• בקשת תוספים חשובים

89
    0 הצבעות
    89 פוסטים
    22k צפיות
    ?
    @מרדכי אמר בבקשת תוספים חשובים: @יהודי-פשוט שלח את המייל שלך בצור קשר בוצע
  • עידכון WIFREE V2.1

37
    10 הצבעות
    37 פוסטים
    7k צפיות
    ה
    @שלו יש לי מנהל התקן שונה ממה שמופיע במסמך הזה, במחשב שבמסמך מותקן מנהל התקן מחברת realteak בעוד שבמחשב שלי מותקן של חברת broadcom אצלי אין אפשרות לשנות הגדרות אלו, בדקתי היטב.
  • חומר כבד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ע
    הבנתי עכשיו שאני לא יכול להוריד בגלל שזה נשלח פתוח לכל מי שיש את הלינק תודה רבה לכל העוזרים
  • איך מאשרים וידיאו באתר הסגור למנויים בלבד?

31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    6k צפיות
    dLiveD
    @feder הוידאו נפתח בהצלחה!
  • פרוג

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @איצ2 אם לא מצאת זה סימן טוב אני לא רוצה לעלות את זה כאן שלחתי לך בפרטי בפרוג
  • RL או 012?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    הקוסם פתר את הבעיה
  • תקלה באתר של ביטוח לאומי

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    G
    @magicode אמר בתקלה באתר של ביטוח לאומי: טיפלתי בזה. תודה רבה!!!!!!
  • 019 הוא הספק

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    למדן וידעןל
    @רוזה לא מומלץ לפתוח דיון על גבי דיון, מספיק אחד בנושא הזה. חבל שנכתוב תגובה פעמיים או להטריח לכתוב משהו שמישהו כבר כתב בדיון מקביל אחר.. בכל אופן, כתבתי תגובה בדיון המקור, לבחירתכם נא להחליט באיזה אתם מעוניינים שהגולשים ימשיכו לעזור לכם.
  • לעודד את תוכנת WIFREE

64
    4 הצבעות
    64 פוסטים
    14k צפיות
    DovidStrohD
    @GolanArt אמר בלעודד את תוכנת WIFREE: אין לי אתר לגרפיקה... שאני אקשר לפה? http://golanart.wix.com/golanart לא. לפה: http://golanart.wixsite.com/golanart/contact
  • תוכנה מעודכנת של ויפרי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @יהודי-אחד בהזדמנות זו אולי תחליף את שם המשתמש שלך ל@פ.ר. כך שלא יהיו יותר טעויות.
  • מחשב חדש---

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @מרדכי הכי הגיוני שהוא פשוט לא הפעיל מחדש את הדפדפן.
  • כתובת מקוצרת לדף "תמיכה מהירה". 7722.GA

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @dLive אמר בכתובת מקוצרת לדף "תמיכה מהירה". 7722.GA: הכתובת 7722.GA כבר לא קשורה לנטפרי? היא מובילה למשהו אחר. אתמול זה היה פתוח ועכשיו כתוב "לא נשלח לבדיקה" מה קרה ?
  • למישהו יש בעיות עם wifree ואנטי וירוס avast.

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    הצפוניה
    @יהודי-פשוט אמר בלמישהו יש בעיות עם wifree ואנטי וירוס avast.: טרם נפטרה שם הבעיה כשהבעיה תיפטר תפרסם זמן ההלוויה וזמני ניחום אבלים
  • האם הידברות הוא אתר מומלץ ?

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    4k צפיות
    ChocolateC
    @GolanArt אמר בהאם הידברות הוא אתר מומלץ ?: לא יהיה כלום כי אין כלום! התחלתי להתפלל שנזכה שבפעם הזה כן יהיה משהו
  • תמיכה בGMAIL

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    ?
    @ליכט @magicode צדקתם. השעה הייתה מכוונת אך האזור זמן לא היה מעודכן. תודה!
  • סירטונים באתר JDN נחסמו , מדוע ?

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    3k צפיות
    אורי אטדגיא
    @טובי כמו ש @magicode אמר תנסו לבטל את החוסם פרסומות.. (אם זה בגלל החוסם פרסומות אז המסגרת וידאו קטנה ושחורה כמו שמובא כאן)..
  • שגיאות ב VPN

vpn שגיאות vpn
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    C
    @baruch הם שינו את הדף. פעם היה שם גם עצות לפיתרון בעיות על כל אחת מהשגיאות.
  • נקודות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    927 צפיות
    ?
    @DovidStroh יש את זה באותו דף למעלה בגדול [image: 1484823141675-%D7%A0%D7%A0%D7%A0%D7%A0%D7%A0%D7%A0.png]
  • נושא זה נמחק!

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    15 צפיות
  • הודעה שקיבלתי במייל

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    R
    @957 אמר בהודעה שקיבלתי במייל: @חבר ממש לא נכון . אנטי וירוס איכותי אמור לזהות גם תוכנות כופר, אם מדובר בסוג וירוס שכבר הוכר הוא מייד יחסום אותו , אם בוירוס שעדיין לא הוכר הוא אמור לזהות לפי דפוסי התנהגות. [image: 1479770461650-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-957jpg.jpg] ממש לא התכתבתי עם התמיכה של ESET והם כתבו לי להתקין את התוכנה הזאת במקביל לתוכנה שלהם אבל הם הזהירו אותי שהתוכנה הזאת לא יעילה ב100 אחוז