ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

איטיות מחרידה בטיפול בפניות!!

כללי
    29
    65
    1409
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nigun
      nigun @yits נערך לאחרונה על ידי

@yits
      גם אני שמתי לב שיש לפעמים קצת איטיות לאחרונה
      אולי אתרים באנגלית מאושרים רק על ידי עובדים מסויימים וזה יוצר צוואר בקבוק לפעמים
      למשל כששלחתי בקשה לאתר הזה קיבלתי תגובה (בשעה 16:58):

הפניה הועברה לגורמים המתאימים,
      המענה עלול לקחת זמן רב יותר.

והוא נפתח רק ב9:23 בבוקר שלמחרת.

אחד תם ליכט 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • אחד תם
        אחד תם @nigun נערך לאחרונה על ידי

@nigun
        גם לי נראה שיש האטה משמעותית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ליכט
          ליכט @nigun נערך לאחרונה על ידי

@nigun
          הפניה קיבלה תוית נוספת כלשהיא ?

nigun תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • מ
            מנסה נערך לאחרונה על ידי מנסה

כן, גם אני שלחתי בבוקר קובץ שמע ל 3 שניות לבדיקה [עם נקודה אחת...] ועד עכשיו לא חזרו אליי, כ7 שעות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • magicode
              magicode נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבין מה כל הדוגמאות.
              קורה שיש פניות שלוקחות יותר זמן בגלל כל מיני סיבות.
              אני לא חושב שזה בעיה כרגע. אני חושב שהסטסטיקה די נכונה. וזה מה שחשוב.

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
              חיתוך קבצי MP3 און-ליין

מ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • nk
                nk נערך לאחרונה על ידי

האמת
                חייב להגיד תודה לנטפרי על כל מה שהם נותנים
                אני אישית גם מרגיש את זה
                (לדעתי חווים איטיות כי אני שולח לפחות חצי מהפניות של נטפרי ביום😊 😊 😊 😊 😊 )

עד לפני כמה ימים במרכז הפניות הופיעה שיש עובדים שלא מרגישים כך שתיתכן האטה
                לדעתי זה עדין הסיבה
                אם כי הורידו כי זה סתם מציק.
                (אם כי לא מסביר את התיאור של חצי שנה- האמת לא זוכר)

אני לא מתחרט על הטעיות שלי,
                אני מתחרט - על זה שלא למדתי מהם,

• מ
                  מנסה @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode

לכבוד הרב הנכבד מאוד

אני חלילה לא מנסה לזלזל או משהו כזה, העניין שאני לא יכול לחכות 7 שעות לצליל פשוט.

אם נדרש שנשלם יותר כסף על נטפרי נשלם
                  אם צריך להוסיף בודקים או לסדר דברים שיוכלו להיבדק אוטומטית או כל שיפור אחר זה לא ביכולתנו אבל בהחלט ביכולתכם.

אנא, אתם מצילים כ"כ הרבה יהודים אבל תחשבו על כאלה שלא יכולים לחכות ויכולים בגלל זה לעזוב את הסינון [חלילה לא אני אבל אני מכיר מישהו כזה שביטל את הסינון בגלל שעובד במקום לחוץ ואין לו זמן לחכות כמה שעות לכל קובץ או אתר]

אנחנו ב2022 מקבלים חבילות של 100 מ"ב לשניה וכאן מדובר על 7 שעות לקובץ של 3 שניות [אני לא משווה, אבל בשביל ההמחשה]

אנא, אין לי כסף לתרום לכם כעת חצי מליון שקל ולהקים מערך שלם, אבל אם נראה שהציבור מתלונן [ולא תיאמתי אם אף אחד חלילה, נכנסתי לפורום רק בשביל לבדוק אם כתבו כאן משהו על עיכוב מיוחד היום], כנראה צריך לסדר שזה יהיה יותר מהיר.

כמדומה לי שניתן לצאת בקמפיין העלאת 5 ש"ח נוספים או לחילופין לפחות למי שיש כמה מחשבים על אותו חשבון ומאלפי השקלים שזה יוסיף כל חודש ניתן יהיה להתקדם קצת

וכמובן תודה רבה

אין כמו נטפרי

magicode B 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • magicode
                    magicode @מנסה נערך לאחרונה על ידי magicode

@מנסה
                    אני לא מכיר את הפניה שלך.
                    יתכן והיא מורכבת וממתינה לטיפול.
                    (לעיתים אורך הצליל לא משליך על גודל המורכבות.)

