• טאבלט עם וויפרי - המלצה על דגם

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    816 צפיות
    א
    @היימישע אמר בטאבלט עם וויפרי - המלצה על דגם: @אברך-פשוט אמר בטאבלט עם וויפרי - המלצה על דגם: נקודה חמה. יש לי סים של פרטנר ביוסי תקשורת. וסדרת משהו בAPN? או שהכל עבד לך חלק? עבד חלק.....
  • סים וויז + פנגו

11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    729 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @שעונים אמר בסים וויז + פנגו: הקטע שלא הצלחתי להרשם לפנגו בלי SMS.... אפשר לבקש מהשירות שלנו את המספר מנוי של הסים ואז תוכל להירשם לפנגו ולקבל sms לסים
  • תשתית סיבים אופטיים

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    395 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @maor אמר בתשתית סיבים אופטיים: @יוסי-תקשורת אמר בתשתית סיבים אופטיים: @gym אנחנו מספקים סיב וספק תומך סיב לסיב בזק (שגם סלקום יושבים עליו ישלנו לקוחות עם סיב סלקום וספק נטפרי) תבדוק בבקשה ממול סלקום האם הסיב שלך הוא בזק או אנלימטד מצ"ב התשובה של סלקום לגבי התשתית, ניתן להתקדם עם זה? [image: 1660821878698-8423e9ac-c1bb-4f67-b295-97180e432162-image.png] כן אפשרי שלח לי מייל למכירות תבקש את נהוראי אני יעזור לך עם זה
  • שיבושי קליטה בחברת פרטנר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    162 צפיות
    nkN
    @יוסי-תקשורת אמר בשיבושי קליטה בחברת פרטנר: @nk רעיון מדהים אבל עד שזה יקרה כל מי שמתקשר לשירות הטלפוני שלנו בעת תקלה שומע תקליט שיש תקלה וכן תקליט לאחר התקלה שהתקלה טופלה אוקי. גם אני ביוסי תקשורת, והיתי שמח לקבל צינתוק גם ככה יש לכם מערכת IVR בטוח שזה לא כזה קשה להוסיף פונקציה קטנה שכזו שיכולה לעזור מאוד
  • לא מבין בנטסטיקים בכלל, איזה נטסטיק לקנות?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    יוסי תקשורתי
    @ר-א-מ תודה על הפרגון
  • חסימה עצמאית

אנדרואיד מולטימדיה מערכות ברכב חסימה עצמאית
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    458 צפיות
    YPY
    @moshe39 אמר בחסימה עצמאית: @yp קול חי מוזיק אני חושב שכן פתוח @אחד-תם אמר בחסימה עצמאית: @yp אמר בחסימה עצמאית: אבל ספוטיפיי גלאט ??? צ-חוק פו
  • הורדה מיוטיוב בטאבלט עם וופרי

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    111 צפיות
    אין תגובות
  • עמית נט - כרגע יש קריסה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    175 צפיות
    יהודה 12י
    @יוסי-תקשורת עכשיו חזר, מקווה שיחזיק מעמד.
  • סנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    332 צפיות
    היימישעה
    @ר-א-מ אמר בסנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב: אני משתמשת בהדרן ללא נטפרי יש אפליקציות, לאחרונה הוא פתח גם דפדפן, אבל איך זה מתקשר לבעיה עם היומן?? לצערי המקום הוא לא כאן כמו שציין לך @a0533057932 נשמח לעזור לך במתמחים
  • וויפרי לאנדרואיד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    241 צפיות
    מאןדהומ
    @ביוש וויפרי הוא לא סינון, הסינון הוא דרך הסים. אם אתה רוצה סינון אתה צריך סים של נטפרי.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    4 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    18 צפיות
    אין תגובות
  • האם מישהו חווה תקלה בכניסה לבנק הפועלים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    156 צפיות
    ח
    טוב השתחרר לי עכשיו
  • עזרה עם תעודת אבטחה באנדרואיד

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    323 צפיות
    אחד תםא
    @מישווו אמר בעזרה עם תעודת אבטחה באנדרואיד: @a0533057932 יש מצב לקישור להורדה? https://chrome.en.uptodown.com/android/download/4524341
  • חסימת קווי נייעס

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    780 צפיות
    אחד תםא
    @meravh23 [image: 1660470386186-site-logo.png]
  • איטיות חריגה בדומיין הראשי של נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    281 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @ברצינות אמר באיטיות חריגה בדומיין הראשי של נטפרי: @יוסי-תקשורת עכשיו במוצ"ש שוב או שהבעיה אצלי? מנטפרי הבנו שהנושא טופל
  • דחוף! וויפרי עם התאמה לווינדוז

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    137 צפיות
    YPY
    @7-באניאגרם https://netfree.link/welcome/#/wifree
  • תרגום גוגל לא עובד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    3k צפיות
    היימישעה
    @shloimy95 אמר בתרגום גוגל לא עובד: מעניין שב-Chromebook שלי זה עדיין לא עובד. לא מכיר את זה יתכן שזה עובד בצורה שונה
  • טאבלט מסוג sm- t575 של סמסונג

39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    903 צפיות
    S
    זה אפשרי לעשות לו רוט לפי ההוראות כאן, אבל צריך איש מקצוע (לא אני...) וכמובן לשלם לו (להערכתי בין 150-300 תלוי בסוג העבודה). יש גם לקחת בחשבון שיישומים רבים שמשתמשים בשבב האלחוטי (NFC) לא יעבדו בטלפון מושרש או עם נטפרי. כך עם תשלומים במגע, ואולי בעתיד גם רב קו (כרגע כן עובד).
  • מגבר קליטה סלולארית

9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    706 צפיות
    M
    @shloimy95 תודה על המידע זה עזר לי מאוד