בעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום
-
@yonig20 ברור. אין לך שום בעיות ? כמה דקות אתה מנצל מהחבילה לחודש ?
-
@רמיזא בחודש האחרון 2373
-
@yonig20 ומי הספק שלך ? ואין לך ניתוקים או רעשים ?
-
@רמיזא כרגע RL (הייתי כמעט אצל כולם) אין רעשים, אין ניתוקים.
תכתוב בקצרה, מה עשית עד היום כדי לפתור את הבעיה, ומה אמרו לך, ונראה איך להתקדם.
בד"כ מה שהם אומרים לא נכון, אבל רק שנדע איזה שלבים עברת כבר. -
@yonig20 לפני שהיית אצל RL גם חווית ניתוקים ורעשים, וזה הסתדר כשעברת ? כי להורים שלי גם יש להם RL וזה עוד יותר גרוע ממה שיש לי,
אני כבר דיברתי עם בכירים אולי אפילו מנהלים ופיתרון לא נמצא באופק, וזה ס"ה עולה לי 20 ש"ח לחודש לשיחות בלי הגבלה, ואני מקבל ראטור מקצועי בחינם, אז זה שווה לי,
יש לך עוד משהו לעשות ? להציע ? -
@yonig20 גם אצלי בעיות בלי סוף בנטויז'ן
ספק 019
יש ניתוקי שיחות, לפעמים יש מצב ששיחה נכנסת ואחרי שמרימים פתאום יש שקט ואי אפשר לדבר ועוד כל מיני מהסוג הזה, פניתי בלי סוף לשירות פעמים החליפו ראוטר שום דבר לא פתר את הבעיה, ואגב באחת הפעמים היתה תקלה שאחרי מספר דקות השיחות היו מתנתקות, הטכנאי שהגיע אמר לי זה לא בעיה אצלך משהו כללי... יושב בהנדסה כבר כמה חודשים ועוד לא פתרו את זה. -
@רמיזא @6262 טוב, נשמע שכבר ניסיתם הכל, אז אני לא בטוח שיש לי רעיון נוסף.
אצלי בכמה מקרים הפיתרון היה תיאור הבעיה לפניות הציבור במייל pniot-tzibur@013netvision.co.il .
תשתדלו לתאר את התלאות שעברתם עד היום בקצרה.
היתרון הוא שמגיעים ישר לטכנאים הכי בכירים, וגם שזו פניה שיש מעקב אחריה האם העניין נפתר או לא.
נ.ב. לשאלתך, לא היו לי ניתוקים גם בספקים אחרים. -
@6262
אני כבר חצי שנה בנטויזן + 019
ואין בעיות של רעש בקו ניתוקים היה קצת בהתחלה
ואח"כ זה הסתדר ומאז באזור פסח אין לי בעות של ניתוקים -
מקודם הייתי בפרטנר לטלפון על תשתית בזק ואראל למחשב עבד מצוין לאחרונה עברתי לנטויזין ויש לי צרות גם במחשב וגם בטלפון
-
@נטפרייער
במה עברת לנטויזן בספק או רק לקו טלפון -
@ניסן מנסיון הספק RL יודע לסדר את זה בצורה חלקה.
-
@3-פינות אמר בבעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום:
@ניסן מנסיון הספק RL יודע לסדר את זה בצורה חלקה.
מנסיון ? הם הרי לא ספק הטלפון ?
-
-
@רמיזא אמר בבעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום:
קו הטלפון של נטוויזן מלא מלא בבעיות, גם ללקוחות נטפרי, וגם ללקוחות של נטוויזן בלי סינון, ניתוקים ורעשים וכו', זה לא קשור לסינון בכלל.
כבר שנים איתם ללא בעיות
למעט הבעייה של קצב ההעלאה שהעליתי כאן בפורום בעבר
דקות בחודש 3600 ויותר -
@משה-0527 עברתי לנטויזין לספק טלפון והם גם נותנים לי את התשתית של בזק והראוטר.
-
@clickone
לי יש איתם המון בעיות בחודשיים האחרונים שזה המון ניתוקים ובאינטרנט כותב לי כל 5 דק' שגיאת DNS.
והם לא מצליחים לפתור הבעיה
הם כבר עשו הכל ריסט לראוטר וריסט לקו ואיפוס הגדרות הראוטר להגדרות יצרן.
ואחרי כל זה לא רוצים לשלוח לי טכנאי כי הם טוענים שכנראה הבעיה לא אצלם. -
@zeevgros @clickone מנסיון אם כל המתאמים למיניהם
הדרך הכי טובה ואיכותית זה לחבר ראוטר נפרד של בזק ולחבר את המתאם לאחד היציאות שלו.
המכשירים האלה כשמשתמשים בהם גם בתור מתאם וגם ראוטר הם מקרטעים.
בדקתי מהירות עם בשימוש במתאם שיחות בתור ראוטר ובשימוש בראוטר ישירות, והיה הבדל של 30ms בפינגים שקיבלתי, באותו חיבור באותו מקום ובחיבור ישירות עם כבל. בדקתי כמה פעמים וזה היה עקבי.
עוד דבר בקשר לבעיה במהירות העלאה זה נובע מזה שזה מכשיר ישן ובעבר לא חשבו שיבוא יום ויוכלו להעלות בDSL מעבר למגה וחצי או אפילו 750 קילו ביט, הנציגים שלהם קבוע מתכחשים לזה אבל זה נובע מהגדרות בעייתיות במתאם.
מישהו פה כתב פעם שזה הגדרה במשהו שקוראים לו שייפינג.
במידה ותחבר ראוטר נפרד של בזק זה יפתור לך את הבעיה של העלאה והכל יהיה הרבה יותר יציב ומהיר. -
-
@3-פינות אמר בבעיות בקו טלפון ביתי של נטויז'ן-סלקום:
@zeevgros @clickone מנסיון אם כל המתאמים למיניהם
הדרך הכי טובה ואיכותית זה לחבר ראוטר נפרד של בזק ולחבר את המתאם לאחד היציאות שלו.
המכשירים האלה כשמשתמשים בהם גם בתור מתאם וגם ראוטר הם מקרטעים.
בדקתי מהירות עם בשימוש במתאם שיחות בתור ראוטר ובשימוש בראוטר ישירות, והיה הבדל של 30ms בפינגים שקיבלתי, באותו חיבור באותו מקום ובחיבור ישירות עם כבל. בדקתי כמה פעמים וזה היה עקבי.
עוד דבר בקשר לבעיה במהירות העלאה זה נובע מזה שזה מכשיר ישן ובעבר לא חשבו שיבוא יום ויוכלו להעלות בDSL מעבר למגה וחצי או אפילו 750 קילו ביט, הנציגים שלהם קבוע מתכחשים לזה אבל זה נובע מהגדרות בעייתיות במתאם.
מישהו פה כתב פעם שזה הגדרה במשהו שקוראים לו שייפינג.
במידה ותחבר ראוטר נפרד של בזק זה יפתור לך את הבעיה של העלאה והכל יהיה הרבה יותר יציב ומהיר.כן אבל למיטב ידיעתי אין אפשרות לחבר את הראוטר של נטוויזן לראוטר רגיל.
-
@מושט אפשר בלי בעיות, מחברים לו כבל רשת לכניסה של הLAN וצד שני לראוטר לאחד היציאות של הרשת.