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
                    חיתוך קבצי MP3 און-ליין

מ ד Y 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • מ
                      מנסה @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode

כלום וחצי יש אתר לצלילים חינמיים ויש שם קובץ שמע אני יכול לצרף אותו כאן ותגיד לי מה הבעיה בו

[אני יכול להבין שאולי יש חשש שבאתר שם יש צלילים בעיתיים, אבל בשביל זה יש בודקים]
                      a1f36edc-700a-4379-8b68-77089de86d52-image.png

זה האתר

וזה הלינק להורדה
                      https://freesound.org/people/original_sound/sounds/372209/download/372209__original-sound__confirmation-ascending-1.mp3

ד אהרן שובקס 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • nk
                        nk נערך לאחרונה על ידי

סתם רעיון.

אני בטוח שכמעט כל משתמש בנטפרי מרגיש שרק הוא היחיד שכרגע שולח פניה
                        ככה שכל העובדים המשועממים של נטפרי מחכים רק לו שישלח פניה.
                        מה שיצר הרגשה שאיך יתכן שלוקח כמה שעות אם אני היחיד.

אני חושב שאפשר לעשות עיגול מראה בכל רגע נתון כמה פניות יש בהמתנה בכללי
                        וכמה לפי קטגוריה
                        נניח יש
                        2756 בכללי ברגע זה
                        מתוכם:
                        729 בדיקת וידאו
                        1067 בדיקת אתר
                        30 פניה מיוחדת מתמשכת.
                        גוי של אינטרמט וכו וכו

(אני אישית גם מרגיש איטיות בבדיקה
                        אני דרך כלל יושב על המחשב בשעות הערב/לילה
                        ורוב הסרטונים/אתרים שאני שולח אני לוקח בחשבון שהם יחזרו רק בבוקר)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                        • ד
                          דנדי @magicode נערך לאחרונה על ידי דנדי

@magicode
                          מה שמ @מנסה אומר זה באמת יכול להיות רעיון כללי וא מהשהו ספיציפי על איזה צלי שהוא צריך
                          אולי יהיה איזה שהוא מסלול פרימיום שיעלה מצידי 100 ש"ח לחודש
                          ולהם יהיה בדיקה מהירה ושירות vip ועוד כל מיני דברים של עשירים מפונקים
                          ואז זה יעזור להרבה אנשים שלא מסתדרים עם הממשק ואופן הטיפול בפניות
                          אפשר להעלות את זה להצבעה
                          זה דבר שדורש מחשבה אבל בהחלט אפשרי

nk מ 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • nk
                            nk @יעקב.אא נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-אא אמר באיטיות מחרידה בטיפול בפניות!!:

אפשר לעשות שאם מבקשים אתר , תתבצע עליו איזה בדיקה מקדימה של רובוט המלל , ואם עבר יפתח מיד עם חסימת תמונות וכו' , ורק אח"כ שיבדק ע"י אנשי הבדיקה יוחלט אם להשאיר אותו פתוח או לסגור

אשמח להצביע בעד
                            וכדאי שתיפתח על כל נושא חדש

• nk
                              nk @דנדי נערך לאחרונה על ידי

@דנדי אמר באיטיות מחרידה בטיפול בפניות!!:

@magicode
                              מה שמ @מנסה אומר זה באמת יכול להיות רעיון כללי וא מהשהו ספיציפי על איזה צלי שהוא צריך
                              אולי יהיה איזה שהוא מסלול פרימיום שיעלה מצידי 100 ש"ח לחודש
                              ולהם יהיה בדיקה מהירה ושירות vip ועוד כל מיני דברים של עשירים מפונקים
                              ואז זה יעזור להרבה אנשים שלא מסתדרים עם הממשק ואופן הטיפול בפניות
                              אפשר להעלות את זה להצבעה
                              זה דבר שדורש מחשבה אבל בהחלט אפשרי

כבר הציעו את בעבר מגיקוד בתנגד לכך זה ייצר סוג ב של פניות

• מ
                                מנסה @דנדי נערך לאחרונה על ידי

@דנדי

תמחל לי, אבל לא זה מה שאמרתי

אמרתי שנטפרי צריכה להכניס כסף והרבה, בשביל שנקבל שירות ברמה טובה

ולא צריך להפקיע מחירים בשביל זה, ומאידך לשמור על 15 לחודש כשאי אפשר לספק את המהירות ההגיונית זה גם לא טוב

אני חושב שרוב האנשים כאן יסכימו לשלם 20 לחודש וזה מוסיף משהו וניתן עוד לגבות על מחשבים נוספים [אני מניח שיש לנטפרי דרך לדעת כמה מחשבים יושבים על כל חיבור]

