וכ"כ איך לזהות סוג הקובץ, לדוגמא: לפי מיקומו של הקובץ - , יודע איך לטפל בפניות יותר במהירות, מאשר מישהו שצריך עוד קצת ללמוד את זה...
נכון +
אותו סוג קובץ אשר יטופל ע"י נציג X בתוך 5 דקות, עלול להיות מתויג ע"י נציג אחר בתור 'הועבר לטיפול מקצועי'.
השמות שמורים ב... -
@ברצינות ייתכן שהתומך שלא העביר את זה לט"מ הוא פשוט אחד שעובד בט"מ ולכן הוא ידע איך לפתור את הבעיה קורים גם דברים כאלו.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בהמום ממערכת הפניות:
@ברצינות ייתכן שהתומך שלא העביר את זה לט"מ הוא פשוט אחד שעובד בט"מ ולכן הוא ידע איך לפתור את הבעיה קורים גם דברים כאלו.
מנסיון, מקרים של טיפול מקצועי נענים בד"כ ע"י מטפלים מקצועיים בפעם הראשונה.
-
@פלורידה תשנה את הכותרת זה לא לעניין...
זה נראה כאילו מתכוונים פה לרעה.. -
-
ממש עכשיו נתקלתי בזה...
http://forum.netfree.link/topic/2317/מרכז-הפניות-של-נטפרי-מה-קורה-מאחורי-הקלעים
כל מילה פנינה...מפנה את כולכם להציץ...
@BEKKIKOL @ברצינות @Arie @מאןדהו @אחד-תם @חכם-בלילה @nbk5124 @אינו-יודע-לשאולמתנצל אם שכחתי מישהו...
-
@פלורידה תודה, החכמתי בהרבה.
נ.ב. ויש לי גם מה להגיב...