קיבלתי סימן.
-
@נטפריס זה לא פטנט? http://wiki.netfree.link/index.php/סינון_התמונות לדעתי יש בזה כמה דברים שיכולים להיות פטנטים.
-
לא פעם ולא פעמיים שמעתי מפיהם של בכירים בחב' נטספארק / רימון / אתרוג את המשפט: האינטרנט / הסמארטפון כאן כדי להישאר.
לעומתם, מעל במה זו אנחנו אומרים בקול רם: נטפרי כאן כדי להישאר.מה שלא יהיה, אנחנו מצהירים ומכריזים, נטפרי כאן כדי להישאר בכל מחיר ובכל מצב.
שישכילו ויבינו אלו החושבים שמכתב כזה או אחר יעצור את ההצלה הנפלאה הזאת, שזה לא יקום ולא יהיה.
מי שטעם את טעם הסינונונים (?) האחרים, וטעם לאחמ"כ את טעמו של נטפרי, לא יוותר על הטעם הטוב הזה בעד כל הון דעלמא. -
@magicode אני חושב שחשוב מאוד שנטפרי ירשמו אף את זכויותיהםבהקדם מאוד כפטנט רשום, ע"פ יעוץ משפטי שיקבלו, וע"פ הגדרות ברורות של "מומחה" (מומחה -על כל המשתמע מבחינה משפטית), נכון שפטנט זה יירשם כבעל חוב מאוחר, אבל זה ימנע מאתרוג להרחיב את הפטנט שלהם ולגנוב בעצם את ייחודיות נטפרי מבחינה משפטית.
בנוסף, כפי שציין אחד החברים, חשוב מאוד לפתוח דף התרמה להוצאות משפטיות אלו, דומה לפי התגובות שכלל הציבור ייפתח את הלב ואת הכיס לקראת הימים הנוראים.
ומילה אחרונה, אין כל קשר משפחתי ולו רחוק בין k9 לנטפרי, (מבחינת איכות הסינון)
ותפילה עושה מחצה
-
אני חשבתי שאולי המהלך הזה בא בעקבות הדרישה פה בפרום להוסיף עוד ספקים. מה שאולי גרם להם לבצע את זה כדי למנוע מספקים אחרים להצטרף לנטפרי.
כמובן שבמצב הזה זה לא רק איום זה נזק ממש. כי ההפחדה הזאת מרחיקה מאוד את הסיכוים שיצטרפו אלינו ספקים נוספים.
ועכשיו כל ספק ירצה גם ביטחון שנטספארק לא יתבעו אותו. -
@magicode חזק ואמץ!
אל תירא ואל תחת!אחרי כל התגובות החדות כאן בפורום, אין מה להוסיף.
רק שאלה קטנה....
איך זה, שחברה שמספקת שירות חרדי מוצהר, לא חוששת ללכת לערכאות?? ולא להתדיין בבי"ד?
(וזה לא דומה לחברה סלולרית לדוגמא, שנותנת שירות גם לחרדים ולדתיים - החברה הזו נותנת שירות בעיקר בעיקר לחרדים ולדתיים [לפחות עד שתום נולד])
אגב יש לי רעיון מדהים לאחרי שכל זה ייגמר. אבל זה לא הזמן כעת.....
-
זה לא בבעלות סלקום?
-
@magicode לכאורה אין מנוס מקבלת חוות דעת מעו"ד מומחה בתחום.
אם הוא יקרא את החומר ויוציא חוות דעת חד משמעית שאין חשש, ואין קשר בין המערכות, ככל הנראה הם גם יודעים את זה, וזו רק הפחדה. גם ספקים כבר לא יחששו.
אם דעתו תהיה שזה יכול להיות נתון לפרשנויות שונות, אז זו בהחלט תהיה בעיה. -
@יהושע-ב. נטספארק לא
הנה מפת הקשרים של נטספארק -
@yonig20 אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode לכאורה אין מנוס מקבלת חוות דעת מעו"ד מומחה בתחום.
אם הוא יקרא את החומר ויוציא חוות דעת חד משמעית שאין חשש, ואין קשר בין המערכות, ככל הנראה הם גם יודעים את זה, וזו רק הפחדה. גם ספקים כבר לא יחששו.