סה"כ בקלות הגיונית ניתן להשיג עוד אלפי שקלים לחודש ולעשות איתם משהו לשיפור המהירות [וזה לדעתי קודם לכל פיתוח חדש]

ב מישהו12 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • M
                                  moshe39 נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי
                                  אם שולחים פניה עם נקודה 1 זה לוקח יותר זמן
                                  אם זה דחוף מוספים נקודות
                                  אם נגמר הנקודות קונים עוד
                                  זה אומר שמי שיש לו כמה פניות וכולם דחופות משלם יותר
                                  זה המצב היום, בשביל מה צריך להעלות מחיר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
                                  • nigun
                                    nigun @ליכט נערך לאחרונה על ידי

@ליכט אמר באיטיות מחרידה בטיפול בפניות!!:

@nigun
                                    הפניה קיבלה תוית נוספת כלשהיא ?

עכשיו אני רואה שיש לו תווית רובוט
                                    צודק

• ד
                                      דנדי @מנסה נערך לאחרונה על ידי

@מנסה אמר באיטיות מחרידה בטיפול בפניות!!:

@magicode

כלום וחצי יש אתר לצלילים חינמיים ויש שם קובץ שמע אני יכול לצרף אותו כאן ותגיד לי מה הבעיה בו

[אני יכול להבין שאולי יש חשש שבאתר שם יש צלילים בעיתיים, אבל בשביל זה יש בודקים]

זה האתר

וזה הלינק להורדה
                                      https://freesound.org/people/original_sound/sounds/372209/download/372209__original-sound__confirmation-ascending-1.mp3

יכול להיות שזה בעיה בגלל שצריך להרשם לאתר בשביל לשמוע את הסאונד

ב תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • ב
                                        ברצינות @דנדי נערך לאחרונה על ידי ברצינות

@דנדי אמר באיטיות מחרידה בטיפול בפניות!!:

@magicode

זה האתר

וזה הלינק להורדה

יכול להיות שזה בעיה בגלל שצריך להרשם לאתר בשביל לשמוע את הסאונד

ובניסוח אחר: נראה שהקישור הוא לא לקובץ סטטי, אלא ככל הנראה הקישור מנותח ע"י קוד בשרת שמחזיר את הקובץ המתאים בהתאם לכללים שנקבעו - ביניהם התחברות לאתר.

• ב
                                          בְּרֵאשִׁ֖ית בָּרָ֣א @מנסה נערך לאחרונה על ידי

@דנדי

תמחל לי, אבל לא זה מה שאמרתי

אמרתי שנטפרי צריכה להכניס כסף והרבה, בשביל שנקבל שירות ברמה טובה

ולא צריך להפקיע מחירים בשביל זה, ומאידך לשמור על 15 לחודש כשאי אפשר לספק את המהירות ההגיונית זה גם לא טוב

אני חושב שרוב האנשים כאן יסכימו לשלם 20 לחודש וזה מוסיף משהו וניתן עוד לגבות על מחשבים נוספים [אני מניח שיש לנטפרי דרך לדעת כמה מחשבים יושבים על כל חיבור]

סה"כ בקלות הגיונית ניתן להשיג עוד אלפי שקלים לחודש ולעשות איתם משהו לשיפור המהירות [וזה לדעתי קודם לכל פיתוח חדש]

ידוע לכל שנטפרי לא מפרסמת את עצמה
                                          בלקוחות המרוצים והסינון הנעדר מפרסמים אותה.

יש לקוחות שבנטפרי שבכל מיני מסלולים כך שכמות הפניות שהם שולחים קרובה מאוד כנראה לאפס
                                          ויש במסלול הכי פתוח ששם יש את עיקר הפניות והם הבעיתיים ואני בניהם.

בקיצור מה שבאתי להגיד זה:
                                          שהפתרון של להוסיף כסף הוא יותר בסגנון של פלסטר (נטפרי שווים הרבה יותר מ 15 20 שקל בחודש).
                                          כיוון שכל הזמן מצטרפים עוד ועוד לקוחות ולאט לאט גם הם שולחים פניות אז תעלה ב 5 ועוד שנה או שתים תעלה ב 10

אפר שריפה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                          • אהרן שובקס
                                            אהרן שובקס @מנסה נערך לאחרונה על ידי

@magicode

זה האתר

וזה הלינק להורדה

הקישור הישיר הוא:
                                            https://freesound.org/data/previews/372/372209_6687700-hq.mp3

• פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון