לתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!
-
למעוניינים נא להצביע, מי שמצביע משפיע!
-
@nk אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
אם ניתן ללמד רובוט לפתור בעיות לבד...בצאט בוט
ניתן ללמד אותו בכלל שהבעיות לא יופיעו,
הוי אומר לפתור אותם ברקע בזמן גלישה...
ומימלה לא צריך בכלל לפתוח פניה.הלוואי שהיה כ״כ פשוט
-
@h אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
למעוניינים נא להצביע, מי שמצביע משפיע!
חשוב שתענה על השאלה שלי.
@magicode אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
להשלמת התמונה חשוב שתספר מה היה הסיטואציה שגרמה לך להצטרך כזה שירות.
-
@aiib אם אני מבקש משהו חריג אני צריך להסביר מה הביא אותי לבקשה, אבל אם אני מבקש דבר שמקובל כמעט בכל חברה/אתר בעולם אין צורך להסביר מה הביא אותי לבקשה
-
@h זה בדיוק הנקודה, שמעטים המקרים בהם תתקל במענה מיידי בעולם.
בוודאי בחברות תמיכה טכנית. -
@aiib אם אני מבקש משהו חריג אני צריך להסביר מה הביא אותי לבקשה, אבל אם אני מבקש דבר שמקובל כמעט בכל חברה/אתר בעולם אין צורך להסביר מה הביא אותי לבקשה
הפילסוף הזה לא עוזר לי גם להצטרך את זה.
רצית שהציבור יתמוך בהצעה שלך. אתה צריך להסביר להם מה זה יועיל להם.
להגיד שזה דבר מקובל או לא לא מעניין. תסביר למה זה יועיל. -
@magicode בהנחה והרובוט יוכל באמת לפתור בעיות ולא רק להיות הרב המקדים לנציג אנושי, זה פשוט יחסוך בזמן! (מה שלא נראה לי שיקרה בעתיד הקרוב לתת לרובוט את השכל והשיקול דעת של נטפרי...)
-
אני לא בא לשכנע, מי שמבין את הצורך מבין, ומי שלא חבל..
-
להגיד שזה דבר מקובל או לא לא מעניין. תסביר למה זה יועיל.
לא יודע אם צריך דווקא צ'אט חי אך צ'אט רובוט ודאי שלא יזיק נראה שיועיל גם יועיל
דבר ראשון יועיל חצי מהמשתמשים שלא יודעים איך שולחים פניה ואיך לבצע כל פעולה, ולמרות ההסברים הברורים שכותבים באזור האישי אנשים קולטים דברים טוב יותר כשהם מרגישים שהם מדברים עם מישהו
גם אם הפניה נשלחת כפי שהיא צריכה להישלח יוכל הצ'אט לחזור על נתונים קיימים כמה זמן בערך יקח מענה בפרק זמן הנוכחי בהתאם למספר הנקודות וכו' -
אני לא בא לשכנע, מי שמבין את הצורך מבין, ומי שלא חבל..
אתה לא נשמע משכנע במיוחד.
מי שמבין את הצורך לרוב גם יכול להסביר........ -
@magicode יש מושג של הרגשה
צאט נותן הרגשה של המשכיות זה לא נעצר זה המשך אחד גדול משום מה אנשיםי ותר מתחברים לזה מאשר מערכת פניות מורכבת למראה
אם תעצב את מערכת הפניות לצאט נראה לי שהציבור שרוצה צאט יהיה מרוצה אם לא שהם מאלו שתמיד.... -
@nigun צורך זה מה שאדם צריך, אם הוא מרגיש צריך אז יש לו צורך ואם לא אז לא. אני לא חברת פרסומות שנועדה לעורר צרכים שלא קיימים בבנאדם! מי שיש לו צורך בצאט' אישי מבין את זה וזה חסר לו, ומי שלא אז לא.נקודה.
מה שאני כן יכול לעשות זה לשתף את הצורך האישי שלי ואז לעורר באנשים אחרים את הצורך הזה, אבל אני לא רואה עניין בזה, רוצה שיגיע מהרצון של האדם עצמו בלי שמישהו שכנע אותו, מקווה שעכשיו אני מובן. -
@שמיל אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
דבר ראשון יועיל חצי מהמשתמשים שלא יודעים איך שולחים פניה ואיך לבצע כל פעולה, ולמרות ההסברים הברורים שכותבים באזור האישי אנשים קולטים דברים טוב יותר כשהם מרגישים שהם מדברים עם מישהו
אפשר להתקשר למוקד ולקבל עזרה, בשביל זה הוא קיים (בין השאר)
באמת כדאי להדגיש את זה יותר במערכת הניהול -
@h
לא צריך לשכנע אחרים, רק להסביר במילים מה אתה מרגיש.
למשל "העיצוב של צא'ט מרגיש לי שמישהו בצד השני הולך לקרוא את ההודעה שלי בעוד 30 שניות ולא בעוד 6 שעות"
"צריך שיהיה סימון שלמקליד\ה
ככה זה מרגיש יותר אנושי"
"צריך סימון שההודעה נקרא בידי הנציג ככה אני לא מרגיש שאני מדבר לקיר" -
@nigun אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
@h
לא צריך לשכנע אחרים, רק להסביר במילים מה אתה מרגיש.
למשל "העיצוב של צא'ט מרגיש לי שמישהו בצד השני הולך לקרוא את ההודעה שלי בעוד 30 שניות ולא בעוד 6 שעות"
"צריך שיהיה סימון שלמקליד\ה
ככה זה מרגיש יותר אנושי"
"צריך סימון שההודעה נקרא בידי הנציג ככה אני לא מרגיש שאני מדבר לקיר"אוקי. זה חשוב להסביר את זה.
אז ההצעה אומרת לא לעשות שיהיה צאט בפועל. אלא רק לתת תחושה של שצאט. ונציגים יגיבו באותו קצב כמו בפניות היום. כלומר בפניות מורכבות יהיה מקלידה במשך כמה שעות.
הבנתי נכון את הרעיון? -
-
כלומר בפניות מורכבות יהיה מקלידה במשך כמה שעות
אם באמת במשך הזמן הזה נציג יושב על הפניה, אז כן...
-
@צדיק-תמים אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
הבעיה של כל הרעיון הזה שזה משול למשל של הכפרי שהביא ברז לכפר שלו ותקע אותו בקיר וניסה לפתוח אותו ולא יצאו מים.
מציע הרעיון ביקש אפשרות לצאט. בעוד בלתי אפשרי לתת צאט בעוד יש פניות שלא מטופלות בקצב של צאט.
לו היו הפניות מטופלות בקצב של צאט היה אפשר לאפשר את זה.
להציע רעיון שהפניות יהיו מטופלות מהר לא נחשב רעיון. כי לא צריך להיות גאון כדי לחשוב על הרעיון הזה. רעיון טוב בדרך כלל כולל התייעלות בתוך מרחב של גבולות כלומר להסתדר יותר טוב אם אותם תנאים.
אז מה כן אפשר להציע כרעיון שבמקום שנצרך תגובה מהירה יהיה צאט. ועל זה שאלתי שיתן דוגמה למה זה נצרך.
לדעתי אם הפניות היו מטופלות מהר יותר. לא היה הצעה של רעיון כזה בפרום. ככה שהאפשרות של הצאט לא תועיל. -
הבעיה של כל הרעיון הזה שזה משול למשל של הכפרי שהביא ברז לכפר שלו ותקע אותו בקיר וניסה לפתוח אותו ולא יצאו מים.
מציע הרעיון ביקש אפשרות לצאט. בעוד בלתי אפשרי לתת צאט בעוד יש פניות שלא מטופלות בקצב של צאט.
להציע רעיון שהפניות יהיו מטופלות מהר לא נחשב רעיון. כי לא צריך להיות גאון כדי לחשוב על הרעיון הזה. רעיון טוב בדרך כלל כולל התייעלות בתוך מרחב של גבולות כלומר להסתדר יותר טוב אם אותם תנאים.
אז מה כן אפשר להציע כרעיון שבמקום שנצרך תגובה מהירה יהיה צאט. ועל זה שאלתי שיתן דוגמה למה זה נצרך.
לדעתי אם הפניות היו מטופלות מהר יותר. לא היה הצעה של רעיון כזה בפרום. ככה שהאפשרות של הצאט לא תועיל.בהבנה שלי צ'אט אמור להועיל במקרה שבו אפשר להציע סל תשובות אפשריות כמענה לבעיה ובכך לחסוך מהנציגים שאלות נפוצות או בקשות לצירוף הקלטת תעבורה וכדו'
-
@ברצינות אמר בלתת אפשרות צאט' עם נציג באופן מיידי!:
לדעתי אם הפניות היו מטופלות מהר יותר. לא היה הצעה של רעיון כזה בפרום. ככה שהאפשרות של הצאט לא תועיל.בהבנה שלי צ'אט אמור להועיל במקרה שבו אפשר להציע סל תשובות אפשריות כמענה לבעיה ובכך לחסוך מהנציגים שאלות נפוצות או בקשות לצירוף הקלטת תעבורה וכדו'
אבל מה הכוונה צ'אט? ממשק חמוד שפונה לאותם נציגים?