אני חושב שRL פותחים את זה למי שמבקש,
לגבי הראוטר זה כתובת פנימית , זה לא קשור אליהם, אתה בטוח שהכתובת שאתה מנסה להכנס זה הכתובת של הראוטר? תנסה להכנס לקישור הזה וללחוץ על נטוויזן.
חברים תודה לכולם,
אכן בדקתי את העניין לעומק הבעיה במחשב שלי, אמנם זה מחשב-טאבלט (מסך נשלף) מאד איכותי של hp עם זיכרון ram של 8 ג'יגה הגלישה בו רק עם wifi משום מה אני מקבל תמיד בבדיקה כ4 מגה.
במחשב נייד ישן יותר אני מקבל 40 מגה בבדיקה, כנראה הרכיב של ה wifi לא חזק, כי כשנצמדתי למודם קיבלתי 30 מגה, מגבר wifi יפתור את הבעיה.
אגב @957 צודק החבילה שלי ב019 עומדת על 40 מגה ולא 50.
ושוב שכוייח לכולם.
@LowcHost לא חלילה התכונתי (וכנראה גם @magicode ) לדון באיכות ובפרטי אבטחת האתרים אצלכם, אני מתרשם שאתם מקצועיים לגמרי וזה אכן לא חכם בכלל לדון בזה פה. אני רק הסכמתי עם העצה הטובה של @magicode שחסימת מקורות לפי בקשות שלא נענות לא עוזרת לכם מאומה, ואדרבא יכולה לפעול נגדכם. העצה נכונה גם לTCP במידה וזה לפורט שלא עונה.
זו עצה טובה, וקח אותה לתשומת ליבך אם תרצה. וכמובן שאינך חייב וגם לא ראוי שתיתן דו"ח פומבי על המסקנות.
@רבקי-W ישנו מושג בנטפרי שנקרא 'גוי של אינטרנט'.
בפניה למערכת הפניות (יש צורך להשתמש בלפחות נקודה אחת) תוכלו לתת את הקישור, הסרטון ירד ע"י הגוי ויבדק, ואם הוא אכן מתאים לנטפרי הם יעלו אותו למג'יקוד ויתנו לכם קישור להורדה,
אגב אולי הגיע הזמן שיוסיפו לויקי את כל המידע שיש לגבי טבלאט עם נט פרי - כן תומך אפלקציות לא תומך אפלקציות... יש וייפריי לטבלאט או שאין .... או שסתם לא מומלץ כי א"א באמת לחסום וכו' וכו' וכך יוכלו בקלןת להפנות לשם במקום כל פעם לפתוח אשכול חדש בעניין. אני חושב רק בשבועיים האחרונים נפתחו 3 אשכולות על זה