אם דעתו תהיה שזה יכול להיות נתון לפרשנויות שונות, אז זו בהחלט תהיה בעיה.אני משער שיש כאן איזה משהו, כלומר גם אם בבית דין ולהבדיל בבית משפט המנוהל על פי דין אמת זה היה עובר בשקט, מכל מקום אם יפנו למתווכי דין חלושי אופי, יוכלו לשכנע אותם להמציא איזה פסק דין משובש לטובתם.
-
לדעתי זה ממש חשוב שהציבור יקרא ויבין את ההבדל בין @magicode שבתוך דבריו רואים שהוא ממש נהנה מהזכות שאחרים משפרים את הסינון שלהם, לבין @יריב פאר שמה שיש לו לעשות זה לתבוע תביעה קנטרנית כניסיון נואש להפריע למישהו שרק רוצה לספק פתרון סינון טוב.
@אבק אני מאמין שלא יהיה ברירה רק לקבל את מה שאתה הצעת ובאמת להתרים את הציבור בנושא ההגנה המשפטית. זה משהו שעולה הון רב.
@aiib גם מי יודע אנגלית, אם הוא לא עורך פטנטים במקצועו, לא מצליח להבין את הכול.
@יהושע-ב נט-צח כבר לא קיימת, ונתיב מתקבל בעיניהם כמתחרה שלהם. הם רק הספקים תוכנה למחשב. לא סינון ברשת.
@957 כל מילה פנינה.
@מושט נטפרי יש לה ייעוץ משפטי באופן כללי. אבל לא של עורך פטנטים. שזה תחום כשלעצמו.
@אהרן אמר לי עו"ד על התביעה הזו, שאמנם הוא משתמש באינטרנט רימון, אבל אם נטפרי תעשה גיוס המונים, הוא יהיה הראשון לתרום, כי מה שיש לו מעט שירות באינטרנט רימון, זה בזכות נטפרי.
@מעמד ומה עם יש להם עורך דין? הוא לא אמור להיות בתחום הפטנטים. שזה תחום ייחודי ויקר מאוד.
@שי אין אפשרות לתבוע על חיקוי, רק במקרה של סימן או פטנט רשום.
@ליכט נטפרי כאן בשביל להישאר הרבה אחרי האחרים. העניין הוא רק לכלכל צעדים בתבונה בכדי להתמודד עם המפריעים של הסיטרא אחרא. אבל צד הקדושה ינצח!
-
-
@יהושע-ב.
לא מכיר את כולם.
אבל חלק כן.
אם אני לא טועה אז וויס חרדי (אני לא בטוח בזה) -
@clickone אמר בקיבלתי סימן.:
אם אני לא טועה אז וויס חרדי (אני לא בטוח בזה)
אכן כן.
משה דורון הוא דל"י.
את השאר אני לא מכיר. -
@ליכט
שאגב הוא חבר הנהלה גם בנטספרק וגם ברימון -
@957
לפי המפה, גם וויס וגם דורון חברים בשניהם.
אם כי חושבני (לא בטוח) שזה לא ממש עדכני. -
@baruch אמר בקיבלתי סימן.:
גם מי יודע אנגלית, אם הוא לא עורך פטנטים במקצועו, לא מצליח להבין את הכול.
אני מכיר אדם אמריקאי חרדי ת"ח ויר"ש שהוא עורך פטנטים כבר יותר מ20 שנה, אם מישהו יכול לנסח מייל
יפה שמפרט מה זה נטפרי ואת הסיפור הזה אני יעביר לו בשמחה. -
@אלי-TZA אני אתרום למכתב, את הקישור לעמוד הפטנט של נטספארק.
http://www.ilpatsearch.justice.gov.il/UI/RequestDetails.aspx?ReqId=225819# -
פוסט זה נמחק! -
@אלי-TZA
לכל מדינה יש חוקי וכללי פטנטים משלה ויש צורך בהתמחות ספציפית במדינה,
ה"פטנט" רשום בארץ ולכך יש צורך במומחה ישראלי,
ככלל נראה לי שעדיף שהדיון הזה לא צריך להתבצע כאן ומי שחושב שיש לו איך לעזור יכול לפנות למייל המופיע בראש השרשור -
@957 איזה דיון?